Ο σκύλος σας έχει ευαίσθητο στομάχι;

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Οι σκύλοι μπορεί να πάσχουν από ευαισθησία στομάχου και να είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη πεπτικών προβλημάτων. Κάποιες φυλές, όπως οι γερμανικοί ποιμενικοί σκύλοι, είναι πιο ευαίσθητες από άλλες. Διάφορες ενδείξεις μπορεί να υποδεικνύουν ότι ο σκύλος σας έχει ευαίσθητη πέψη. Αυτά περιλαμβάνουν συχνότερο του συνηθισμένου εμετό, φούσκωμα, κόπρανα με έντονη οσμή ή μερικές φορές χαλαρά κόπρανα. Αυτές οι ενδείξεις που μπορεί να σχετίζονται ή όχι με λιγότερο εύπεπτα τρόφιμα. Εντούτοις, σε κάθε περίπτωση, εάν ο σκύλος σας έχει ευαίσθητο πεπτικό σύστημα θα του κάνουν καλό τρόφιμα που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να απολαμβάνει μια πλήρως ενεργό και υγιή ζωή.

H Science Plan™ Sensitive Stomach της Hill's™περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά, όπως αυγό, κοτόπουλο και ρύζι, τα οποία είναι εύπεπτα και βοηθούν στη διασφάλιση της βέλτιστης θρεπτικής απορρόφησης. Η ήπια πέψη προωθείται μέσω μιας βέλτιστης ισορροπίας ιδιαίτερα εύπεπτης πρωτεΐνης και λίπους, ως ένα μοναδικό μίγμα προέλευσης ινών για την εντερική υγεία. Αυτή η προηγμένη φόρμουλα διατροφής για την άνετη πέψη υποστηρίζει επίσης ένα κολλώδες επίστρωμα και βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού βάρους σώματος.

Σε περίπτωση που οι ενδείξεις επιδεινωθούν ή παρατηρούνται συχνότερα, ή αν ο σκύλος σας δυσκολεύεται να διατηρήσει το ιδανικό του βάρος, επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας για να αποκλείσετε άλλες αιτίες.

Με μια κλινικά αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική φόρμουλα που υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, η Hill’s Science Plan Sensitive Stomach είναι κατάλληλη για την καθημερινή διατροφή ενήλικων σκύλων με ευαίσθητη πέψη.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Τροφή για Σκύλους με Μοσχάρι

  <p>Η Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Νόστιμο Βοδινό είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μυϊκής μάζας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, άπαχες πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.</p><p> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult  Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την καλή μυϊκή μάζα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες και ω-3 λιπαρά οξέα.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 6+ Large Breed Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult 5 Active Longevity™ Large Breed με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για τη διατήρηση της κινητικότητας, της καλής μυϊκής μάζας και της υγείας των οργάνων σε μεγαλόσωμους σκύλους. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και L-καρνιτίνη.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ Medium Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  <P>Η <span class='nowrap'>Science Plan</span><SUP>TM </SUP>Canine Mature Adult 7 Active Longevity<SUP>TM</SUP> Medium με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την κινητικότητα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη από φυσικές πηγές.</P> <P>