Συχνές Ερωτήσεις

 

Δείτε την παρακάτω λίστα για να βρείτε έναν πλούτο πληροφοριών που αναζητούν συχνά οι καταναλωτές τροφών κατοικιδίων Hill's. Αν δεν βρείτε αυτό που ζητάτε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Συχνές ερωτήσεις

 • Κορυφαίες ερωτήσεις

  Πόσο συχνά πρέπει να ταΐζω το κατοικίδιό μου;

  Όπως οι ποσότητες τροφής διαφέρουν από άτομο σε άτομο, έτσι διαφέρουν και από κατοικίδιο σε κατοικίδιο. Οι περισσότερες τροφές κατοικιδίων της Hill's περιλαμβάνουν έναν οδηγό που σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τη σωστή ποσότητα τροφής που θα πρέπει να χορηγήσετε στο κατοικίδιό σας. Ωστόσο, ο οδηγός σίτισης προορίζεται μόνο σαν ένα σημείο εκκίνησης. Είναι σημαντικό για την υγεία του κατοικιδίου σας η φυσική του κατάσταση να ελέγχεται τακτικά και η ποσότητα τροφής να προσαρμόζεται ανάλογα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο συνιστώμενο οδηγό σίτισης για την τροφή κατοικιδίων Hill's που χορηγείτε στο κατοικίδιό σας, ανατρέξτε στον επιλογέα προϊόντων.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των τροφών κατοικιδίων Prescription Diet, Science Plan, Ideal Balance και VetEssentials;

  Οι τροφές για κατοικίδια Prescription Diet σχεδιάζονται με σύνθεση που στοχεύει στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων ιατρικών παθήσεων που μπορούν να αναπτυχθούν σε κατοικίδια. Διατίθενται μέσω του κτηνιάτρου σας ή μέσω εξουσιοδοτημένων online καταστημάτων. Αν έχετε ένα κατοικίδιο με ιατρική πάθηση, μιλήστε με τον κτηνίατρό σας για να δείτε αν μια τροφή κατοικιδίων Prescription Diet είναι κατάλληλη για το σκύλο ή τη γάτα σας. Η τροφή Prescription Diet είναι κλινική διατροφή που βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

  Οι τροφές κατοικιδίων Science Plan  έχουν σχεδιαστεί με σύνθεση που πληροί τις ανάγκες υγιών κατοικιδίων σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής τους. Προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα οφέλη που προάγουν τη ζωτικότητα και την ευζωία για κάθε ηλικία και για κάθε διαφορετικό τρόπο ζωής, διαθέτοντας ένα εύρος απόλυτα ισορροπημένων προϊόντων. Η Science Plan προσφέρει 100% όσων χρειάζεται το κατοικίδιο σας και 0% όσων δεν χρειάζεται. Απαρτίζεται απο τα καλύτερα φυσικά συστατικά που τα κατοικίδιά σας θα λατρέψουν και δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρωματικές ουσίες ή συντηρητικά ώστε να βοηθά να διασφαλίσετε ότι το κατοικίδιό σας θα ζήσει μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή.

  Οι τροφές για κατοικίδια Ideal Balance είναι φυσικές τροφές κατοικιδίων για υγιή κατοικίδια και απευθύνονται σε κάθε διαφορετικό ηλικιακό στάδιο ζωής. Επιπλέον, ΔΕΝ περιέχουν καλαμπόκι, σιτάρι ή σόγια και ΔΕΝ έχουν πρόσθετες χρωστικές ουσίες, αρωματικές ουσίες ή συντηρητικά. Πέρα από τα φυσικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας, τα προϊόντα Ideal Balance ανταποκρίνονται στα προφίλ των επακριβών θρεπτικών ουσιών της Hill's για περισσότερες από 50 θρεπτικές ουσίες, για να διασφαλίζεται τέλεια ισορροπημένη διατροφή για τη βέλτιστη υγεία των κατοικιδίων.

  Οι τροφές κατοικιδίων VetEssentials  προσφέρουν διατροφή πρόληψης για κάθε ηλικιακό στάδιο ζωής. Κάθε τροφή κατοικιδίων VetEssentials παρέχει πέντε οφέλη υγείας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοικιδίων σε κάθε ηλικιακό τους στάδιο ζωής. Μαζί με τακτική άσκηση και κτηνιατρικούς ελέγχους, η VetEssentials μεγιστοποιεί τη δυνατότητα του κατοικιδίου σας να έχει ένα υγιές μέλλον. Η VetEssentials διατίθεται αποκλειστικά μέσω του κτηνιάτρου σας.

  Δεν παρασκευάζουμε προϊόντα Science Plan, Ideal Balance ή VetEssentials με σκοπό να χρησιμεύουν ως υποκατάστατα για προϊόντα Prescription Diet.

  Πού μπορώ να αγοράσω τροφές κατοικιδίων Hill's;

  Οι τροφές κατοικιδίων Prescription Diet είναι διαθέσιμες στις περισσότερες κτηνιατρικές κλινικές. Αν χρειάζεται να βρείτε έναν κτηνίατρο στην περιοχή σας, μπορούμε να βοηθήσουμε. Η Prescription Diet είναι επίσης διαθέσιμη online σε κτηνιατρικές κλινικές με online καταστήματα και σε εξουσιοδοτημένα online καταστήματα.

  Οι τροφές κατοικιδίων Science Plan και Ideal Balance είναι διαθέσιμες στις περισσότερες κτηνιατρικές κλινικές, στα Pet Shop και σε ορισμένα σημεία που προσφέρουν περιποίηση των κατοικιδίων. Μπορούμε να βοηθήσουμε να βρείτε έναν κτηνίατρο ή ένα κατάστημα πώλησης κοντά σαςΟι τροφές κατοικιδίων Science Plan και Ideal Balance είναι διαθέσιμες και online από εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

  Οι τροφές κατοικιδίων VetEssentials® διατίθενται αποκλειστικά από τον κτηνίατρό σας.

  Μπορώ να αγοράσω τροφές κατοικιδίων Hill's στο διαδίκτυο;

  Οι τροφές κατοικιδίων Science Plan  και Ideal Balance διατίθενται online από εξουσιοδοτημένα online καταστήματα.

  Οι τροφές κατοικιδίων Prescription Diet  διατίθενται μέσω του κτηνιάτρου σας και  online σε εξουσιοδοτημένα online καταστήματα.

  Οι τροφές κατοικιδίων VetEssentials  διατίθενται αποκλειστικά μέσω του κτηνιάτρου σας.

  Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα σχετικά με την τροφή Hill's του κατοικιδίου μου - συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για το πώς λειτουργεί, τα συστατικά της, τις γεύσεις της κλπ.;

  Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις τροφές κατοικιδίων Science Plan, Ideal Balance, Prescription Diet ή VetEssentials  που χορηγείτε στο κατοικίδιό σας, επισκεφθείτε το την ενότητα Προϊόντων μας.

  Πόσες θερμίδες περιέχουν οι τροφές κατοικιδίων Hill's;

  Οι θερμίδες διαφέρουν από το ένα προϊόν στο άλλο επειδή το καθένα είναι σχεδιασμένο για συγκεκριμένα ηλικιακά στάδια ζωής και τρόπους ζωής. Το θερμιδικό περιεχόμενο για κάθε μία από τις τροφές μας περιλαμβάνεται στον online  επιλογέα προϊόντων.

  Διατίθεται η τροφή του κατοικιδίου μου σε παραλλαγές ξηρής τροφής, κονσέρβας και λιχουδιών;

  Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για την τροφή του κατοικιδίου σας, χρησιμοποιήστε τον online επιλογέα προϊόντων.

  Είναι οι τροφές κατοικιδίων Hill's  εγγυημένες;

  Σε όλες τις τροφές κατοικιδίων Hill's υπάρχει επισήμανση με την εγγύησή μας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα Prescription Diet, Science Plan, Ideal Balance ή VetEssentials, απλά επιστρέψτε το μη χρησιμοποιημένο μέρος της τροφής στο σημείο αγοράς της για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.

 • Διατροφή και θεραπεία με τις τροφές κατοικιδίων της Hill's®

  Το κατοικίδιό μου είναι δύσκολο στο φαγητό, πώς μπορώ να βελτιώσω τη γεύσης της τροφής κατοικιδίων που του δίνω; Μπορώ να δίνω ανθρώπινο φαγητό ή τα υπολείμματα από το φαγητό μου;

  Οι γευστικές δοκιμές δείχνουν ότι τα κατοικίδια προτιμούν τροφές κατοικιδίων Hill's σε σχέση με πολλές άλλες από τις κύριες μάρκες, ωστόσο αναγνωρίζουμε ότι ορισμένα κατοικίδια μπορεί να είναι επιλεκτικά στην τροφή τους. Για να σας βοηθήσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, συνιστούμε να ακολουθήσετε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω συμβουλές για να ενθαρρύνετε το κατοικίδιό σας να φάει.

  • Μια σταδιακή μετάβαση από την τρέχουσα τροφή σε μια νέα τροφή βοηθά στη μετάβαση του κατοικιδίου σας από μια τροφή σε άλλη.
  • Δώστε την τροφή στο κατοικίδιό σας μετρώντας την κατάλληλη ποσότητα τροφής και τοποθετώντας τη στο μπολ του κατοικιδίου. Αν ταΐζετε το κατοικίδιό σας περισσότερο από ένα γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, διαιρέστε την ποσότητα με τον αριθμό των γευμάτων ανά ημέρα.
  • Για σκύλους, αφήστε το σκύλο 10-20 λεπτά για να φάει, κατόπιν αφαιρέστε την υπόλοιπη τροφή και περιμένετε να ταΐσετε το σκύλο σας ως το επόμενο γεύμα. Να θυμάστε, η τροφή έχει πολύ καλύτερη γεύση όταν έχουμε όρεξη!
  • Αν δίνετε στο κατοικίδιό σας ξηρή τροφή, προσπαθήστε να το ταΐσετε με το χέρι κρατώντας τις κροκέτες της τροφής στο χέρι σας και δίνοντάς τις σε μικρές δόσεις για τα πρώτα λίγα ταΐσματα.
  • Προσθέστε μερικές κουταλιές χλιαρού (όχι καυτού) νερού σε μια δόση της ξηρής τροφής του κατοικιδίου σας. Αφήστε το μείγμα λίγα λεπτά για να μαλακώσουν οι κροκέτες και μετά σερβίρετέ το. Υγράνετε μόνο όση τροφή χρειάζεται για ένα γεύμα τη φορά, ώστε να μη χαλάσει η τροφή. Μην αφήνετε έξω για περισσότερες από τέσσερις ώρες την τροφή που έχετε υγράνει.
  • Μπορείτε να παρασκευάσετε σάλτσα από τροφή κατοικιδίων που θα την αναμίξετε με την ξηρή τροφή: προσθέστε λίγες κουταλιές χλιαρού (όχι καυτού) νερού σε αντίστοιχη ποσότητα τροφής του κατοικιδίου σε κονσέρβα. Απλώστε με το κουτάλι τη σάλτσα πάνω από την ξηρή τροφή και σερβίρετέ την. Φροντίστε να παρασκευάζετε μόνο όσο χρειάζεται για ένα σερβίρισμα τη φορά, για να μη χαλάσει η τροφή.
  • Για να βοηθήσετε να βελτιωθεί η γεύση τόσο της ξηρής τροφής όσο και της τροφής σε κονσέρβα, προσθέστε μια μικρή ποσότητα ζωμού κοτόπουλου με χαμηλή περιεκτικότητα νατρίου ή το υγρό από κονσέρβα τόνου σε νερό. Παρασκευάστε μόνο όσο χρειάζεται για ένα σερβίρισμα τη φορά, για να μη χαλάσει η τροφή. (Μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη συμβουλή για τις τροφές κατοικιδίων Prescription Diet z/d ή d/d.)
    

