Τυπική Φροντίδα

Θέλετε να μάθετε πώς να φροντίζετε σωστά το σκύλο σας; Εξερευνήστε το περιεχόμενο σε αυτή την ενότητα. 

0 Τα αποτελέσματα ταξινομούνται από

Συνάφεια

Φροντίζοντας το σκύλο σας

Μερικές φορές το να είστε κηδεμόνας σκύλου μπορεί να είναι πολύ απαιτητικό. Θέλετε να είστε ένας κηδεμόνας σκύλου που έχει τις απαντήσεις για όλα, αλλά πάντα θα γεννιούνται ερωτήματα. Μπορεί να αναρωτιέστε αν μπορείτε να τον πάρετε στο αεροπλάνο, πόσο συχνά πρέπει να τον κάνετε μπάνιο ή αν το σπίτι σας είναι αρκετά ασφαλές γι' αυτόν. Ευτυχώς, έχουμε τις απαντήσεις για σας ακριβώς εδώ. 

Ταξίδι με σκύλους

Πιθανότατα γνωρίζετε για τα θέματα του ταξιδιού με σκύλο στο αυτοκίνητο, ότι πολλοί σκύλοι απολαμβάνουν τις βόλτες με τους ιδιοκτήτες τους, αλλά τι γίνεται με τις πτήσεις; Αν έχετε πολύ μικρό σκύλο, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η αερογραμμή να επιτρέψει να τον πάρετε στην καμπίνα εφόσον το καλαθάκι του είναι εγκεκριμένο. Ωστόσο, οι περισσότεροι μεγαλόσωμοι σκύλοι θα χρειαστεί να ταξιδέψουν με το καλαθάκι τους στο χώρο φορτίου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν πρόκειται να πετάξετε, επομένως πάντα να βεβαιώνεστε ότι θα ρωτήσετε σχετικά τη συγκεκριμένη αερογραμμή με την οποία θα ταξιδέψετε, αφού κάθε μία έχει ορίσει τα δικά της κριτήρια. 

Το να διατηρείτε το σκύλο σας ευτυχισμένο και υγιή σημαίνει να διατηρείτε σε καλή κατάσταση το τρίχωμα και το δέρμα του – η σωστή τροφή μπορεί να βοηθήσει και ανάλογα με το τρίχωμά τους ορισμένοι σκύλοι θα χρειαστούν επίσης και ένα πρόγραμμα περιποίησης του τριχώματός τους. Μπορείτε να επισκέπτεστε τακτικά έναν επαγγελματία περιποίησης σκύλων ή μπορείτε να επιλέξετε να περιποιείστε το τρίχωμά του μόνοι σας. Χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν που είναι ειδικό για σκύλους και ενώ το βούρτσισμα του τριχώματος του σκύλου είναι σημαντικό μέρος της περιποίησης του τριχώματος, το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξίσου σημαντικό.