Επιλέγοντας την καλύτερη τροφή για νεαρά γατάκια

Τα νεαρά γατάκια είναι γεμάτα ενέργεια, για αυτό η επιλογή της καλύτερης τροφής για αυτά πρέπει να συνδυάζει κατάλληλη ισορροπία γεύσης, θερμίδων και πρωτεΐνης. Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη για να διατηρείτε το γατάκι σας πάντα ευτυχισμένο και υγιές.

Η καλύτερη τροφή για γατάκια βασίζεται στην επιστήμη

Υπάρχουν αρκετά που θα πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε την καλύτερη τροφή για το γατάκι σας. Λάβετε υπόψη τα παρακάτω για να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει ό,τι χρειάζεται για ένα υγιές ξεκίνημα.

Τα γατάκια έχουν τις δικές τους διατροφικές ανάγκες

Παρότι κάποια θρεπτικά συστατικά είναι ίδια στις τροφές για γατάκια με εκείνες για ενήλικες γάτες, υπάρχουν μερικές διαφορές που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των μυών των μικρών σας φίλων.

Αναμένετε ότι η τροφή για το γατάκι σας θα έχει υψηλότερα επίπεδα πρωτεΐνης και ανόργανων συστατικών, όπως επίσης υψηλότερες θερμίδες, μιας και τα γατάκια είναι συνήθως περισσότερο δραστήρια από τις ενήλικες γάτες.

Ένα υγιές πρόγραμμα σίτισης

Ένα συνεπές πρόγραμμα σίτισης διασφαλίζει ότι το γατάκι σας δεν τρώει υπερβολικά. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον υπολογιστή* τροφής για γατάκια για να καθορίσετε την κατάλληλη ποσότητα που θα του χορηγείτε, αφού πρώτα έχετε λάβει και τη γνώμη του κτηνιάτρου σας.

Βάρος γάτας Ηλικία έως 4 μηνών Ηλικία 4 έως 6 μηνών Ηλικία 7 έως 12 μηνών & εγκυμοσύνη
1 lb (0,5 kg) 1/4 cup (30 g)
2 lb (0,9 kg) 3/8 cup (40 g) 3/8 cup (40 g)
3 lb (1,4 kg) 5/8 cup (70 g) 1/2 cup (55 g)
4 lb (1,8 kg) 3/4 cup (85 g) 5/8 cup (70 g)
5 lb (2,3 kg) 7/8 cup (100 g) 2/3 cup (75 g) 5/8 cup (70 g)
10 lb (4,5 kg) 1 1/4 cups (140 g) 1 cup (115 g)
15 lb (6,8 kg) 1 1/4 cups (140 g)

*Βασιζόμενο στις προτεινόμενες ποσότητες της τροφής Science Plan για γάτες

Επιλογές σερβιρίσματος

Με το να παρέχετε επιλογές στο γατάκι σας ως προς την τροφή του, μετατρέπετε την ώρα του γεύματος σε μια ακαταμάχητη διαδικασία. Για αυτό η Hill's προσφέρει επιλογές ξηρής αλλά και υγρής τροφής για γατάκια.

Ξηρή τροφή για γατάκια

Κάθε κροκέτα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μικρά στοματάκια τους έτσι ώστε ο χνουδωτός σας φίλος να απολαμβάνει κάθε του γεύμα. Οι συνθέσεις και γεύσεις των προϊόντων Hill's έχουν πρώτα εγκριθεί από τις γάτες μας στο Παγκόσμιο Κέντρο Διατροφής Κατοικιδίων.

Υγρή τροφή για γατάκια

Ανοίγοντας μια κονσέρβα υγρής τροφής μπορείτε να διαπιστώσετε ότι κάθε σύνθεση περιλαμβάνει μαλακά λαχανικά, τρυφερά κομματάκια και γευστικές σάλτσες. Όλα αυτά διασφαλίζουν ότι η ώρα του γεύματος θα αποτελεί πάντοτε μια ειδική περίσταση για το γατάκι σας.

Πολλά εμπεριέχονται σε κάθε μπουκιά

Χρόνος, προσπάθεια και έρευνα συνδυάζονται για να διασφαλίσουν ότι το γεύμα του μικρού σας φίλου είναι το κατάλληλο για να υποστηρίξει μια μεγάλη, γεμάτη υγεία ζωή. Δείτε παρακάτω κάποιες μάρκες που ενσωματώνουν όλα τα παραπάνω.

Αγοράστε Hill's™ τροφή για γατάκια βάσει μάρκας

Science Plan™ τροφή για γατάκια

Η Science Plan™ χρησιμοποιεί για περισσότερα από 70 χρόνια την επιστημονική έρευνα προκειμένου να αναπτύξει συνθέσεις που ικανοποιούν τις βασισμένες στη βιολογία διατροφικές ανάγκες που έχει το γατάκι σας.

Αγοράστε Science Plan™

Φροντίζοντας το γατάκι σας

Άρθρα και εργαλεία

Κέντρο φροντίδας κατοικιδίων