τροφή για τα πρώτα χρόνια της ζωής της νεαρής γάτας σας

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Hill’s Brand Horizon

Η αποτελεσματική φροντίδα της υγείας ξεκινάει με την κατάλληλη τροφή για γατάκια

Σωστή διατροφή, στοργή... οι ανάγκες της γατούλας σας είναι πολλές προκειμένου να αναπτυχθεί και να γίνει μια υγιής και ευτυχισμένη γάτα. Ανακαλύψτε τι να περιμένετε - και τι πρέπει να προσέξετε - κατά τη διάρκεια αυτού του κρίσιμου πρώτου έτους.

Τροφή για γατάκιαΦροντίδα για γατάκια

Health And 100 Percent Balanced
Science Plan Dry Kitten Food Bags

Γιατί να επιλέξετε ξηρή τροφή Science Plan για γατάκια;

Η σειρά Science Plan της Hill's παρέχει τροφή με βάση την επιστήμη για βέλτιστη ανάπτυξη και εξέλιξη. Όλες οι τροφές της σειράς Science Plan της Hill's προσφέρουν:

Chicken Icon

Εύπεπτα, εξαιρετικά γευστικά συστατικά - με πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας

Hair Follicle Icon

Ακριβής διατροφή για την ενίσχυση της υγείας του δέρματος, του τριχώματος και των κενώσεων

Cat with Shield Icon

Αντιοξειδωτικά με κλινικά αποδεδειγμένη δράση για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα

Φροντίστε να προσαρμόσετε το σπίτι σας για την υποδοχή της γατούλας

Διαμορφώστε το σπίτι σας ώστε να είναι ασφαλές για τον νέο σας τριχωτό φίλο, κρύβοντας όλα τα ηλεκτρικά καλώδια ή τυχόν δηλητηριώδη φυτά που θα μπορούσε να προσπαθήσει να μασήσει το γατάκι σας.

Cat In Veterinary Clinic

Μάθετε ποια εμβόλια χρειάζεται το γατάκι σας

Από τον κοκκύτη μέχρι τη λύσσα, ενημερωθείτε σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λάβετε για να προστατεύσετε την υγεία των νεαρών σας γατών.

Μάθετε στο γατάκι σας τους κανόνες

Τα γατάκια είναι περίεργα και δραστήρια. Όταν ξύνουν έπιπλα, θα πρέπει να τα στρέφετε προς το ονυχοδρόμιό τους. Μη ξεχνάτε να τα επαινείτε όταν ακολουθούν τους κανόνες σας. Όταν παίζουν με αντικείμενα που δεν πρέπει, μπορείτε να τους αποσπάτε την προσοχή με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Kitten walking in the house

Ο οδηγός ανάπτυξης για το γατάκι σας

Κατά τη διάρκεια των πρώτων 15 μηνών, θα πρέπει να έχετε κατά νου τις σημαντικές ημερομηνίες και αλλαγές. Κατεβάστε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό ανάπτυξης και εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να λαμβάνετε την απαραίτητη ενημέρωση καθώς και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν κατά την πρώτη φάση της ζωής της γατούλας σας μέχρι την ενηλικίωση.

Κατανοήστε τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες της νεαρής γάτας σας

Girl With Happy Cat

Ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες της νεαρής γάτας σας

Οι διατροφικές απαιτήσεις της νεαρής γάτας σας είναι πολύ διαφορετικές από αυτές ενός ανθρώπου, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι της παρέχετε τη τροφή που χρειάζεται για ένα υγιές ξεκίνημα.

Περισσότερες πληροφορίες

Μάθετε πόσο πρέπει να ταΐζετε το γατάκι σας

Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο υπολογισμού τροφής για γατάκια για να δημιουργήσετε το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής και θυμηθείτε: το μέγεθος, η ηλικία και η φυλή παίζουν επίσης ρόλο, επομένως πρέπει να συμβουλευτείτε πρώτα τον κτηνίατρό σας.

Την ημέρα

*Με βάση τις συστάσεις της τροφής για γάτες Hill's Science Plan Kitten με Κοτόπουλο

Τα στειρωμένα γατάκια έχουν συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες

Αν το γατάκι σας είναι στειρωμένο, θα χρειαστεί τροφές με συγκεκριμένη ισορροπία συστατικών και θρεπτικών στοιχείων ώστε να παραμένει υγιές και σε καλή φυσική κατάσταση.