Αναμιγνύοντας τροφών για κατοικίδια

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Χρησιμοποιώντας υγρή γατοτροφή συμπληρωματικά της ξηρής τροφής, αποτελεί κοινή πρακτική. Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι πολλές γάτες που τρώνε μια θεραπευτική ξηρή γατοτροφή, τρώνε επίσης υγρή γατοτροφή  από το σουπερμάρκετ. Είναι σημαντικό η θεραπευτική γατοτροφή να χορηγείται κατά αποκλειστικότητα για να δουλέψει αποτελεσματικά.

Επομένως συστήνεται να ΜΗΝ αναμιγνύετε την τροφή Hill's με άλλη τροφή. Η ανάμιξη με άλλες υγρές γατοτροφές εκτός των Hill's μπορεί να:

  • αλλοιώσει την ακριβής ισορροπία της διατροφής Hill’s
  • προκαλέσει ανεπιθύμητη αύξηση βάρους
  • εκθέσει τη γάτα σας σε υψηλότερα επίπεδα ορισμένων μετάλλων

Η Hill's προσφέρει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων χωρίς υπερβολικό αλάτι, κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και πάνω από 50 ζωτικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτό είναι το απόλυτο στην ισορροπημένη διατροφή, σχεδιασμένη για την ενίσχυση της υγείας της και της μακροβιότητας της γάτας σας.

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε μια διατροφή με μεγαλύτερη ποικιλία, μιλήστε στον κτηνίατρό σας σχετικά με την συμπλήρωση της ξηρής τροφής της γάτας σας με προϊόντα υγρής τροφής Hill's ™ Science Plan™ή Hill's ™ Prescription Diet™. 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα