Μερικοί βασικοί κανόνες

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Μερικοί βασικοί κανόνεςDog image


Καθώς το κουτάβι σας μεγαλώνει, τόσο θα θέλει να επιβεβαιώνει τον εαυτό του. Τα κουτάβια συχνά επιλέγουν την ώρα των γευμάτων ως πεδίο μάχης. Αλλά το να ενδώσετε αποτελεί λάθος. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι γνωρίζει ότι δεν θα ανταποκριθείτε σε κάθε του απαίτηση. Επίσης θα πρέπει να το κάνετε να αποδεχτεί ότι η ζωή συνεχίζεται γύρω του για εσάς και την υπόλοιπη οικογένεια. Για παράδειγμα, τα κουτάβια μπορεί να γίνουν πολύ κτητικά όσον αφορά την περιοχή τους ή το μπολ του φαγητού τους, και θα κάνουν φασαρία εάν κάποιος τα πλησιάσει ενώ τρώνε. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως δύσκολη και αντικοινωνική, οπότε θα πρέπει να τη σταματήσετε. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχετε, αλλά χρειάζεται υπομονή. Ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα και το κουτάβι σας θα αποκτήσει τέλειους τρόπους στο τραπέζι.

 

Το κάτι παραπάνω

Βάλτε μια μικρή ποσότητα φαγητού στο μπολ του κατοικίδιού σας και απομακρυνθείτε. Όταν τελειώσει, επιστρέψτε στο μπολ και προσθέστε λίγο ακόμα. Αυτό θα τον βοηθήσει να περιμένει ανυπόμονα την προσέγγισή σας.

 

Κρατήστε τον χαρούμενο

Θα ξέρετε ότι είναι χαρούμενος όταν αρχίσει να κουνάει την ουρά του καθώς πλησιάζετε, αλλά τώρα θα πρέπει να τον κάνετε να συνηθίσει την προσέγγισή σας ενώ τρώει.

 

Όλα μαζί τώρα

Τώρα είστε έτοιμοι να του δώσετε όλο το γεύμα του μονομιάς. Σταθείτε ή καθίστε κοντά του και προσθέστε μια ιδιαίτερη λιχουδιά στο μπολ του καθώς τρώει. Μιλήστε του σιγανά και χαϊδέψτε τον καθώς αφήνετε την ανταμοιβή του στο μπολ. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μια στο τόσο, μέχρι το κουτάβι σας να νιώθει άνετα.

 

Ουκ εν τω πολλώ το ευ

Το κουτάβι σας θα πρέπει να μάθει ότι οι άνθρωποι τριγύρω του, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά , μπορεί να είναι απρόβλεπτα. Αλλά θα πρέπει να αποδεχτεί ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι απειλητική. Μπορείτε να τον βοηθήσετε με το να μιμείστε τη συμπεριφορά ενός παιδιού: προσπαθήστε να προχωρήσετε γρήγορα προς το μπολ του - στη συνέχεια αφήστε μια λιχουδιά σε αυτό. Σπρώξτε τον απαλά ενώ τρώει ή παίξτε με τα παιχνίδια του εκεί δίπλα - οτιδήποτε που θα μπορούσε να του αποσπάσει την προσοχή, αλλά αφήστε του μια λιχουδιά στο μπολ ως ανταμοιβή, κάθε φορά που συνεχίζει να τρώει ήρεμα. Αυτό, κάντε το συχνά, αλλά όχι σε κάθε γεύμα. Εάν το κουτάβι σας σταματήσει ενώ έχει μια μπουκιά στο στόμα, και γρυλίσει ή σας αγριοκοιτάξει, σταματήστε και προσπαθήστε μια άλλη φορά. Εάν αυτό συνεχιστεί, είναι καλύτερο να ζητήσετε βοήθεια από έναν εκπαιδευτή.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Small & Mini Τροφή για Κουτάβια με Κοτόπουλο

  <p> </p><p>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Small & Miniature είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της ανοσίας και της υγιούς ανάπτυξης του εγκεφάλου, των μυών και των οστών. Με υψηλά επίπεδα κλινικά αποδεδειγμένων αντιοξειδωτικών και DHA από ιχθυέλαιο.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Τροφή για Κουτάβια με Κοτόπουλο

  <p>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ με γεύση Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού και της κινητικότητας, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και DHA από ιχθυέλαιο.</p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Medium Τροφή για Κουτάβια με Αρνί και Ρύζι

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Αρνί & Ρύζι είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την ισχυρή ανοσία και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και βέλτιστα επίπεδα ω-3 & ω-6 λιπαρών οξέων.
 • ΤΡΟΦΗ HILL'S SCIENCE PLAN ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΦΥΛΗΣ με ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Medium Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την ανοσία και την κινητικότητα, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και DHA από ιχθυέλαιο.