ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ
ΖΩΕΣ
ΜΑΖΙ

Η ζωή είναι πολύ πιο απολαυστική όταν η γάτα σας είναι υγιής. Γι’ αυτό, συνεργαζόμαστε με τον κτηνίατρό σας για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις που βασίζονται στη διατροφή και βοηθούν να ανακτήσετε μια κανονική, έντονη ζωή με το κατοικίδιό σας.

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΆ

Όποια προβλήματα υγείας και να αντιμετωπίζει η γάτα σας, η συνεργασία μας με τους κτηνιάτρους μας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να βρούμε μια λύση. Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας πώς η Prescription Diet™ μπορεί να βοηθήσει τη γάτα σας.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Συνδυάστε τη διατροφή μας, που στηρίζεται στην επιστημονική προσέγγιση, με την εμπειρία περισσοτέρων από 220 κτηνιάτρων και διατροφολόγων κατόχων Ph.D. από όλο τον κόσμο και είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι: Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό παρασκευαστή τροφών για κατοικίδια. Είμαστε λάτρεις των ζώων, που εργαζόμαστε αδιάκοπα για να κάνουμε διαφορά για το κατοικίδιό σας.

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΕΥΣΗ

Η καλύτερη διατροφή στον κόσμο δεν θα κάνει διαφορά αν η εκλεκτική γάτα σας δεν την προτιμά. Χαρίστε της την απόλαυση των νόστιμων συστατικών, των λαχταριστών αρωμάτων και των μοναδικών σχημάτων και υφών που οι γάτες απλά δεν μπορούν να τους αντισταθούν.

Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο εφησυχασμός είναι ανεκτίμητος. Αυτός είναι ο λόγος που όλα τα προϊόντα Prescription Diet™ βασίζονται μόνο στα καλύτερα συστατικά που προέρχονται από τις πλέον αξιόπιστες πηγές. Τα εργοστάσια παραγωγής επιθεωρούνται τακτικά από την ομάδα Ποιότητας της Hill’s και πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ξεκίνησε με ένα σκύλο Seeing Eye, τον καλύτερο φίλο του και έναν κτηνίατρο με όραμα. Έτσι ο Dr. Mark Morris δημιούργησε διαιτητική διατροφή πάνω από 75 χρόνια πριν. Κάθε μέρα από τότε συνεχίζουμε να την τελειοποιούμε. Συνεχίζουμε αυτή την προσήλωση στην καινοτομία με πρωτοποριακά προϊόντα όπως η Hill's Prescription Diet b/d, Hill'sPrescription Diet Metabolic κ.α.

 

Prescription Diet

 

Διατίθεται και σε υγρή τροφή για τη γάτα σας

 

Δείτε περισσότερα εδώ

Διαχείριση βάρους

81% των γατών έχασαν βάρος σε 2 μόλις μήνες, στο σπίτι.

Φροντίδα Πεπτικού

Περιέχει τη βέλτιστη ισορροπία θρεπτικών συστατικών για υγιή πέψη.

Ευαισθησίες Δέρματος & Τροφικές

Καταπραΰνει τη φαγούρα και την ανάγκη για ξύσιμο του δέρματος.

Φροντίδα Ουροποιητικού

Μειώνει τον κίνδυνο σχηματισμού ουρολίθων οξαλικού ασβεστίου και στρουβίτη.

Φροντίδα Νεφρών

Κλινικά αποδεδειγμένη διατροφή για βελτίωση και επιμήκυνση της ποιότητας ζωής.

Φροντίζοντας τη γάτα σας

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑΚέντρο φροντίδας κατοικιδίων

 • Γάτα | Φυλή - Hill's Pet

  Ανακαλύψτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά διαφορετικών ρατσών γατών καθώς και ποια μπορεί να είναι η καλύτερη για εσάς. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Συμπεριφορά & Εμφάνιση | Hill's Pet

  Ανακαλύψτε γιατί η γάτα σας συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, καθώς και τι σημαίνουν οι εκφράσεις της & η γλώσσα του σώματός της. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Φροντίδα Υγείας | Hill's Pet

  Ανακαλύψτε τα σημάδια που δείχνουν ότι η γάτα σας μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, καθώς και πώς να τα αποτρέψετε. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Γάτα | Νέος Κηδεμόνας Κατοικιδίου | Hill's Pet

  Αναζητήστε τι πρέπει να περιμένετε & πώς πρέπει να προετοιμαστείτε εάν φέρνετε μια γάτα στο σπίτι σας για πρώτη φορά. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Γάτα | Διατροφή & Σίτιση | Hill's Pet

  Ανακαλύψτε πώς να διαχειριστείτε την τροφή της γάτας σας, από τα βασικά συστατικά που χρειάζεται έως το πότε πρέπει να αλλάξετε τροφή. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα
 • Γάτα | Παιχνίδι & Άσκηση | Hill's Pet

  Ανακαλύψτε ποια παιχνίδια για γάτες μπορεί να αρέσουν στον μικρό σας φίλο και πώς αποτελούν εξαιρετικές πηγές άσκησης. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα