Οι κίνδυνοι της υπερβολικής πρόσληψης αλατιού

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Το αλάτι είναι σημαντικό στοιχείο της διατροφής του σκύλου σας και παίζει καίριο ρόλο στην ευεξία του. Το αλάτι (ή χλωριούχο νάτριο) διατηρεί τα σωματικά υγρά και είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των οργάνων και του νευρικού συστήματος.

To αλάτι μπορεί να προστεθεί σε προϊόντα για να βελτιώσει τη γεύση τους.

Η υπερβολική πρόσληψη αλατιού μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αρτηριακή πίεση και να επιδεινώσει τα σημεία της καρδιοπάθειας. Επίσης, οι περισσότεροι σκύλοι με νεφροπάθεια υποφέρουν ήδη από υπέρταση. Ιδιαίτερα όταν οι σκύλοι είναι μεγάλοι σε ηλικία, αυτές οι παθήσεις μπορεί ήδη να υπάρχουν χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης τους.

Ωστόσο, από τη στιγμή που σπουδαία γεύση μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τις αχρείαστα μεγάλες ποσότητες αλατιού, εμείς στη Hill's™ ελέγχουμε αυστηρά το περιεχόμενο των τροφών μας σε αλάτι, χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά τη γεύση ή τη θρεπτική αξία τους. Απλά ξέρουμε ότι οι σκύλοι σε διαφορετικά αναπτυξιακά στάδια και με ειδικές διατροφικές ανάγκες απαιτούν τροφή που να έχει ακριβώς τη σωστή ισορροπία βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και συστατικών υψηλής ποιότητας.

Έτσι με τη Hill's Science Plan™, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι ο σκύλος σας λαμβάνει τη σωστή ισορροπία θρεπτικών χωρίς τους κινδύνους που σχετίζονται με το υπερβολικό αλάτι. Και ακόμα περισσότερο, θα λατρέψει τη γεύση - εγγυημένα.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Lamb & Rice

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Αρνί & Ρύζι είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την υγεία του πεπτικού συστήματος και την καλή μυϊκή μάζα. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα εύπεπτο αρνί.
 • Science Plan™ Canine Adult Oral Care

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Oral Care Κοτόπουλο είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι μειώνει την πλάκα και τη τρυγία. Με αντιοξειδωτικά και προηγμένη τεχνολογία στοματικής υγείας.
 • Science Plan™ Canine Adult Performance Chicken

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Performance Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την ικανοποίηση των πρόσθετων ενεργειακών αναγκών των δραστήριων σκύλων, καθώς και των σκύλων εργασίας και κυνηγετικών. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και κροκέτες υψηλής ενεργειακής πυκνότητας...
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  <ul><li>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Sensitive Skin με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να συμβάλλει στην αποφυγή της ξηροδερμίας και του κνησμού. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και ω-3 & ω-6.</li></ul>