Φυλή

Ρίξτε μια ματιά στα άρθρα μας για μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις φυλές σκύλων.

0 Τα αποτελέσματα ταξινομούνται από

Συνάφεια

Μάθετε τις φυλές

Είτε αναζητάτε έναν τρομερό σύντροφο για άσκηση είτε κάποιον να κουλουριάζεται μαζί σας στον καναπέ, είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη φυλή για τον τρόπο ζωής σας. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για μελέτη. Προσφέρουμε πολλά άρθρα γεμάτα με χρήσιμες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά, την προσωπικότητα, τις απαιτήσεις στην καθημερινή ζωή και την ιστορία των φυλών. Ενώ κάθε φυλή έχει μοναδική ιδιοσυγκρασία, μία σίγουρα θα ταιριάζει τέλεια σε σας και στον τρόπο ζωής σας.

Χαρακτηριστικά & Προσωπικότητα

Από ύψος και βάρος έως απαιτήσεις άσκησης, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά και γνωρίσματα της προσωπικότητας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε μια φυλή. Αν θέλετε ένα μεγάλο σκύλο που είναι πιο χαλαρός και χρειάζεται λιγότερο εντατική άσκηση, τότε ένα Μπάσετε Χάουντ θα μπορούσε να σας ταιριάζει καλά. Ή αν θέλετε μικρό σκύλο και θέλετε να αυξήσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης,επιλέξτε ένα Τζακ Ράσελ Τεριέ του οποίου το επίπεδο ενέργειας είναι πολύ αυξημένο και χρειάζεται πολύ άσκηση και δραστηριότητα. Κοιτάξτε στα προφίλ φυλών που παρουσιάζουμε γα να βρείτε μια προσωπικότητα που θα ταιριάζει με τη δική σας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τα προβλήματα υγείας στα οποία είναι επιρρεπείς οι αγαπημένες σας φυλές - δυστυχώς υπάρχουν ορισμένες φυλές όπου τείνουμε να βλέπουμε ορισμένα προβλήματα υγείας πιο συχνά - γι' αυτό κάντε την έρευνά σας πριν αποφασίσετε για τη φυλή της επιλογής σας.

Η υιοθεσία ενός κατοικίδιου είναι μαι τεράστια δέσμευση, και μια δέσμευση που πρέπει να σας κάνει να μελετήσετε σοβαρά τον τρόπο ζωής σας. Ορισμένα πράγματα που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας είναι: Πόσο χρόνο μπορείτε να αφιερώνετε στο σκύλο σας κάθε μέρα; Είναι το σπίτι και το όχημά σας κατάλληλο για σκύλους μεγαλόσωμης ή μικρόσωμης φυλής; Σας ενοχλεί αν ο σκύλος σας χάνει τρίχες; Υπάρχουν στη οικογένειά σας μέλη που είναι αλλεργικά σε σκύλους; Και έχετε τους πόρους για να εκπαιδεύσετε και να υποστηρίξετε σωστά το κουτάβι σας; Υπάρχει μια ατελείωτη λίστα από πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε μια φυλή – απλά θυμηθείτε να αποφύγετε να επιλέξετε μόνο βάσει εμφάνισης.