Ανάμιξη ζωοτροφών

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Η χρησιμοποίηση νωπής σκυλοτροφής  ως συμπλήρωμα ή ξηράς τροφής, αποτελεί κοινή πρακτική. Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι πολλοί σκύλοι που τρώνε μια θεραπευτική ξηρά σκυλοτροφή, τρώνε επίσης νωπή σκυλοτροφή  από το σουπερμάρκετ. Είναι πολύ σημαντικό η θεραπευτική σκυλοτροφή να χορηγείται σε αποκλειστικότητα για να δουλέψει αποτελεσματικά. Επομένως συστήνεται να ΜΗΝ αναμιγνύετε την τροφή Hill's με άλλη τροφή. Η ανάμιξη με άλλες νωπές  σκυλοτροφές εκτός της Hill’s μπορεί:


 • να αλλοιώσει την ακριβή ισορροπία της διατροφής της Hill's
 • να προκαλέσει ανεπιθύμητη αύξηση βάρους
 • να εκθέσει τον σκύλο σας σε υψηλότερα επίπεδα συγκεκριμένων μεταλλικών στοιχείων

Brown dog eating food out of a blue bowl in the backyard.


Η Hill's προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χωρίς περίσσεια αλατιού, κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και πάνω από 50 ζωτικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτή είναι η απόλυτη, ακριβώς ισορροπημένη διατροφή, σχηματισμένη για να ενισχύει την υγεία και τη μακροζωία του κατοικιδίου σας. Αν θέλετε να προσφέρετε στον σκύλο σας μια πιο ποικίλη διατροφή, ζητήστε από τον κτηνίατρό σας να συμπληρώσει την ξηρά τροφή του σκύλου σας με τα νωπά προϊόντα Hill's™ Science Plan™ ή Hill's™ Prescription Diet™. Και οι δύο είναι συσκευασμένες σε κονσέρβες   διάφορων μεγεθών και είναι οι μόνες νωπές τροφές που συμπληρώνουν αποτελεσματικά την ξηρά τροφή της Hill's.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Τροφή για Σκύλους με Μοσχάρι

  <p>Η Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Νόστιμο Βοδινό είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μυϊκής μάζας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, άπαχες πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.</p><p> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult  Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την καλή μυϊκή μάζα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες και ω-3 λιπαρά οξέα.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 6+ Large Breed Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult 5 Active Longevity™ Large Breed με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για τη διατήρηση της κινητικότητας, της καλής μυϊκής μάζας και της υγείας των οργάνων σε μεγαλόσωμους σκύλους. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και L-καρνιτίνη.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ Medium Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  <P>Η <span class='nowrap'>Science Plan</span><SUP>TM </SUP>Canine Mature Adult 7 Active Longevity<SUP>TM</SUP> Medium με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την κινητικότητα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη από φυσικές πηγές.</P> <P>