100% Εγγύηση Ικανοποίησης

Πώς λειτουργεί

100% Εγγύηση Ικανοποίησης

Η Hill's δεσμεύεται να χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας που παρέχουν τη σωστή ισορροπία βασικών θρεπτικών συστατικών για το κατοικίδιο ζώο σας. Ταυτόχρονα, παράγουμε τις τροφές μας χρησιμοποιώντας αυστηρά πρότυπα ασφαλείας.

Προσφέρουμε 100% Εγγύηση Ικανοποίησης για ποιότητα, συνέπεια και γεύση για όλα τα προϊόντα μας. Εάν εσείς ή το κατοικίδιό σας δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα, τη συνέπεια ή τη γεύση οποιουδήποτε προϊόντος Hill's, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Η 100% Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλα τα brands της Hill's - Science Plan, Prescription Diet και Vet Essentials.

How to Claim


Πώς να την αξιοποιήσετε


1. Επικοινωνήστε με το κατάστημα λιανικής ή την κτηνιατρική κλινική που αγοράσατε το προϊόν μας και ενημερώστε τους ότι επιθυμείτε να προβείτε σε χρήση της εγγύησης ικανοποίησης.
2. Το κατάστημα λιανικής ή η κτηνιατρική κλινική θα χρειαστεί τον κωδικό κατασκευαστή και τον αριθμό αποθέματος επάνω στη συσκευασία και θα σας συμβουλεύσει είτε να επιστρέψετε είτε να διατηρήσετε το προϊόν.
3. Το κατάστημα λιανικής ή η κτηνιατρική κλινική θα προβεί σε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, ό, τι προτιμάτε.
4. Αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση της εγγύησης ικανοποίησης για λόγους μη αποδοχής της γεύσης από το κατοικίδιό σας, προϋπόθεση αποτελεί να μην έχει καταναλωθεί περισσότερο από το 20% της αρχικής συσκευασίας.
Κατεβάστε το έντυπο για την 100% Εγγύηση Ικανοποίησης

Πώς να εισάγετε τη νέα τροφή

pet food transition days 1-2
ΗΜΕΡΕΣ 1-2
pet food transition days 3-4
ΗΜΕΡΕΣ 3-4
pet food transition days 5-6
ΗΜΕΡΕΣ 5-6
pet food transition day 7
ΗΜΕΡΑ 7
Πρόκειται για μια γενική κατεύθυνση. Κάποια κατοικίδια μπορεί να χρειάζονται εξειδικευμένο πλάνο μετάβασης.

Γενικά, οι σκύλοι και οι γάτες τείνουν να είναι πλάσματα της συνήθειας και μπορεί να χρειάζονται κάποια βοήθεια όταν αλλάζουν τροφές, ειδικά εάν έχουν συνηθίσει να τρώνε ένα μόνο είδος τροφής είναι απολύτως φυσιολογικό για τις γάτες και τους σκύλους να αρνούνται τη νέα τροφή όταν τους προσφέρεται πρώτη φορά. Οι αλλαγές στη διατροφή επηρεάζουν τα ζώα με διαφορετικούς τρόπους, επομένως είναι σημαντικό να διαχειριστείτε προσεκτικά οποιαδήποτε αλλαγή. Ο χρυσός κανόνας είναι να εισάγετε τη νέα τροφή σταδιακά, καθώς αυτό θα τα βοηθήσει να εξοικειωθούν περισσότερο με τη νέα τροφή - θα συνηθίσουν τη γεύση, τη μυρωδιά, την υφή και το μέγεθος των νέων κροκετών. Επίσης, μια σταδιακή αλλαγή σε νέα τροφή μειώνει την πιθανότητα να εμφανίσει το κατοικίδιό σας στομαχικές διαταραχές.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου η εγγύηση δεν ισχύει

 

Αποτελεσματικότητα

Η αποτελεσματικότητα μιας δίαιτας - πόσο καλά λειτουργεί για το κατοικίδιο ζώο σας - δεν καλύπτεται από την εγγύηση της Hill's. Δεν λειτουργούν όλες οι τροφές για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κατοικίδιο, επομένως, καθώς δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα με τη διατροφή (απλώς δεν είναι η σωστή κλινική επιλογή), αυτό δεν θα μπορούσε να καλύπτεται.

Αγορά λάθους προϊόντος

Ένα σφάλμα κατά την παραγγελία-αγορά δεν καλύπτεται από την εγγύηση της Hill's. Εάν η κλινική ή το κατάστημα λιανικής έχουν παραγγείλει τη λάθος τροφή για εσάς, θα μπορούν να σας επιστρέψουν τα χρήματα ή να αντικαταστήσουν την τροφή σύμφωνα με τη δική τους πολιτική επιστροφής. Εάν εσείς έχετε παραγγείλει λάθος τροφή, τότε θα συνιστούσαμε να μιλήσετε με το κατάστημα που την αγοράσατε για να ρωτήσετε εάν είναι δυνατό να την επιστρέψετε.

Μια αλλαγή στη διατροφή

Μια αλλαγή στη διατροφή δεν καλύπτεται από την εγγύηση της Hill's, καθώς δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα με την τροφή - απλώς δεν είναι πλέον η σωστή κλινική επιλογή για το κατοικίδιο ζώο σας. Εάν έχετε προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί, το κατάστημα που τα αγοράσατε μπορεί να είναι πρόθυμο να σας επιστρέψει τα χρήματα σύμφωνα με τη δική του πολιτική επιστροφών. Θα συνιστούσαμε να μιλήσετε μαζί του για να ενημερωθείτε ως προς τους κανόνες του.