Ποιότητα & Ασφάλεια

Εμπιστευθείτε τα Πρότυπα Hill's

Αποδεδειγμένη προσήλωση στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Bowls of various grains, which are used in some Hill's pet food.

1Ανάπτυξη προϊόντων

Περισσότεροι από 220 κτηνιάτροι, επιστήμονες τροφίμων, ζωοτέχνες και διατροφολόγοι με Ph.D. αναπτύσσουν όλες τις τροφές κατοικιδίων Hill's ώστε αυτές να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατοικιδίων σας.

PRODUCT DEVELOPMENT
PRODUCT DEVELOPMENT
Salmon, a high-quality ingredients used in Hill's pet food.

2Προμήθεια συστατικών

Δεχόμαστε συστατικά μόνο από προμηθευτές των οποίων οι εγκαταστάσεις πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και που έχουν εγκριθεί από τη Hill's.

Κάθε συστατικό, όχι μόνο εξετάζεται για να διασφαλιστεί η ασφάλειά του, αλλά αναλύουμε και το προφίλ συστατικών κάθε προϊόντος ως προς τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, ώστε να διασφαλίζουμε ότι το κατοικίδιό σας λαμβάνει την αυστηρά καθορισμένη, ακριβής σύνθεση θρεπτικών ουσιών που χρειάζεται.

A safety check is performed on recently produced pet food.

3Παραγωγή των προϊόντων

Διενεργούμε ετήσιους επίσημους ελέγχους των συστημάτων ποιότητας για όλες τις παραγωγικές εγκαταστάσεις για να διασφαλίσουμε ότι πληρούμε τα υψηλά πρότυπα που αξίζει το κατοικίδιό σας.

Απαιτούμε συμμόρφωση με τους τρέχοντες κανόνες ορθής παρασκευαστικής πρακτικής (compliance with Good Manufacturing Practices, cGMP) και με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της Hill's, ώστε η τροφή του κατοικιδίου σας να παράγεται υπό καθαρές και υγιεινές συνθήκες.

4ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΔιενεργούμε καθημερινά τελικούς ελέγχους ασφαλείας σε κάθε προϊόν διατροφής κατοικιδίων Hill’s για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της τροφής του κατοικιδίου σας.

Επιπλέον, όλα τα τελικά προϊόντα πριν τη διακίνησή τους επιθεωρούνται και ελέγχονται με φυσικό τρόπο για τα βασικά θρεπτικά συστατικά, ώστε να διασφαλιστεί ότι το κατοικίδιό σας λαμβάνει με συνέπεια το ίδιο πάντοτε προϊόν.