Οι κίνδυνοι της υπερβολικής πρόσληψης αλατιού

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Το αλάτι είναι σημαντικό στοιχείο της διατροφής του σκύλου σας και παίζει καίριο ρόλο στην ευεξία του. Το αλάτι (ή χλωριούχο νάτριο) διατηρεί τα σωματικά υγρά και είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των οργάνων και του νευρικού συστήματος.

To αλάτι μπορεί να προστεθεί σε προϊόντα για να βελτιώσει τη γεύση τους.

Η υπερβολική πρόσληψη αλατιού μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αρτηριακή πίεση και να επιδεινώσει τα σημεία της καρδιοπάθειας. Επίσης, οι περισσότεροι σκύλοι με νεφροπάθεια υποφέρουν ήδη από υπέρταση. Ιδιαίτερα όταν οι σκύλοι είναι μεγάλοι σε ηλικία, αυτές οι παθήσεις μπορεί ήδη να υπάρχουν χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης τους.

Ωστόσο, από τη στιγμή που σπουδαία γεύση μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τις αχρείαστα μεγάλες ποσότητες αλατιού, εμείς στη Hill's™ ελέγχουμε αυστηρά το περιεχόμενο των τροφών μας σε αλάτι, χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά τη γεύση ή τη θρεπτική αξία τους. Απλά ξέρουμε ότι οι σκύλοι σε διαφορετικά αναπτυξιακά στάδια και με ειδικές διατροφικές ανάγκες απαιτούν τροφή που να έχει ακριβώς τη σωστή ισορροπία βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και συστατικών υψηλής ποιότητας.

Έτσι με τη Hill's Science Plan™, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι ο σκύλος σας λαμβάνει τη σωστή ισορροπία θρεπτικών χωρίς τους κινδύνους που σχετίζονται με το υπερβολικό αλάτι. Και ακόμα περισσότερο, θα λατρέψει τη γεύση - εγγυημένα.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Τροφή για Σκύλους με Μοσχάρι

  <p>Η Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Νόστιμο Βοδινό είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μυϊκής μάζας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, άπαχες πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.</p><p> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult  Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την καλή μυϊκή μάζα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες και ω-3 λιπαρά οξέα.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Large Breed Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken is formulated for optimal joint and muscle support, for large breed dogs. With clinically proven antioxidants, and glucosamine and chondroitin from natural sources..
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  H Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult/Senior 7+ Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την διατήρηση της κινητικότητας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, και γλυκοζαμίνη και χονδροιτίνη από φυσικές πηγές..<br><br><b>