Αναποδιές, γνωρίστε τη λύση
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κλινική διατροφή που, μαζί με τον κτηνίατρο, συμβάλλει στην ανάκαμψη

Τα κατοικίδια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας χρειάζονται διατροφική υποστήριξη τώρα περισσότερο από ποτέ - γι' αυτό και οι κτηνίατροι συνιστούν τη σειρά Prescription Diet της Hill's για την εξασφάλιση εξειδικευμένης, κλινικής φροντίδας.

Προσφέρουμε κλινικά δοκιμασμένη, διαιτητική διατροφή για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων

εικονίδιο υγείας του ουροποιητικού
ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
εικονίδιο υποστήριξης των νεφρών
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ
εικονίδιο υγείας δέρματος & τριχώματος
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
εικονίδιο διαχείριση βάρους
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ
εικονίδιο φροντίδα του πεπτικού
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ

Αυτές είναι κάποιες μόνο από τις παθήσεις για τις οποίες ο κτηνίατρος μπορεί να συστήσει τα προϊόντα Prescription Diet. Ανακαλύψτε την πλήρη λίστα τροφών για σκύλους και γάτες παρακάτω.

Χαρίστε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη δυνατή ζωή

Οι τροφές Prescription Diet προσφέρουν κλινική διατροφή για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας, ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι το κατοικίδιο ζώο σας λαμβάνει υψηλής ποιότητας διατροφή με επιστημονικά τεκμηριωμένα οφέλη.

Σε περίπτωση που το κατοικίδιο ζώο σας αντιμετωπίζει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ή αισθάνεστε ότι χρειάζεται συμπληρωματική φροντίδα, προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον κτηνίατρό σας και ζητήστε του να σας εξηγήσει πώς η σειρά Prescription Diet μπορεί να σας βοηθήσει.

Λογότυπο Hill's

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ

Ως πρωτοπόρος στην επιστημονική και ερευνητική καινοτομία στον τομέα των τροφών, η Hill's έχει την τιμή να συνιστάται από τους κτηνιάτρους.

Λογότυπο εγγύησης ικανοποίησης

100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, επιστρέψτε την ποσότητα που δεν καταναλώθηκε στο κατάστημα από όπου το προμηθευτήκατε και ζητήστε πλήρη αποζημίωση ή αντικατάσταση. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βρείτε έναν κτηνίατρο στην περιοχή σας

Οι τροφές της σειράς Prescription Diet απαιτούν σύσταση από κτηνίατρο. Αρχικά, ζητήστε από τον κτηνίατρό σας να εξετάσει το κατοικίδιό σας και να αξιολογήσει τη φυσική του κατάσταση και τις διατροφικές του ανάγκες.