Αναμιγνύοντας τροφών για κατοικίδια

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Χρησιμοποιώντας υγρή γατοτροφή συμπληρωματικά της ξηρής τροφής, αποτελεί κοινή πρακτική. Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι πολλές γάτες που τρώνε μια θεραπευτική ξηρή γατοτροφή, τρώνε επίσης υγρή γατοτροφή  από το σουπερμάρκετ. Είναι σημαντικό η θεραπευτική γατοτροφή να χορηγείται κατά αποκλειστικότητα για να δουλέψει αποτελεσματικά.

Επομένως συστήνεται να ΜΗΝ αναμιγνύετε την τροφή Hill's με άλλη τροφή. Η ανάμιξη με άλλες υγρές γατοτροφές εκτός των Hill's μπορεί να:

 • αλλοιώσει την ακριβής ισορροπία της διατροφής Hill’s
 • προκαλέσει ανεπιθύμητη αύξηση βάρους
 • εκθέσει τη γάτα σας σε υψηλότερα επίπεδα ορισμένων μετάλλων

Η Hill's προσφέρει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων χωρίς υπερβολικό αλάτι, κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και πάνω από 50 ζωτικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτό είναι το απόλυτο στην ισορροπημένη διατροφή, σχεδιασμένη για την ενίσχυση της υγείας της και της μακροβιότητας της γάτας σας.

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε μια διατροφή με μεγαλύτερη ποικιλία, μιλήστε στον κτηνίατρό σας σχετικά με την συμπλήρωση της ξηρής τροφής της γάτας σας με προϊόντα υγρής τροφής Hill's ™ Science Plan™ή Hill's ™ Prescription Diet™. 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult τροφή για γάτες με Κοτόπουλο

  <p>Η Hill's<sup>ΤΜ</sup> <span class='nowrap'>Science Plan</span><sup>ΤΜ</sup> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της βέλτιστης σωματικής κατάστασης, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, καλές πρωτεΐνες και ενισχυμένη με ω-3 λιπαρά οξέα.</p> <ul> <li>Υποστηρίζει τη διατήρηση της καλής μυϊκής μάζας και το ιδανικό σωματικό βάρος. <li>Τα ελεγχόμενα επίπεδα ανόργανων στοιχείων υποστηρίζουν την υγεία του ουροποιητικού. <li>Πολύ εύπεπτα συστατικά για τη βέλτιστη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών. <li>100% εγγύηση για ποιότητα, για σταθερή σύνθεση και γεύση.</li></ul>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult τροφή για γάτες με Κοτόπουλο

  <ul><ul><li>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight  έχει ένα μοναδικό μείγμα συστατικών και χαμηλή σε λιπαρά περιεκτικότητα. Σχεδιασμένη για να βοηθήσει την γάτα σας στην επίτευξη του υγιούς βάρους για μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.</li></ul><li>
 • Hill's™ Science Plan™ Adult Optimal Care™ τροφή για γάτες με Τόνο

  ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών), ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών)
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult τροφή για γάτες με Αρνί

  ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών), ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ (1-7 ετών)