  Δεν συνιστούμε να χορηγείτε ανθρώπινο φαγητό ή τα υπολείμματα από το φαγητό σας. Οι κτηνίατροι πιστεύουν ακράδαντα ότι τα υπολείμματα φαγητού ή το ανθρώπινο φαγητό μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική ή ανεπαρκή πρόσληψη θρεπτικών ουσιών από το κατοικίδιό σας, κάτι που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να του προκαλέσει προβλήματα υγείας (όπως παχυσαρκία). Ακόμα, αν το ζώο συνηθίσει να τρώει υπολείμματα τροφών ή ανθρώπινο φαγητό, μπορεί να γίνει ιδιότροπο στο φαγητό του.

  Πώς μπορώ να επιτύχω την αλλαγή / μετάβαση στην τροφή κατοικιδίων για τη γάτα ή το σκύλο μου;

  Τα κατοικίδια είναι πλάσματα της συνήθειας και μπορεί να χρειαστούν λίγη βοήθεια για να συνηθίσουν τη νέα τροφή. Εκτός αν έχει συστήσει κάτι διαφορετικό ο κτηνίατρος, πρέπει να εισάγετε τη νέα τροφή σταδιακά σε περίοδο επτά ημερών. Αναμίξτε τη νέα τροφή με την προηγούμενη τροφή του κατοικιδίου σας και αυξήστε σταδιακά την αναλογία της νέας τροφής μέχρι να παραμείνει μόνο αυτή.

  Τα περισσότερα κατοικίδια αποδέχονται γρήγορα αυτές τις τροφές, όμως ορισμένα δυσκολεύονται περισσότερο να σταματήσουν την τροφή που έχουν συνηθίσει. Αν το κατοικίδιό σας δεν αλλάζει εύκολα τροφή, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε μία από τις παρακάτω προτάσεις:

  • Η θέρμανση του φαγητού ή η προσθήκη χλιαρού νερού βελτιώνει την οσμή και τη γεύση της τροφής.
  • Μην έχετε την τροφή συνεχώς διαθέσιμη. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δίνετε την τροφή σε γεύματα κάθε τρεις έως τέσσερις ώρες και για 15-20 λεπτά την κάθε φορά.
  • Για να βοηθήσετε να βελτιωθεί η γεύση τόσο της ξηρής τροφής όσο και της τροφής σε κονσέρβα, προσθέστε μια μικρή ποσότητα ζωμού κοτόπουλου με χαμηλή περιεκτικότητα νατρίου ή το υγρό από κονσέρβα τόνου σε νερό κατά τη μετάβαση από μια τροφή σε άλλη. (Μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη συμβουλή για τις τροφές κατοικιδίων Prescription Diet z/d ή d/d.)

  Μπορώ να δώσω στο σκύλο μου μια λιχουδιά παρόλο που τρέφεται με τροφή Prescription Diet;

  Οι λιχουδιές Prescription Diet Canine είναι λιχουδιές χαμηλών θερμίδων, περιορισμένων ανόργανων συστατικών για σκύλους που τρέφονται με τροφές Prescription Diet. Μπορείτε να παρέχετε έως και 10 τοις εκατό των ημερήσιων ενεργειακών αναγκών του σκύλου σας με τις λιχουδιές Prescription Diet Canine και να εξακολουθείτε να διατηρείτε το κατάλληλο διατροφικό προφίλ για να τον βοηθήσετε να διαχειριστεί την υποκείμενη πάθηση. Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας αν οι λιχουδιές Prescription Diet Canine είναι κατάλληλες για το σκύλο σας που τρέφεται με τα εξής προϊόντα Prescription Diet:

  • Prescription Diet b/d Canine
  • Prescription Diet c/d Canine
  • Prescription Diet g/d Canine
  • Prescription Diet h/d Canine
  • Prescription Diet j/d Canine
  • Prescription Diet k/d Canine
  • Prescription Diet r/d Canine
  • Prescription Diet w/d Canine
  • Prescription Diet Metabolic Canine
  • Prescription Diet d/d Canine για σκύλους
  • Prescription Diet i/d Canine
  • Prescription Diet z/d Canine

  Για σκύλους που τρέφονται με προϊόντα Prescription Diet που δεν αναφέρονται παραπάνω, συνιστούμε να παρασκευάσετε μια σπιτική λιχουδιά χρησιμοποιώντας την τροφή Prescription Diet που δίνετε στο σκύλο σας και ακολουθώντας αυτή τη συνταγή.

