Πείτε μας τι πιστεύετε

Αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε και να επιμηκύνουμε το δεσμό σας με το κατοικίδιό σας. Προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι το κάνουμε σωστά, χρειαζόμαστε τη δική σας απόκριση. Πείτε μας λοιπόν: πώς η Hill's μεταμόρφωσε τη ζωή του κατοικιδίου σας; Θα μπορούσε να είναι μια ιστορία, μια αξιολόγηση προϊόντος, ή απλά κάτι που παρατηρήσατε πρόσφατα.

Αφήστε τη μαρτυρία σας

 

Τι λένε οι άλλοι;

Η Chuff είναι 19 ετών και διατρέφεται με Hill's Active Longevity. Κάθε πρωί τρέχει και παίζει σαν μικρό γατάκι και φωνάζει σαν μωρό ελεφαντάκι. Το τρίχωμά της λάμπει και τα μάτια της αστράφτουν. Θα μπορούσε κάποιος να την περάσει για μια μεσήλικη γάτα. Κλωτσάει το μπωλ της όταν είναι άδειο απο Hill's και όταν είναι 3/4 άδειο κάθεται και με κοιτά.

- Anna McKnight με τη γάτα Chuff

Η πλήρης τροφή με σολομό της Hill's για ευαίσθητο στομάχι μας συστήθηκε από τα pets at home, αφού είχαμε δοκιμάσαμε αρκετές άλλες, καθώς ο Casper πάσχει από κακή πέψη. Απολαμβάνει αυτή την τροφή και μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πότε είναι η ώρα για το τάισμα, μυρίζει πολύ ωραία και έχει ένα ωραίο μέγεθος για τα μικρά στοματάκια των μικρόσωμων σκύλων. Ο Casper έχει τώρα περισσότερη ενέργεια, το τρίχωμά του είναι υπέροχο και γεμάτο υγεία ενώ γενικά μπορεί να χωνέψει την τροφή εύκολα. Δεν θα την άλλαζα τώρα σε καμία περίπτωση.

- Mrs Sharon Witherbed με τον σκύλο Casper

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress για γάτες. Ήταν στη συγκεκριμένη τροφή για περίπου 5 χρόνια, καθώς ήταν υπέρβαρος και είχε μια λοίμωξη του ουροποιητικού. Η τροφή συστήθηκε απο έναν κτηνίατρο. Αποδέχτηκε αμέσως την τροφή, ωστόσο περιορίστηκε στα 50 γραμμάρια την ημέρα που χωρίσαμε σε 3 γεύματα. Ύστερα από 12 μήνες το βάρος του έπεσε από τα 8 κιλά στο κανονικό βάρος των 5 κιλών και ο κτηνίατρος ήταν πολύ ευχαριστημένος. Ο Malibu, τον αποκαλούμε Mali για συντομία, είναι η γάτα της κόρης μου. Ήταν περίπου 6 χρονών.

- Becca Molineux

Πείτε μας την ιστορία του κατοικιδίου σας Αφήστε τη μαρτυρία σας