Αποχωρισμός

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Η τακτική «μόνος στο σπίτι» δεν αποτελεί επιλογή 

Δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε μόνο το κουτάβι σας για αρκετό καιρό. Σύμφωνα με την RSPCA, πάνω από ένα εκατομμύριο σκύλοι γίνονται ανήσυχοι, θορυβώδεις και καταστροφικοί, προκαλώντας συχνά ζημιές στο σπίτι, όταν μένουν μόνοι τους. Οπότε, εάν πάτε διακοπές ή φύγετε έστω και για το σαββατοκύριακο, μην αφήσετε τα σχέδιά σας να σταθούν εμπόδιο στις ανάγκες του κατοικίδιού σας. Είναι λογικό να κάνετε τον προγραμματισμό σας εγκαίρως.

Ξενοδοχεία σκύλων: Μεταφέρετε τον σκύλο σας σε ένα γνωστό ξενοδοχείο σκύλων και θα είστε σίγουροι ότι θα έχει αξιόπιστη φροντίδα και προσοχή σε ένα φιλικό περιβάλλον από ανθρώπους που αγαπάνε τους σκύλους και ξέρουν τι κάνουν. Το μόνο που θα σας ζητήσουν είναι μια βεβαίωση ότι έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι εσείς ή εκείνοι έχουν ασφάλεια κατοικίδιων ζώων, σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας χρειαστεί έκτακτη ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια της απουσίας σας.

Ο κτηνίατρός σας μπορεί να σας συστήσει τα καλύτερα ξενοδοχεία σκύλων στην περιοχή σας.

Φίλοι: Ίσως να είστε αρκετά τυχερός και να έχετε φίλους ή συγγενείς που θα προσφερθούν να μείνουν και να προσέχουν το σπίτι και το κουτάβι σας όσο εσείς λείπετε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και ότι τα πάνε καλά με το κατοικίδιό σας. Αυτή είναι η ιδανική λύση εάν δεν αρέσει στο κατοικίδιό σας να φεύγει από το σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Small & Mini Τροφή για Κουτάβια με Κοτόπουλο

  <p> </p><p>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Small & Miniature είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της ανοσίας και της υγιούς ανάπτυξης του εγκεφάλου, των μυών και των οστών. Με υψηλά επίπεδα κλινικά αποδεδειγμένων αντιοξειδωτικών και DHA από ιχθυέλαιο.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Τροφή για Κουτάβια με Κοτόπουλο

  <p>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ με γεύση Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού και της κινητικότητας, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και DHA από ιχθυέλαιο.</p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Medium Τροφή για Κουτάβια με Αρνί και Ρύζι

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Αρνί & Ρύζι είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την ισχυρή ανοσία και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και βέλτιστα επίπεδα ω-3 & ω-6 λιπαρών οξέων.
 • ΤΡΟΦΗ HILL'S SCIENCE PLAN ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΦΥΛΗΣ με ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Medium Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την ανοσία και την κινητικότητα, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και DHA από ιχθυέλαιο.