Ο σκύλος σας έχει ευαίσθητο στομάχι;

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Οι σκύλοι μπορεί να πάσχουν από ευαισθησία στομάχου και να είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη πεπτικών προβλημάτων. Κάποιες φυλές, όπως οι γερμανικοί ποιμενικοί σκύλοι, είναι πιο ευαίσθητες από άλλες. Διάφορες ενδείξεις μπορεί να υποδεικνύουν ότι ο σκύλος σας έχει ευαίσθητη πέψη. Αυτά περιλαμβάνουν συχνότερο του συνηθισμένου εμετό, φούσκωμα, κόπρανα με έντονη οσμή ή μερικές φορές χαλαρά κόπρανα. Αυτές οι ενδείξεις που μπορεί να σχετίζονται ή όχι με λιγότερο εύπεπτα τρόφιμα. Εντούτοις, σε κάθε περίπτωση, εάν ο σκύλος σας έχει ευαίσθητο πεπτικό σύστημα θα του κάνουν καλό τρόφιμα που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να απολαμβάνει μια πλήρως ενεργό και υγιή ζωή.

H Science Plan™ Sensitive Stomach της Hill's™περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά, όπως αυγό, κοτόπουλο και ρύζι, τα οποία είναι εύπεπτα και βοηθούν στη διασφάλιση της βέλτιστης θρεπτικής απορρόφησης. Η ήπια πέψη προωθείται μέσω μιας βέλτιστης ισορροπίας ιδιαίτερα εύπεπτης πρωτεΐνης και λίπους, ως ένα μοναδικό μίγμα προέλευσης ινών για την εντερική υγεία. Αυτή η προηγμένη φόρμουλα διατροφής για την άνετη πέψη υποστηρίζει επίσης ένα κολλώδες επίστρωμα και βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού βάρους σώματος.

Σε περίπτωση που οι ενδείξεις επιδεινωθούν ή παρατηρούνται συχνότερα, ή αν ο σκύλος σας δυσκολεύεται να διατηρήσει το ιδανικό του βάρος, επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας για να αποκλείσετε άλλες αιτίες.

Με μια κλινικά αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική φόρμουλα που υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, η Hill’s Science Plan Sensitive Stomach είναι κατάλληλη για την καθημερινή διατροφή ενήλικων σκύλων με ευαίσθητη πέψη.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Prescription Diet™ Canine t/d™

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span>Canine t/d™ βοηθά στη διατήρηση της στοματικής υγείας.
 • Prescription Diet™ l/d™ Canine

  Η Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> l/d™ Canine είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διατροφική διαχείριση σκύλων με ηπατοπάθειες που προκαλούν τη μείωση της λειτουργίας του ήπατος.
 • Prescription Diet™ l/d™ Canine

   Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> l/d™ Canine είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διατροφική διαχείριση σκύλων με ηπατοπάθειες που προκαλούν τη μείωση της λειτουργίας του ήπατος.
 • Prescription Diet™ j/d™ Canine with Lamb

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> Canine j/d™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την κινητικότητα σε μόλις 3 εβδομάδες με την ακριβή ισορροπία των υγιεινών θρεπτικών συστατικών και με ένα ειδικό ω-3 έλαιο.