Αναμιγνύοντας τροφών για κατοικίδια

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Χρησιμοποιώντας υγρή γατοτροφή συμπληρωματικά της ξηρής τροφής, αποτελεί κοινή πρακτική. Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι πολλές γάτες που τρώνε μια θεραπευτική ξηρή γατοτροφή, τρώνε επίσης υγρή γατοτροφή  από το σουπερμάρκετ. Είναι σημαντικό η θεραπευτική γατοτροφή να χορηγείται κατά αποκλειστικότητα για να δουλέψει αποτελεσματικά.

Επομένως συστήνεται να ΜΗΝ αναμιγνύετε την τροφή Hill's με άλλη τροφή. Η ανάμιξη με άλλες υγρές γατοτροφές εκτός των Hill's μπορεί να:

 • αλλοιώσει την ακριβής ισορροπία της διατροφής Hill’s
 • προκαλέσει ανεπιθύμητη αύξηση βάρους
 • εκθέσει τη γάτα σας σε υψηλότερα επίπεδα ορισμένων μετάλλων

Η Hill's προσφέρει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων χωρίς υπερβολικό αλάτι, κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και πάνω από 50 ζωτικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτό είναι το απόλυτο στην ισορροπημένη διατροφή, σχεδιασμένη για την ενίσχυση της υγείας της και της μακροβιότητας της γάτας σας.

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε μια διατροφή με μεγαλύτερη ποικιλία, μιλήστε στον κτηνίατρό σας σχετικά με την συμπλήρωση της ξηρής τροφής της γάτας σας με προϊόντα υγρής τροφής Hill's ™ Science Plan™ή Hill's ™ Prescription Diet™. 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Science Plan™ Feline Adult Perfect Weight with Chicken

  <ul><ul><li>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight  έχει ένα μοναδικό μείγμα συστατικών και χαμηλή σε λιπαρά περιεκτικότητα. Σχεδιασμένη για να βοηθήσει την γάτα σας στην επίτευξη του υγιούς βάρους για μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.</li></ul><li>
 • Prescription Diet™ r/d™ Feline Original

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> Feline r/d™ λεπτοτεμαχισμένη με συκώτι είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διαχείριση γατών με προβλήματα βάρους.
 • Science Plan™ Feline Mature Adult 7+ Sterilised Cat Κοτόπουλο

  Sterilised cats are over three times more likely to become overweight and suffer with urinary problems. <br>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Sterilised Cat Mature Adult Chicken is tailored to meet the needs of sterilised cats. Formulated with clinically proven antioxidants and a unique weight management formula.
 • Prescription Diet™ Metabolic Feline

  <p><span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> Metabolic