Πόσο χρονών θα πρέπει να είναι το κουτάβι σας

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Πόσο χρονών θα πρέπει να είναι το κουτάβι σας;

Αν ένα κουτάβι απομακρυνθεί από την μητέρα και τα αδέρφια του πολύ νωρίς, μπορεί να χάσει τα σημαντικότερα συμπεριφορικά και συναισθηματικά στάδια ανάπτυξης. Κατά κανόνα, η ιδανική ηλικία για την αγορά του κουταβιού είναι μεταξύ των επτά και των εννέα εβδομάδων. Αλλά μην παρουσιάσετε το καινούργιο σας κουτάβι στον ευρύ κόσμο μέχρι να περάσουν επτά ημέρες από τον δεύτερο εμβολιασμό του, δηλαδή περίπου στην ηλικία των 13 εβδομάδων.

Να θυμάστε: Απ' όπου κι αν πάρετε το κουτάβι σας, το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να κανονίσετε ένα ραντεβού με τον κτηνίατρό σας για έναν έλεγχο υγείας, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Να θυμάστε, επίσης, ότι η αγορά ενός κουταβιού δεν είναι μόνο μια οικονομική επένδυση, αλλά και συναισθηματική. Μια μικρή έρευνα και λίγη προσεκτική σκέψη θα βγει σε καλό και για τους δυό στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Τροφή για Σκύλους με Μοσχάρι

  <p>Η Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Νόστιμο Βοδινό είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μυϊκής μάζας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, άπαχες πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.</p><p> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult με Κοτόπουλο

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult  Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την καλή μυϊκή μάζα και την υγεία των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες και ω-3 λιπαρά οξέα.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Large Breed Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken is formulated for optimal joint and muscle support, for large breed dogs. With clinically proven antioxidants, and glucosamine and chondroitin from natural sources..
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ Τροφή για Σκύλους με Κοτόπουλο

  H Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult/Senior 7+ Νόστιμο Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την διατήρηση της κινητικότητας και της υγείας των ζωτικών οργάνων. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά, και γλυκοζαμίνη και χονδροιτίνη από φυσικές πηγές..<br><br><b>