Οι Κακές Συνήθειες του Σκύλου σας Αναστατώνουν το Στομάχι του

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Οι σκύλοι είναι από τη φύση τους περίεργοι. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μυρίζουν όλων των ειδών τα αντικείμενα που δε θα έπρεπε – χαλασμένο φαγητό, αποσυντιθέμενα πτώματα και πεταγμένα σνακς των ανθρώπων – και ορισμένες φορές δαγκώνουν μία ή δυο φορές, απλά για να δουν τι γεύση έχει αυτή η περίεργη μυρωδιά.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, αυτές οι κακές συνήθειες μπορεί να οδηγήσουν σε πρόβλημα στην κοιλιά με πιθανότερες συνέπειες την αναγούλα και τον εμετό, καθώς επίσης και τη διάρροια. Ενώ είναι οδυνηρά τόσο για το σκύλο όσο και για τον ιδιοκτήτη του, αυτά τα σημάδια ορισμένες φορές εξαφανίζονται σχετικά γρήγορα. Ορισμένοι σκύλοι υποφέρουν από μακροχρόνια προβλήματα, πιθανώς επειδή ορισμένα από τα όργανά τους δε λειτουργούν καλά και η ικανότητα πέψης κι απορρόφησης του φαγητού έχει εξασθενήσει. Αν ο σκύλος σας να περιφέρεται στους τοπικούς κάδους απορριμάτων ή χώνει τη μύτη του στο κράσπεδο με την ελπίδα να αρπάξει μια νόστιμη μπουκιά, μπορεί να χρειάζεται να αναλάβετε δράση, καθώς αυτό το είδος περισυλλογής τροφής θα μπορούσε να πυροδοτήσει όλα τα είδη των πεπτικών διαταραχών.

Η διατροφή με μια ζωοτροφή καλής ποιότητας όπως η Science Plan™ ή η Hill’s™ Science Plan VetEssentials Hill’s™, το να ακολουθείτε μια ρουτίνα και να ελέγχετε την ποσότητα που δίνετε, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος. Για σκύλους με πιο μακροχρόνια προβλήματα θα μπορούσε να διατηρηθεί ο έλεγχος της πεπτικής λειτουργίας μέσω της διατροφής με την ειδική φόρμουλα της Prescription Diet™ που είναι κατάλληλη για την κατάστασή τους. Ζητήστε από τον κτηνίατρό σας να σας συστήσει την τροφή που είναι πιο κατάλληλη για τη διαχείριση της πεπτικής διαταραχής του κατοικιδίου σας.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Τροφή για Σκύλους με Μοσχάρι

  <p>Η Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Νόστιμο Βοδινό είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μυϊκής μάζας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, άπαχες πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.</p><p> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult  Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την καλή μυϊκή μάζα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες και ω-3 λιπαρά οξέα.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 6+ Large Breed Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult 5 Active Longevity™ Large Breed με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για τη διατήρηση της κινητικότητας, της καλής μυϊκής μάζας και της υγείας των οργάνων σε μεγαλόσωμους σκύλους. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και L-καρνιτίνη.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ Medium Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  <P>Η <span class='nowrap'>Science Plan</span><SUP>TM </SUP>Canine Mature Adult 7 Active Longevity<SUP>TM</SUP> Medium με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την κινητικότητα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη από φυσικές πηγές.</P> <P>