Φυλή

Προσπαθείτε να αποφασίσετε ποια φυλή γάτας είναι η καλύτερη για σας; Διαβάστε αυτά τα άρθρα για χρήσιμες πληροφορίες.

0 Τα αποτελέσματα ταξινομούνται από

Συνάφεια

Μάθετε τις φυλές

Μπορεί να είστε ένα δραστήριο και εξωστρεφές άτομο που ζητά μια συντροφιά που της αρέσει η περιπέτεια όσο και σε σας. Ή ίσως θα θέλατε μια ήσυχη γάτα, που δεν έχει πολλές απαιτήσεις και η αγαπημένη της δραστηριότητα είναι να παίρνει υπνάκους. Τελικά, γνωρίζετε τι θέλετε, αλλά ξέρετε πώς να το βρείτε; Ξεκινήστε με το να εξερευνήσετε τις φυλές των γατών. Κάθε μία έχει μια ξεχωριστή ιστορία, προσωπικότητα και εμφάνιση, και μία από αυτές θα ταίριαζε τέλεια σε σας και στον τρόπο ζωής σας.

Χαρακτηριστικά & Προσωπικότητα

Είτε έχει μακρύ τρίχωμα, κοντό τρίχωμα ή κάτι ενδιάμεσο, κάθε φυλή έχει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών και τύπο προσωπικότητας. Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά χρειάζονται συγκεκριμένο τρόπο ζωής ή καλή κατανόηση των αναγκών τους. Για παράδειγμα, αν έχετε παιδιά ή άλλα κατοικίδια, ορισμένοι τύποι γατών είναι καλύτερες στο παιχνίδι σε σχέση με άλλες. Επίσης πρέπει να λάβετε υπόψη σας πόσο χρόνο θα θέλατε να περνάτε με την περιποίηση του τριχώματος του κατοικιδίου σας. Ορισμένα είδη γατών χρειάζονται μόνο λίγη περιποίηση του τριχώματος, ενώ άλλες χρειάζονται τακτικό βούρτσισμα για να παραμένουν καθαρές και υγιείς. Και αν κάποιος στο σπίτι σας είναι αλλεργικός σε γάτες, σκεφθείτε τις υποαλλεργικές ή χαμηλού κινδύνου αλλεργίας γάτες.

Ποια ράτσα είναι η καλύτερη για σας;

Πιστεύεται ότι οι άνθρωποι εκτρέφουν για χιλιάδες χρόνια γάτες με στόχο να επιτύχουν συγκεκριμένα γνωρίσματα χαρακτήρα. Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε πρόσβαση σε ένα εκτροφέα γατών και πάλι μπορείτε να βρείτε τη σωστή γάτα για σας με λίγη έρευνα και μια προσεκτική αξιολόγηση του τρόπου ζωής και της προσωπικότητάς σας. Μάλιστα, μπορείτε να διαλέξετε από πάνω από 40 είδη γατών. Έτσι, ενώ μαθαίνετε με επιμέλεια όλα αυτά για τις φυλές, μην παραλείψετε να δείτε τα προφίλ που παρέχουμε και να εξερευνήσετε την ιστορία κάθε φυλής. Θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιστορίες, για την προέλευση, την εισαγωγή και ακόμα και μύθους σχετικά με τη μελλοντική σας γάτα.