Ανάμιξη ζωοτροφών

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Η χρησιμοποίηση νωπής σκυλοτροφής  ως συμπλήρωμα ή ξηράς τροφής, αποτελεί κοινή πρακτική. Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι πολλοί σκύλοι που τρώνε μια θεραπευτική ξηρά σκυλοτροφή, τρώνε επίσης νωπή σκυλοτροφή  από το σουπερμάρκετ. Είναι πολύ σημαντικό η θεραπευτική σκυλοτροφή να χορηγείται σε αποκλειστικότητα για να δουλέψει αποτελεσματικά. Επομένως συστήνεται να ΜΗΝ αναμιγνύετε την τροφή Hill's με άλλη τροφή. Η ανάμιξη με άλλες νωπές  σκυλοτροφές εκτός της Hill’s μπορεί:


 • να αλλοιώσει την ακριβή ισορροπία της διατροφής της Hill's
 • να προκαλέσει ανεπιθύμητη αύξηση βάρους
 • να εκθέσει τον σκύλο σας σε υψηλότερα επίπεδα συγκεκριμένων μεταλλικών στοιχείων

Brown dog eating food out of a blue bowl in the backyard.


Η Hill's προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χωρίς περίσσεια αλατιού, κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και πάνω από 50 ζωτικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτή είναι η απόλυτη, ακριβώς ισορροπημένη διατροφή, σχηματισμένη για να ενισχύει την υγεία και τη μακροζωία του κατοικιδίου σας. Αν θέλετε να προσφέρετε στον σκύλο σας μια πιο ποικίλη διατροφή, ζητήστε από τον κτηνίατρό σας να συμπληρώσει την ξηρά τροφή του σκύλου σας με τα νωπά προϊόντα Hill's™ Science Plan™ ή Hill's™ Prescription Diet™. Και οι δύο είναι συσκευασμένες σε κονσέρβες   διάφορων μεγεθών και είναι οι μόνες νωπές τροφές που συμπληρώνουν αποτελεσματικά την ξηρά τροφή της Hill's.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Τροφή για Σκύλους με Μοσχάρι

  <p>Η Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Νόστιμο Βοδινό είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μυϊκής μάζας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, άπαχες πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.</p><p> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult  Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την καλή μυϊκή μάζα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες και ω-3 λιπαρά οξέα.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Large Breed Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken is formulated for optimal joint and muscle support, for large breed dogs. With clinically proven antioxidants, and glucosamine and chondroitin from natural sources..
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  H Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult/Senior 7+ Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την διατήρηση της κινητικότητας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, και γλυκοζαμίνη και χονδροιτίνη από φυσικές πηγές..<br><br><b>