Από που να πάρετε το κουτάβι σας

Published by
Χρόνος Διαβάσματος Άρθρου (Ελάχ.) λεπτά

Βρείτε την ιδανική Τροφή για τις ανάγκες του κατοικίδιου σας

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Poiščite hrano, ki ustreza potrebam vašega ljubljenčka

Από που να πάρετε το κουτάβι σας

Ανεξάρτητα από τον τύπο του κουταβιού που ψάχνετε, υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία μπορείτε να κοιτάξετε. Οι διαφημίσεις στις τοπικές εφημερίδες, τα άσυλα ζώων, οι φίλοι και η οικογένεια καθώς και οι εκτροφείς καθαρόαιμων, αποτελούν καλές πηγές. Αλλά εάν θέλετε κουτάβι εκλεκτής ράτσας, τα εξειδικευμένα περιοδικά για σκύλους και οι εκτροφείς σκύλων είναι τα καλύτερα σημεία για να ψάξετε.

Στον εκτροφέα: Πρέπει να μπορείτε να δείτε τη μητέρα, τη σκύλα, μαζί με όλη τη γέννα. Ρωτήστε εάν μπορείτε να δείτε και τον πατέρα. Μη βιαστείτε στην πρώτη σας επίσκεψη. Κάντε ερωτήσεις και κρατήστε σημειώσεις. Ζητήστε να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων εάν αυτές απαιτούνται για τη συγκεκριμένη φυλή. Μάθετε τι ταΐζουν τα κουτάβια και αν τα έχει εξετάσει κτηνίατρος. Δώστε προσοχή στο χαρακτήρα της μητέρας και αποφύγετε να διαλέξετε ένα νευρικό κουτάβι γιατί αυτό μπορεί να υποδηλώνει άσχημη κοινωνικοποίηση. Και μη δελεαστείτε από το μικρότερο και ασθενέστερο κουτάβι επειδή το λυπάστε. Μάθετε που και πως ανατράφηκαν τα νεογνά. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή ένδειξη για το πώς θα γίνουν τα κουτάβια όταν μεγαλώσουν. Για παράδειγμα, εάν σας πάνε σε μια αποθήκη μακριά από το σπίτι, είναι πιθανό τα κουτάβια να μην έχουν έρθει καθόλου σε επαφή με ανθρώπους. Οι πρώτες 16 εβδομάδες της ζωής του κουταβιού είναι κρίσιμες για την κοινωνική του ανάπτυξη και τη συμπεριφορά του. Ένα κουτάβι που έχει στερηθεί τους ήχους, τις μυρωδιές, και τις εικόνες της καθημερινής ζωής μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στο μέλλον.

Να προτιμήστε μια διασταυρωμένη φυλή; Αν μια διασταυρωμένη φυλή είναι αυτό που αναζητάτε, τα τοπικά καταφύγια ζώων και τα κέντρα διάσωσης αποτελούν καλά μέρη για να ξεκινήσετε την έρευνά σας. Αλλά όλα τα αξιοπρεπή κέντρα διάσωσης θα θελήσουν να βεβαιωθούν ότι οι σκύλοι τους πηγαίνουν σε καλά σπίτια, επομένως να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση που σας ζητήσουν να διενεργήσουν έλεγχο στο σπίτι σας.

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Προϊόντα

 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Small & Mini Τροφή για Κουτάβια με Κοτόπουλο

  <p> </p><p>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Small & Miniature είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη της ανοσίας και της υγιούς ανάπτυξης του εγκεφάλου, των μυών και των οστών. Με υψηλά επίπεδα κλινικά αποδεδειγμένων αντιοξειδωτικών και DHA από ιχθυέλαιο.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Τροφή για Κουτάβια με Κοτόπουλο

  <p>Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ με γεύση Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού και της κινητικότητας, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και DHA από ιχθυέλαιο.</p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Medium Τροφή για Κουτάβια με Αρνί και Ρύζι

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Αρνί & Ρύζι είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την ισχυρή ανοσία και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και βέλτιστα επίπεδα ω-3 & ω-6 λιπαρών οξέων.
 • ΤΡΟΦΗ HILL'S SCIENCE PLAN ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΦΥΛΗΣ με ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

  Η <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Medium Κοτόπουλο είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την ανοσία και την κινητικότητα, με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά και DHA από ιχθυέλαιο.