  Μπορώ να δώσω στη γάτα μου μια λιχουδιά παρόλο που τρέφεται με τροφή Prescription Diet™;

  Οι λιχουδιές Prescription Diet Hypo-Treats είναι για γάτες με ευαισθησίες στις τροφές και δερματολογικά προβλήματα. Διατίθενται μέσω κτηνιατρικών κλινικών και online σε εξουσιοδοτημένα online καταστήματα.Πρόκειται για λιχουδιές συμβατές για γάτες που τρέφονται με:

  • Prescription Diet d/d Feline
  • Prescription Diet i/d Feline
  • Prescription Diet z/d Feline

  Οι λιχουδιές Prescription Diet Metabolic είναι υγιεινές ανταμοιβές για ενήλικες γάτες για την υποστήριξη της υγιούς απώλειας βάρους και διατήρησης του βάρους. Διατίθενται μέσω κτηνιατρικών κλινικών και online σε εξουσιοδοτημένα online καταστήματα. Αυτές οι λιχουδιές αποτελούν εξαιρετικό συμπλήρωμα για γάτες που τρέφονται με:

  • Prescription Diet Metabolic Feline
  • Prescription Diet m/d Feline
  • Prescription Diet r/d Feline
  • Prescription Diet w/d Feline

  Για γάτες που τρέφονται με προϊόν Prescription Diet

  Σπιτική συνταγή για λιχουδιές: Περίπου εικοσιτέσσερις λιχουδιές

  Για γάτες

  Για σκύλους

 • Ερωτήσεις φροντίδας κατοικιδίων

  Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα για την ασθένεια του κατοικιδίου μου;

  Όταν το κατοικίδιό σας διαγνωστεί ότι υποφέρει από μια ασθένεια, είναι φυσικό να θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή την ασθένεια και τις θεραπείες. Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με ασθένειες των γατών και ασθένειες των σκύλων.

  Πώς μπορώ να καταλάβω αν το κατοικίδιό μου είναι υπέρβαρο;

  Μιας και το 50% του πληθυσμού των κατοικιδίων είναι υπέρβαρο, είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για το βάρος του κατοικιδίου σας. Υπάρχουν αρκετά σημάδια που μπορείτε να αναζητήσετε για να προσδιορίσετε αν το κατοικίδιό σας τείνει να γίνει υπέρβαρο. Αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια περιλαμβάνουν:

  • Δεν μπορείτε πια να πιάσετε τα πλευρά του
  • Δεν ξεχωρίζει η μέση του
  • Συσσωρεύσεις λίπους πάνω από τα ισχία και τη βάση της ουράς
  • Λικνίζεται όταν βαδίζει
  • Δυσκολεύεται στην κίνηση
  • Λαχανιάζει
  • Έχει κακή διάθεση

  Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε το βάρος του κατοικιδίου σας, αφού η σωστή ανάπτυξη και το σωστό βάρος μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη πολλών ασθενειών και διαταραχών που συνδέονται με την παχυσαρκία, καθώς και σκελετικές ασθένειες που σχετίζονται με την ανάπτυξη. Αν όντως παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, ο κτηνίατρός σας μπορεί να βοηθήσει στην υπόδειξη αλλαγών ώστε να διατηρηθεί το κατοικίδιό σας υγιές και σε φόρμα.

 • Σχετικά με τη Hill’s Pet Nutrition, Inc.

