ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Hill’s Brand Horizon

Πρωτοπορούμε σε διάφορους επιστημονικούς τομείς για να δημιουργήσουμε την ποιοτική διατροφή που αξίζει στο κατοικίδιό σας

Πιστεύουμε ότι η επιστήμη είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρέχετε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά η διατροφική μας φιλοσοφία είναι ότι η επιστήμη ανοίγει τον δρόμο, δημιουργώντας τροφές που παραμένουν ένα βήμα εμπρός για την καλύτερη δυνατή ζωή του κατοικιδίου σας.

Με γνώμονα τις ανάγκες του κατοικιδίου σας

Η πραγματική καινοτομία δεν βασίζεται σε κάποιο πρότυπο, γι' αυτό και η Hill’s απασχολεί περισσότερους από 220 κτηνιάτρους, εξειδικευμένους διατροφολόγους και επιστήμονες τροφίμων για να κατανοήσει τι χρειάζεται το κατοικίδιό σας για να έχει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένη ζωή με μεγάλη διάρκεια. Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος προς την ανακάλυψη δεν είναι μια ευθεία γραμμή, γι' αυτό αρχικά αναρωτιόμαστε «τι θα γινόταν αν;» και στη συνέχεια ανατρέχουμε στις κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Καθώς προκύπτουν μοτίβα και ανακαλύψεις, ξεκινούν και οι καινοτομίες.

 εικονίδιο συστατικών με γνώμονα την επιστήμη

Συστατικά βασισμένα στην επιστήμη

Η μεγαλύτερη διατροφική επίδραση ξεκινά από το χαμηλότερο επίπεδο. Η υγιής πέψη, τα γερά οστά και το όμορφο τρίχωμα είναι όλα αποτέλεσμα ενός προσεκτικά επιλεγμένου συνδυασμού συστατικών και θρεπτικών ουσιών.

μπολ με βρεγμένα τρόφιμα με επισημασμένα συστατικά

Η εικόνα των συστατικών προορίζεται μόνο για λόγους απεικόνισης.
Τα συστατικά διαφέρουν ανά προϊόν..

Η επιλογή των συστατικών ξεκινά από τη βαθιά κατανόηση των κατοικιδίων και των ιδιαίτερων διατροφικών αναγκών τους. Επιλέγουμε τους συνδυασμούς που όχι μόνο έχουν την καλύτερη γεύση αλλά και τα περισσότερα διατροφικά οφέλη για κατοικίδια, ανεξάρτητα από την ηλικία, το μέγεθος ή την ανάγκη.

Κάθε τροφή είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι ακαταμάχητη (όπως απέδειξαν οι σκύλοι και οι γάτες μας στο Pet Nutrition Centre).

εικονίδιο προγνωστικής βιολογίας

Η πρωτοποριακή επιστήμη δημιουργεί πρωτοποριακή διατροφή

Είτε βοηθάμε ένα κατοικίδιο ζώο να κάψει λίπος αντί να το αποθηκεύσει, είτε βοηθάμε τα ηλικιωμένα κατοικίδια να νιώσουν και πάλι νέα, η συνεπής επιστημονική μας προσέγγιση είναι αυτή που δημιουργεί μια διατροφή που δεν μοιάζει με καμία άλλη μάρκα τροφών για κατοικίδια.

Ηγέτες στην προγνωστική βιολογία

Σύμφωνα με την επιστήμη, η βιολογία του κατοικιδίου σας είναι σημαντική όσον αφορά την υγεία. Ένα παράδειγμα για το παραπάνω αποτελεί η συνεχιζόμενη έρευνά μας για το πώς η διατροφή μπορεί να επηρεάσει τη γονιδιακή έκφραση ενός κατοικίδιου ώστε να συμβάλλει σε μια μακρότερη, υγιέστερη ζωή.

Βάρος

Διενεργήσαμε εκτεταμένη έρευνα σε υπέρβαρα και υγιή κατοικίδια ώστε να απομονώσουμε τα συστατικά που βοηθούν στη φυσική καύση του λίπους με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Πάνω από το 70% των κατοικιδίων έχασε βάρος εντός 10 εβδομάδων με τη διατροφή μας για τη διαχείριση του βάρους.

Γήρανση

Συγκρίνοντας τη γονιδιακή έκφραση των νεότερων κατοικιδίων με εκείνη των κατοικιδίων πιο προχωρημένης ηλικίας, κατανοούμε καλύτερα πώς αλλάζει η βιολογία τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η έρευνα μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε διατροφή προσαρμοσμένη στη βιολογία του ηλικιωμένου σκύλου σας, η οποία συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητάς του.

το εικονίδιο μικροβίου κατοικίδιων ζώων

Κατανοώντας την υγεία του κατοικιδίου σας από μέσα προς τα έξω

Οι πρεβιοτικές ίνες είναι εκείνες που θρέφουν τα βακτήρια του εντέρου, και μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας. Μετά από χρόνια ερευνών, οι ειδικοί στη Hill’s κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μικροβίωμα του εντέρου δεν επηρεάζει μόνο την πεπτική υγεία του κατοικιδίου σας, αλλά και τη συνολική του υγεία.

Η Hill’s θέτει την υγεία του μικροβιώματος στο επίκεντρο της φροντίδας του γαστρεντερικού και εργάζεται για να προάγει την κανονικότητα και την υγεία των κοπράνων με φυσικό τρόπο, αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία του μοναδικού μικροβιώματος του εντέρου των κατοικιδίων.

ActivBiome+

Η τεχνολογία ActivBiome+ της Hill’s είναι σχεδιασμένη με ένα αποκλειστικό μείγμα πρεβιοτικών που προσφέρει ταχεία θρέψη του μικροβιώματος του εντέρου του κατοικιδίου σας για απόλυτη πεπτική υγεία και ευεξία.

 εικονίδιο συστατικών με γνώμονα την επιστήμη

Με την εμπιστοσύνη των ειδικών

Όταν πρόκειται για το κατοικίδιό σας, ο κτηνίατρος είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών και φροντίδας. Χάρη στην αμερόληπτη ανατροφοδότηση των κτηνιάτρων, είμαστε σε θέση να διατηρούμε και να τελειοποιούμε τις συνθέσεις των τροφών μας, γι' αυτό και αμέτρητοι κτηνίατροι συνιστούν και δίνουν τα προϊόντα της Hill's στα δικά τους κατοικίδια.

 φωτογραφία κοριτσιού που παίζει με τη γάτα

Ένα βήμα εμπρός για τις μελλοντικές γενιές

Ως μια εταιρεία διατροφής κατοικιδίων από το 1907, αντιλαμβανόμαστε την αξία του προγραμματισμού για την επίτευξη μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας.

 εικόνα του κατοικιδίου διατροφολόγου κεντρικός εργαζόμενος χάιδεμα γάτα

Υπέροχη γεύση εκ προμελέτης

Η επιστημονική μας προσέγγιση καθιστά το γεύμα του κατοικιδίου σας μια ακαταμάχητη εμπειρία.

φωτογραφία επιστημόνων που διασφαλίζει την ποιότητα σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον

Ένα προϊόν που εμπιστεύεστε

Μάθετε πώς διασφαλίζουμε ότι η τροφή του κατοικιδίου σας πληροί τα υψηλότερα κριτήρια διατροφής, ασφάλειας και γεύσης.