Επιλέγοντας κτηνίατρο για τη γάτα σας

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Εκτός από εσάς και την οικογένειά σας, ο κτηνίατρος της γάτας σας είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της. Εξάλλου, ο κτηνίατρος θα είναι υπεύθυνος για την υγεία της για ολόκληρη τη ζωή της. Οπότε πώς να διαλέξετε έναν κτηνίατρο που θα παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους εύρεσης κτηνιάτρου είναι μέσω της πρότασης κάποιου φίλου. Αν γνωρίζετε κάποιον στην περιοχή με γάτα ή σκύλο, ρωτήστε τον που πηγαίνει το κατοικίδιό του και ποια είναι η άποψή του σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται.

Τηλέφωνο ή διαδίκτυο;

Εναλλακτικά, ένα καλό μέρος να ξεκινήσετε την έρευνά σας είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος ή το διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να οδηγείτε για μια ώρα προκειμένου να λάβετε θεραπεία για την άρρωστη γάτα σας, οπότε εστιάστε στα μέρη που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς. Επιλέξτε 2-3 κτηνιάτρους στην περιοχή σας και τηλεφωνήστε για να δείτε αν θα μπορούσατε να τους επισκεφθείτε για να ρίξετε μια ματιά και συστηθείτε.

Θυμηθείτε, δε χρειάζεται να φέρετε μαζί τη γάτα σας στην αρχική επίσκεψη. Αυτή είναι καθαρά για εσάς προκειμένου να πάρετε μια άποψη του χώρου και των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί. Είναι καθαρά; Είναι επαγγελματίες; Εάν έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τους κτηνιάτρους, είναι φιλικοί και προσεγγίσιμοι; Θα εμπιστευθείτε τη ζωή της γάτας σας σε αυτούς τους ανθρώπους οπότε είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα μαζί τους.

Μάθετε αν δουλεύουν μόνοι τους ή σε ομάδες. Οι περισσότερες κτηνιατρικές κλινικές έχουν έναν κτηνίατρο και ίσως κάποιες που ασχολούνται με τα ζώα. Τα πολυϊατρεία γίνονται ολοένα και πιο συχνά επειδή επιτρέπουν τη διαθεσιμότητα μιας ποικιλίας ειδικοτήτων. Ωστόσο, ένα πολυϊατρείο δεν είναι απαραιτήτως καλύτερο από έναν ιδιώτη κτηνίατρο.

Πόσο;

Το κόστος είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον καθορισμό του τρόπου αντιμετώπισης της υγείας της γάτας σας. Η κτηνιατρική φροντίδα μπορεί να είναι ακριβή οπότε μπορεί να είναι καλή ιδέα να ρωτήσετε για ασφάλεια κατοικιδίων μόλις βρείτε την κλινική που σας αρέσει.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η επείγουσα φροντίδα. Ένας κτηνίατρος θα έχει διευθετήσεις για τις επείγουσες καταστάσεις 24 ώρες την ημέρα. Βρείτε ποια είναι η πολιτική για τα επείγοντα περιστατικά και που αναφέρονται.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να να πάρετε μια πληροφορία από τη γάτα σας και να ακολουθήσετε τα ένστικτά σας. Αυτό που θέλετε σε έναν κτηνίατρο είναι κάποιον να νοιάζεται πραγματικά για τα ζώα και συγκεκριμένα για την γάτα σας.

Ο κτηνίατρός σας συχνά θα είναι η πρώτη γραμμή επαφής για πολλές από τις δοκιμασίες και τα δεινά που μπορεί να προκύψουν όταν έχετε μια γάτα, οπότε διαλέξτε έναν με τον οποίο νιώθετε ότι επικοινωνείτε ανοιχτά και με ειλικρίνεια.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult τροφή για γάτες με Κοτόπουλο

  <p>Η Hill's<sup>ΤΜ</sup> <span class='nowrap'>Science Plan</span><sup>ΤΜ</sup> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της βέλτιστης σωματικής κατάστασης, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, καλές πρωτεΐνες και ενισχυμένη με ω-3 λιπαρά οξέα.</p> <ul> <li>Υποστηρίζει τη διατήρηση της καλής μυϊκής μάζας και το ιδανικό σωματικό βάρος. <li>Τα ελεγχόμενα επίπεδα ανόργανων στοιχείων υποστηρίζουν την υγεία του ουροποιητικού. <li>Πολύ εύπεπτα συστατικά για τη βέλτιστη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών. <li>100% εγγύηση για ποιότητα, για σταθερή σύνθεση και γεύση.</li></ul>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult τροφή για γάτες με Κοτόπουλο

  <ul><ul><li>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight  έχει ένα μοναδικό μείγμα συστατικών και χαμηλή σε λιπαρά περιεκτικότητα. Σχεδιασμένη για να βοηθήσει την γάτα σας στην επίτευξη του υγιούς βάρους για μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.</li></ul><li>
 • Hill's™ Science Plan™ Adult Optimal Care™ τροφή για γάτες με Τόνο

  ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών), ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών)
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult τροφή για γάτες με Αρνί

  ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών), ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών)