Ταξιδεύοντας με το γατάκι σας

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Ταξιδεύοντας

Αν θέλετε να πάρετε το γατάκι σας μαζί, ή αν πρέπει να το βγάλετε έξω από το σπίτι για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να το μεταφέρετε με ένα ασφαλές κλουβί μεταφοράς.

Στις περισσότερες γάτες δεν αρέσουν οι τσάντες μεταφοράς και τρέχουν μακριά μόλις την δουν να βγαίνει από το ντουλάπι! Για να μη δημιουργηθεί αυτός ο φόβος στο γατάκι σας, είναι καλή ιδέα να αφήσετε την τσάντα μεταφοράς σε ένα προσβάσιμο σημείο με το πορτάκι ανοιχτό. Μια καλή ιδέα είναι να αφήνετε το κλουβί μεταφοράς σε ένα προσβάσιμο μέρος για το γατάκι σας – ειδικά αν βάλετε ορισμένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια μέσα σε αυτό. Το γατάκι σας σύντομα θα θεωρεί το κλουβί μεταφοράς ως μια μικρή φωλιά, και δε θα νιώθει φοβισμένο και ανασφαλές όταν πρόκειται να μπει μέσα.

Τι τύπου κλουβί μεταφοράς;

Τα πλαστικά κλουβιά μεταφοράς είναι καλύτερα επειδή είναι σταθερά και είναι εύκολο να καθαριστούν. Τα χάρτινα κλουβιά μεταφοράς είναι κατάλληλα μόνο για ένα μικρό ταξίδι. Ένα κλουβί που ανοίγει από πάνω είναι καλύτερο για να βγάζετε τη γάτα σας έξω από το καλάθι. Θα πρέπει να αερίζεται καλά και με προστασία από τη διαφυγή, διασφαλίστε ότι η βάση είναι καλυμμένη με απορροφητικό χαρτί και μια μαλακή κουβέρτα ή πετσέτα. Ένα μικρό αμμοδοχείο πρέπει να υπάρχει για ένα μακρύ ταξίδι. Και πρέπει πάντα να υπάρχει αρκετός χώρος για να κυκλοφορήσει ο αέρας.

Τώρα πάμε!

Όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, τοποθετήστε το κλουβί έτσι ώστε το γατάκι σας να βλέπει τι γίνεται έξω. Σιγουρευτείτε ότι το κλουβί βρίσκεται στη σκιά καθώς τα γατάκια μπορεί να πάθουν ηλίαση. Σκίαστρα αυτοκινήτων διατίθενται σε καταστήματα παιδικών σταθμών. Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ το γατάκι σας χωρίς επίβλεψη σε ένα αυτοκίνητο χωρίς αέρα.

Το τάισμα του γατιού σας πριν από ένα ταξίδι θα μπορούσε να το αρρωστήσει, οπότε ίσως προτιμάτε να περιμένετε μέχρι την άφιξή σας. Αλλά θα χρειαστεί νερό σε ένα μεγαλύτερο ταξίδι, και μπορείτε να πάρετε μπουκάλια νερό ή μπολ με καπάκι, ειδικά κατασκευασμένα για τα ταξίδια. Το γατάκι σας μπορεί να υποφέρει από ναυτία ούτως ή άλλως, και το φάρμακο μπορεί να βοηθήσει, αλλά ακολουθήστε τις συμβουλές του κτηνιάτρου σας σχετικά με αυτό - και προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι ίσως ήταν καλύτερα να μην έχετε πάρει καθόλου μαζί σας το γατάκι σας .

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult τροφή για γάτες με Κοτόπουλο

  <p>Η Hill's<sup>ΤΜ</sup> <span class='nowrap'>Science Plan</span><sup>ΤΜ</sup> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της βέλτιστης σωματικής κατάστασης, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, καλές πρωτεΐνες και ενισχυμένη με ω-3 λιπαρά οξέα.</p> <ul> <li>Υποστηρίζει τη διατήρηση της καλής μυϊκής μάζας και το ιδανικό σωματικό βάρος. <li>Τα ελεγχόμενα επίπεδα ανόργανων στοιχείων υποστηρίζουν την υγεία του ουροποιητικού. <li>Πολύ εύπεπτα συστατικά για τη βέλτιστη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών. <li>100% εγγύηση για ποιότητα, για σταθερή σύνθεση και γεύση.</li></ul>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult τροφή για γάτες με Κοτόπουλο

  <ul><ul><li>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight  έχει ένα μοναδικό μείγμα συστατικών και χαμηλή σε λιπαρά περιεκτικότητα. Σχεδιασμένη για να βοηθήσει την γάτα σας στην επίτευξη του υγιούς βάρους για μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.</li></ul><li>
 • Hill's™ Science Plan™ Adult Optimal Care™ τροφή για γάτες με Τόνο

  ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών), ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών)
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult τροφή για γάτες με Αρνί

  ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών), ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών)