Αποχωρισμός

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Η τακτική «μόνος στο σπίτι» δεν αποτελεί επιλογή 

Δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε μόνο το κουτάβι σας για αρκετό καιρό. Σύμφωνα με την RSPCA, πάνω από ένα εκατομμύριο σκύλοι γίνονται ανήσυχοι, θορυβώδεις και καταστροφικοί, προκαλώντας συχνά ζημιές στο σπίτι, όταν μένουν μόνοι τους. Οπότε, εάν πάτε διακοπές ή φύγετε έστω και για το σαββατοκύριακο, μην αφήσετε τα σχέδιά σας να σταθούν εμπόδιο στις ανάγκες του κατοικίδιού σας. Είναι λογικό να κάνετε τον προγραμματισμό σας εγκαίρως.

Ξενοδοχεία σκύλων: Μεταφέρετε τον σκύλο σας σε ένα γνωστό ξενοδοχείο σκύλων και θα είστε σίγουροι ότι θα έχει αξιόπιστη φροντίδα και προσοχή σε ένα φιλικό περιβάλλον από ανθρώπους που αγαπάνε τους σκύλους και ξέρουν τι κάνουν. Το μόνο που θα σας ζητήσουν είναι μια βεβαίωση ότι έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι εσείς ή εκείνοι έχουν ασφάλεια κατοικίδιων ζώων, σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας χρειαστεί έκτακτη ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια της απουσίας σας.

Ο κτηνίατρός σας μπορεί να σας συστήσει τα καλύτερα ξενοδοχεία σκύλων στην περιοχή σας.

Φίλοι: Ίσως να είστε αρκετά τυχερός και να έχετε φίλους ή συγγενείς που θα προσφερθούν να μείνουν και να προσέχουν το σπίτι και το κουτάβι σας όσο εσείς λείπετε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και ότι τα πάνε καλά με το κατοικίδιό σας. Αυτή είναι η ιδανική λύση εάν δεν αρέσει στο κατοικίδιό σας να φεύγει από το σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Prescription Diet™ Canine t/d™

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span>Canine t/d™ βοηθά στη διατήρηση της στοματικής υγείας.
 • Prescription Diet™ l/d™ Canine

  Η Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> l/d™ Canine είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διατροφική διαχείριση σκύλων με ηπατοπάθειες που προκαλούν τη μείωση της λειτουργίας του ήπατος.
 • Prescription Diet™ l/d™ Canine

   Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> l/d™ Canine είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διατροφική διαχείριση σκύλων με ηπατοπάθειες που προκαλούν τη μείωση της λειτουργίας του ήπατος.
 • Prescription Diet™ j/d™ Canine with Lamb

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> Canine j/d™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την κινητικότητα σε μόλις 3 εβδομάδες με την ακριβή ισορροπία των υγιεινών θρεπτικών συστατικών και με ένα ειδικό ω-3 έλαιο.