Αποχωρισμός

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Η τακτική «μόνος στο σπίτι» δεν αποτελεί επιλογή 

Δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε μόνο το κουτάβι σας για αρκετό καιρό. Σύμφωνα με την RSPCA, πάνω από ένα εκατομμύριο σκύλοι γίνονται ανήσυχοι, θορυβώδεις και καταστροφικοί, προκαλώντας συχνά ζημιές στο σπίτι, όταν μένουν μόνοι τους. Οπότε, εάν πάτε διακοπές ή φύγετε έστω και για το σαββατοκύριακο, μην αφήσετε τα σχέδιά σας να σταθούν εμπόδιο στις ανάγκες του κατοικίδιού σας. Είναι λογικό να κάνετε τον προγραμματισμό σας εγκαίρως.

Ξενοδοχεία σκύλων: Μεταφέρετε τον σκύλο σας σε ένα γνωστό ξενοδοχείο σκύλων και θα είστε σίγουροι ότι θα έχει αξιόπιστη φροντίδα και προσοχή σε ένα φιλικό περιβάλλον από ανθρώπους που αγαπάνε τους σκύλους και ξέρουν τι κάνουν. Το μόνο που θα σας ζητήσουν είναι μια βεβαίωση ότι έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι εσείς ή εκείνοι έχουν ασφάλεια κατοικίδιων ζώων, σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας χρειαστεί έκτακτη ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια της απουσίας σας.

Ο κτηνίατρός σας μπορεί να σας συστήσει τα καλύτερα ξενοδοχεία σκύλων στην περιοχή σας.

Φίλοι: Ίσως να είστε αρκετά τυχερός και να έχετε φίλους ή συγγενείς που θα προσφερθούν να μείνουν και να προσέχουν το σπίτι και το κουτάβι σας όσο εσείς λείπετε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και ότι τα πάνε καλά με το κατοικίδιό σας. Αυτή είναι η ιδανική λύση εάν δεν αρέσει στο κατοικίδιό σας να φεύγει από το σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Lamb & Rice

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Αρνί & Ρύζι είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την υγεία του πεπτικού συστήματος και την καλή μυϊκή μάζα. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα εύπεπτο αρνί.
 • Science Plan™ Canine Adult Oral Care

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Oral Care Κοτόπουλο είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι μειώνει την πλάκα και τη τρυγία. Με αντιοξειδωτικά και προηγμένη τεχνολογία στοματικής υγείας.
 • Science Plan™ Canine Adult Performance Chicken

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Performance Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την ικανοποίηση των πρόσθετων ενεργειακών αναγκών των δραστήριων σκύλων, καθώς και των σκύλων εργασίας και κυνηγετικών. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και κροκέτες υψηλής ενεργειακής πυκνότητας...
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  <ul><li>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Sensitive Skin με Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να συμβάλλει στην αποφυγή της ξηροδερμίας και του κνησμού. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και ω-3 & ω-6.</li></ul>