Ο σκύλος σας έχει ευαίσθητο στομάχι;

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Οι σκύλοι μπορεί να πάσχουν από ευαισθησία στομάχου και να είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη πεπτικών προβλημάτων. Κάποιες φυλές, όπως οι γερμανικοί ποιμενικοί σκύλοι, είναι πιο ευαίσθητες από άλλες. Διάφορες ενδείξεις μπορεί να υποδεικνύουν ότι ο σκύλος σας έχει ευαίσθητη πέψη. Αυτά περιλαμβάνουν συχνότερο του συνηθισμένου εμετό, φούσκωμα, κόπρανα με έντονη οσμή ή μερικές φορές χαλαρά κόπρανα. Αυτές οι ενδείξεις που μπορεί να σχετίζονται ή όχι με λιγότερο εύπεπτα τρόφιμα. Εντούτοις, σε κάθε περίπτωση, εάν ο σκύλος σας έχει ευαίσθητο πεπτικό σύστημα θα του κάνουν καλό τρόφιμα που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να απολαμβάνει μια πλήρως ενεργό και υγιή ζωή.

H Science Plan™ Sensitive Stomach της Hill's™περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά, όπως αυγό, κοτόπουλο και ρύζι, τα οποία είναι εύπεπτα και βοηθούν στη διασφάλιση της βέλτιστης θρεπτικής απορρόφησης. Η ήπια πέψη προωθείται μέσω μιας βέλτιστης ισορροπίας ιδιαίτερα εύπεπτης πρωτεΐνης και λίπους, ως ένα μοναδικό μίγμα προέλευσης ινών για την εντερική υγεία. Αυτή η προηγμένη φόρμουλα διατροφής για την άνετη πέψη υποστηρίζει επίσης ένα κολλώδες επίστρωμα και βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού βάρους σώματος.

Σε περίπτωση που οι ενδείξεις επιδεινωθούν ή παρατηρούνται συχνότερα, ή αν ο σκύλος σας δυσκολεύεται να διατηρήσει το ιδανικό του βάρος, επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας για να αποκλείσετε άλλες αιτίες.

Με μια κλινικά αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική φόρμουλα που υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, η Hill’s Science Plan Sensitive Stomach είναι κατάλληλη για την καθημερινή διατροφή ενήλικων σκύλων με ευαίσθητη πέψη.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Lamb & Rice

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Αρνί & Ρύζι είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την υγεία του πεπτικού συστήματος και την καλή μυϊκή μάζα. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα εύπεπτο αρνί.
 • Science Plan™ Canine Adult Oral Care

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Oral Care Κοτόπουλο είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι μειώνει την πλάκα και τη τρυγία. Με αντιοξειδωτικά και προηγμένη τεχνολογία στοματικής υγείας.
 • Science Plan™ Canine Adult Performance Chicken

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Performance Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την ικανοποίηση των πρόσθετων ενεργειακών αναγκών των δραστήριων σκύλων, καθώς και των σκύλων εργασίας και κυνηγετικών. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και κροκέτες υψηλής ενεργειακής πυκνότητας...
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  <ul><li>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Sensitive Skin με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να συμβάλλει στην αποφυγή της ξηροδερμίας και του κνησμού. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και ω-3 & ω-6.</li></ul>