Οι κίνδυνοι της υπερβολικής πρόσληψης αλατιού

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Το αλάτι είναι σημαντικό στοιχείο της διατροφής του σκύλου σας και παίζει καίριο ρόλο στην ευεξία του. Το αλάτι (ή χλωριούχο νάτριο) διατηρεί τα σωματικά υγρά και είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των οργάνων και του νευρικού συστήματος.

To αλάτι μπορεί να προστεθεί σε προϊόντα για να βελτιώσει τη γεύση τους.

Η υπερβολική πρόσληψη αλατιού μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αρτηριακή πίεση και να επιδεινώσει τα σημεία της καρδιοπάθειας. Επίσης, οι περισσότεροι σκύλοι με νεφροπάθεια υποφέρουν ήδη από υπέρταση. Ιδιαίτερα όταν οι σκύλοι είναι μεγάλοι σε ηλικία, αυτές οι παθήσεις μπορεί ήδη να υπάρχουν χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης τους.

Ωστόσο, από τη στιγμή που σπουδαία γεύση μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τις αχρείαστα μεγάλες ποσότητες αλατιού, εμείς στη Hill's™ ελέγχουμε αυστηρά το περιεχόμενο των τροφών μας σε αλάτι, χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά τη γεύση ή τη θρεπτική αξία τους. Απλά ξέρουμε ότι οι σκύλοι σε διαφορετικά αναπτυξιακά στάδια και με ειδικές διατροφικές ανάγκες απαιτούν τροφή που να έχει ακριβώς τη σωστή ισορροπία βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και συστατικών υψηλής ποιότητας.

Έτσι με τη Hill's Science Plan™, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι ο σκύλος σας λαμβάνει τη σωστή ισορροπία θρεπτικών χωρίς τους κινδύνους που σχετίζονται με το υπερβολικό αλάτι. Και ακόμα περισσότερο, θα λατρέψει τη γεύση - εγγυημένα.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Τροφή για Σκύλους με Μοσχάρι

  <p>Η Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Νόστιμο Βοδινό είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μυϊκής μάζας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, άπαχες πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.</p><p> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult  Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την καλή μυϊκή μάζα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες και ω-3 λιπαρά οξέα.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 6+ Large Breed Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult 5 Active Longevity™ Large Breed με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για τη διατήρηση της κινητικότητας, της καλής μυϊκής μάζας και της υγείας των οργάνων σε μεγαλόσωμους σκύλους. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και L-καρνιτίνη.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ Medium Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  <P>Η <span class='nowrap'>Science Plan</span><SUP>TM </SUP>Canine Mature Adult 7 Active Longevity<SUP>TM</SUP> Medium με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την κινητικότητα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη από φυσικές πηγές.</P> <P>