Ανάμιξη ζωοτροφών

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Η χρησιμοποίηση νωπής σκυλοτροφής  ως συμπλήρωμα ή ξηράς τροφής, αποτελεί κοινή πρακτική. Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι πολλοί σκύλοι που τρώνε μια θεραπευτική ξηρά σκυλοτροφή, τρώνε επίσης νωπή σκυλοτροφή  από το σουπερμάρκετ. Είναι πολύ σημαντικό η θεραπευτική σκυλοτροφή να χορηγείται σε αποκλειστικότητα για να δουλέψει αποτελεσματικά. Επομένως συστήνεται να ΜΗΝ αναμιγνύετε την τροφή Hill's με άλλη τροφή. Η ανάμιξη με άλλες νωπές  σκυλοτροφές εκτός της Hill’s μπορεί:


 • να αλλοιώσει την ακριβή ισορροπία της διατροφής της Hill's
 • να προκαλέσει ανεπιθύμητη αύξηση βάρους
 • να εκθέσει τον σκύλο σας σε υψηλότερα επίπεδα συγκεκριμένων μεταλλικών στοιχείων

Brown dog eating food out of a blue bowl in the backyard.


Η Hill's προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χωρίς περίσσεια αλατιού, κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και πάνω από 50 ζωτικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτή είναι η απόλυτη, ακριβώς ισορροπημένη διατροφή, σχηματισμένη για να ενισχύει την υγεία και τη μακροζωία του κατοικιδίου σας. Αν θέλετε να προσφέρετε στον σκύλο σας μια πιο ποικίλη διατροφή, ζητήστε από τον κτηνίατρό σας να συμπληρώσει την ξηρά τροφή του σκύλου σας με τα νωπά προϊόντα Hill's™ Science Plan™ ή Hill's™ Prescription Diet™. Και οι δύο είναι συσκευασμένες σε κονσέρβες   διάφορων μεγεθών και είναι οι μόνες νωπές τροφές που συμπληρώνουν αποτελεσματικά την ξηρά τροφή της Hill's.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Lamb & Rice

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Αρνί & Ρύζι είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την υγεία του πεπτικού συστήματος και την καλή μυϊκή μάζα. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα εύπεπτο αρνί.
 • Science Plan™ Canine Adult Oral Care

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Oral Care Κοτόπουλο είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι μειώνει την πλάκα και τη τρυγία. Με αντιοξειδωτικά και προηγμένη τεχνολογία στοματικής υγείας.
 • Science Plan™ Canine Adult Performance Chicken

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Performance Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την ικανοποίηση των πρόσθετων ενεργειακών αναγκών των δραστήριων σκύλων, καθώς και των σκύλων εργασίας και κυνηγετικών. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και κροκέτες υψηλής ενεργειακής πυκνότητας...
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  <ul><li>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Sensitive Skin με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να συμβάλλει στην αποφυγή της ξηροδερμίας και του κνησμού. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και ω-3 & ω-6.</li></ul>