  Τι είναι η προσήλωση της Hill's στην ευζωία των ζώων;

  Στη Hill's, είμαστε προσηλωμένοι στην ευζωία κάθε ζώου, από αυτά που φροντίζουμε εμείς οι ίδιοι έως και το δικό σας κατοικίδιο. Μάθετε περισσότερα για την προσήλωση της Hill's στην ευζωία των ζώων.

  Αναφέρονται στον ιστότοπό σας ευκαιρίες απασχόλησης στη Hill's;

  Επισκεφθείτε το τμήμα μας Καριέρες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες στη Hill's.

 • Σχετικά με την ιστοσελίδα μας

  Πώς μπορώ να εγγραφώ;

  Εγγραφείτε εδώ.

  Ξέχασα το ID χρήστη μου. Μπορείτε να μου το στείλετε;

  Επικοινωνήστε μαζί μας με το πλήρες όνομα και τη διεύθυνση e-mail σας, και θα σας στείλουμε το ID χρήστη σας.

  Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου. Πώς μπορώ να αποκτήσω έναν καινούργιο;

  Δώστε μας τη διεύθυνση e-mail σας και θα σας στείλουμε ένα νέο κωδικό πρόσβασης.

  Ο λογαριασμός μου κλειδώθηκε για λόγους ασφαλείας. Πώς μπορώ να ξεκλειδώσω το λογαριασμό μου;

  Λόγω αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης, ο λογαριασμός σας κλειδώθηκε για τη δική σας προστασία. Θα επανενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας και θα σας δώσουμε νέο κωδικό πρόσβασης – απλά επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντάς μας το ID χρήστη σας.

  Έχω διαβάσει όλες τις Συχνές Ερωτήσεις αλλά και πάλι έχω μια ερώτηση για τη Hill's. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον σχετικά;

  Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση καταναλωτών και αναφέρετέ τους την ερώτησή σας.

  Γιατί η Hill's χρησιμοποιεί cookies στον ιστότοπό της;

  Η Hill's χρησιμοποιεί σε περιορισμένο βαθμό cookies στον ιστότοπό της ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στους επισκέπτες μας.

  Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώνει την εμπειρία περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Ορισμένα cookies σας θυμούνται ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν πιο εξατομικευμένο ιστότοπο όταν επιστρέψετε. Άλλα cookies ανιχνεύουν πόσοι άνθρωποι βλέπουν τις σελίδες μας για να μπορούμε να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία από τον ιστότοπο, ενώ κάποια είναι βασικά για τη λειτουργία του ιστότοπου. Αν δεν σας ενοχλούν τα cookies, επιλέξτε ΟΚ για να συνεχίσετε την περιήγηση. Αν δεν είστε σίγουροι, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ ή μπορείτε να αλλάξετε τις προσωπικές ρυθμίσεις σας για να έχετε τον πλήρη έλεγχο σχετικά με το ποια cookies θα λαμβάνετε.

 • Κουπόνια

  Πού μπορώ να βρω κουπόνια;

  Ένα μεγάλο ποσοστό προωθητικών ενεργειών και κουπονιών δρομολογούνται μέσω των καταστημάτων που πωλούνται τα προϊόντα μας. Συνιστούμε να συμβουλεύεστε τακτικά τον κτηνίατρό σας ή το Pet Shop για να μαθαίνετε αν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές ή άλλες προωθητικές ενέργειες.

  Γιατί δεν μπορώ να βρω μια προωθητική ενέργεια για το προϊόν που χρησιμοποιεί το κατοικίδιό μου;

  Αν και προσπαθούμε να προσφέρουμε μια ποικιλία προωθητικών ενεργειών ώστε να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους από τους πελάτες μας, δεν έχουμε πάντα σε διαθεσιμότητα προωθητικές ενέργειες ή κουπόνια. Μην παραλείπετε να ρωτάτε τακτικά τον κτηνίατρό σας ή το Pet Shop.

  Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τα κουπόνια προϊόντων Hill's™, καλέστε την εξυπηρέτηση καταναλωτών στι 211 555 33 00.