Ανάμιξη ζωοτροφών

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Η χρησιμοποίηση νωπής σκυλοτροφής  ως συμπλήρωμα ή ξηράς τροφής, αποτελεί κοινή πρακτική. Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι πολλοί σκύλοι που τρώνε μια θεραπευτική ξηρά σκυλοτροφή, τρώνε επίσης νωπή σκυλοτροφή  από το σουπερμάρκετ. Είναι πολύ σημαντικό η θεραπευτική σκυλοτροφή να χορηγείται σε αποκλειστικότητα για να δουλέψει αποτελεσματικά. Επομένως συστήνεται να ΜΗΝ αναμιγνύετε την τροφή Hill's με άλλη τροφή. Η ανάμιξη με άλλες νωπές  σκυλοτροφές εκτός της Hill’s μπορεί:


 • να αλλοιώσει την ακριβή ισορροπία της διατροφής της Hill's
 • να προκαλέσει ανεπιθύμητη αύξηση βάρους
 • να εκθέσει τον σκύλο σας σε υψηλότερα επίπεδα συγκεκριμένων μεταλλικών στοιχείων

Brown dog eating food out of a blue bowl in the backyard.


Η Hill's προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χωρίς περίσσεια αλατιού, κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και πάνω από 50 ζωτικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτή είναι η απόλυτη, ακριβώς ισορροπημένη διατροφή, σχηματισμένη για να ενισχύει την υγεία και τη μακροζωία του κατοικιδίου σας. Αν θέλετε να προσφέρετε στον σκύλο σας μια πιο ποικίλη διατροφή, ζητήστε από τον κτηνίατρό σας να συμπληρώσει την ξηρά τροφή του σκύλου σας με τα νωπά προϊόντα Hill's™ Science Plan™ ή Hill's™ Prescription Diet™. Και οι δύο είναι συσκευασμένες σε κονσέρβες   διάφορων μεγεθών και είναι οι μόνες νωπές τροφές που συμπληρώνουν αποτελεσματικά την ξηρά τροφή της Hill's.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Prescription Diet™ Canine t/d™

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span>Canine t/d™ βοηθά στη διατήρηση της στοματικής υγείας.
 • Prescription Diet™ l/d™ Canine

  Η Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> l/d™ Canine είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διατροφική διαχείριση σκύλων με ηπατοπάθειες που προκαλούν τη μείωση της λειτουργίας του ήπατος.
 • Prescription Diet™ l/d™ Canine

   Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> l/d™ Canine είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διατροφική διαχείριση σκύλων με ηπατοπάθειες που προκαλούν τη μείωση της λειτουργίας του ήπατος.
 • Prescription Diet™ j/d™ Canine with Lamb

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> Canine j/d™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την κινητικότητα σε μόλις 3 εβδομάδες με την ακριβή ισορροπία των υγιεινών θρεπτικών συστατικών και με ένα ειδικό ω-3 έλαιο.