Πόσο χρονών θα πρέπει να είναι το κουτάβι σας;  

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.)

Πόσο χρονών θα πρέπει να είναι το κουτάβι σας;

Αν ένα κουτάβι απομακρυνθεί από την μητέρα και τα αδέρφια του πολύ νωρίς, μπορεί να χάσει τα σημαντικότερα συμπεριφορικά και συναισθηματικά στάδια ανάπτυξης. Κατά κανόνα, η ιδανική ηλικία για την αγορά του κουταβιού είναι μεταξύ των επτά και των εννέα εβδομάδων. Αλλά μην παρουσιάσετε το καινούργιο σας κουτάβι στον ευρύ κόσμο μέχρι να περάσουν επτά ημέρες από τον δεύτερο εμβολιασμό του, δηλαδή περίπου στην ηλικία των 13 εβδομάδων.

Να θυμάστε: Απ' όπου κι αν πάρετε το κουτάβι σας, το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να κανονίσετε ένα ραντεβού με τον κτηνίατρό σας για έναν έλεγχο υγείας, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Να θυμάστε, επίσης, ότι η αγορά ενός κουταβιού δεν είναι μόνο μια οικονομική επένδυση, αλλά και συναισθηματική. Μια μικρή έρευνα και λίγη προσεκτική σκέψη θα βγει σε καλό και για τους δυό στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • Prescription Diet™ Canine t/d™

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span>Canine t/d™ βοηθά στη διατήρηση της στοματικής υγείας.
 • Prescription Diet™ l/d™ Canine

  Η Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> l/d™ Canine είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διατροφική διαχείριση σκύλων με ηπατοπάθειες που προκαλούν τη μείωση της λειτουργίας του ήπατος.
 • Prescription Diet™ l/d™ Canine

   Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> l/d™ Canine είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη διατροφική διαχείριση σκύλων με ηπατοπάθειες που προκαλούν τη μείωση της λειτουργίας του ήπατος.
 • Prescription Diet™ j/d™ Canine with Lamb

  Η <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> Canine j/d™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την κινητικότητα σε μόλις 3 εβδομάδες με την ακριβή ισορροπία των υγιεινών θρεπτικών συστατικών και με ένα ειδικό ω-3 έλαιο.