νεό ξεκίνημα
με κάθε συσκευασία..ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας

Κλινική διατροφή για μια καλύτερη ζωή για την αντιμετώπιση περιστάσεων που επηρεάζουν τη ζωή

Πάσχει η γάτας σας από συγκεκριμένη νόσο; Έχει συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες; Η σειρά κλινικής διατροφής Prescription Diet της Hill's με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοικιδίων συνιστάται από τους κτηνιάτρους.

Φωτογραφία συσκευασίας φροντίδα του ουροποιητικού

ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Όταν η γάτα σας αντιμετωπίζει προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα, η αναστάτωση που προκαλείται επηρεάζει και τους δύο σας. Μια συζήτηση με τον κτηνίατρό σας είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, όπως επίσης και η σωστή επιλογή τροφής. Η Hill's διαθέτει μια ευρεία γκάμα τροφών για τη φροντίδα του ουροποιητικού, όπως η Prescription Diet c/d Multicare, η οποία συμβάλλει στη μείωση των συχνών συμπτωμάτων του ουροποιητικού και στη διάλυση των λίθων στρουβίτη σε μόλις 7 ημέρες (μέσος όρος 27 ημέρες).

Φωτογραφία συσκευασίας διαχείριση βάρους

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Πάνω από το 55% των κατοικιδίων είναι υπέρβαρα. Ακόμα και μερικά επιπλέον κιλά μπορούν να τους προκαλέσουν θέματα υγείας. Τα καλά νέα είναι ότι η διατροφή μπορεί να βοηθήσει. Η Hill’s προσφέρει λύσεις όταν πρόκειται για ζητήματα διαχείρισης βάρους, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Prescription Diet Metabolic, η οποία βοηθά τις γάτες να χάσουν βάρος με φυσικό τρόπο μέσω της ενεργοποίησης του μεταβολισμού του, ενώ τις κρατά χορτάτες και δραστήριες.

Φωτογραφία συσκευασίας φροντίδα των νεφρών

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ

Η Hill’s προσφέρει ποικιλία τροφών σχετικές με τη φροντίδα των νεφρών, συμπεριλαμβανομένης και της σειράς Prescription Diet k/d, η οποία βοηθά στην προστασία της ζωτικής λειτουργίας των νεφρών βοηθώντας τη φυσική ικανότητα της γάτας να χτίσει και να διατηρήσει τη μυϊκή της μάζα. Ακόμα, ως μια κλινικά ελεγμένη διατροφή, προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής και παρατείνει τη σχέση σας με τη γάτα σας.

Φωτογραφία συσκευασίας φροντίδα του πεπτικού

ΠΕΠΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Όταν η γάτα σας αντιμετωπίζει πεπτικές διαταραχές, είναι ενοχλητικό για όλους. Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας ποιά τροφή από τη σειρά Prescription Diet ιδανική για τη φροντίδα του πεπτικού σας συστήνει.

Φωτογραφία συσκευασίας ευαισθησίες του δέρματος

ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η ώρα του γεύματος αποτελεί μια στιγμή σύνδεσης με τη γάτα σας, αλλά για τις γάτες με τροφικές ευαισθησίες, η τροφή που καταναλώνουν μπορεί να προκαλεί δερματικά ή πεπτικά προβλήματα. Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας ποια τροφή από τη σειρά Prescription Diet είναι η καταλληλότερη για τη γάτα σας.

Φωτογραφία συσκευασίας άλλες παθήσεις

ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Για γάτες με συχνά- ή οχι και τόσο συχνά- ζητήματα, η σειρά διατροφής Prescription Diet προσφέρει επιστημονικά ελεγμένες τροφές που τις βοηθά να ζήσουν τη καλύτερη δυνατή ζωή.

#ask-your-vet (anchor only visible for authoring)

κτηνίατρος εξετάζει γάτα

Ζητήστε τη σύσταση του κτηνιάτρου σας

Η επιλογή τροφής για το κατοικίδιό σας δεν χρειάζεται να γίνει αποκλειστικά από εσάς. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Prescription Diet μπορεί να βοηθήσει τη γάτα σας. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Κατεβάστε τη λίστα ερωτήσεων για τον κτηνίατρο.

Λήψη λίστας    Αναζήτηση κτηνιάτρου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Επιλέξτε μια πάθηση για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη που προσφέρουν οι θεραπευτικές τροφές μας για γάτες.

Product Prescription Diet

star star star star star 4.6 (160)

Καλή τροφή για ηλικιωμένες γατούλες

Ο κτηνίατρός μου συνέστησε και συνταγογράφησε αυτή την τροφή για δύο από τις ηλικιωμένες γάτες μας, άνω των 14 ετών, και πρέπει να πω ότι τους άρεσε πολύ. Αυτό σημαίνει πολλά αν αναλογιστούμε το πόσο ιδιότροπες είναι αυτές οι ηλικιωμένες γατούλες! Αισθάνομαι καλύτερα που τις ταΐζω τροφές που τους κάνουν καλό.

– poomy, bradenton, fl

Διαβάστε όλες τις κριτικές

Science Plan

Αναζητάτε καθημερινές τροφές;

Χαρίστε στη γάτα σας την υγιέστερη και καλύτερη δυνατή ζωή με τη σειρά Hill's Science Plan - τροφές που βασίζονται στην επιστήμη με υπέροχη γεύση για γάτες σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής.

Σχετικά με τη σειρά Science Plan

PNC Κέντρο για τη Διατροφή των Κατοικίδιων Ζώων της Hill's

Με την έγκριση των συνεργατών μας

Από την ανάλυση των συστατικών μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο και τη γεύση, οι 900 και πλέον σκύλοι και γάτες που φιλοξενούνται στο παγκόσμιο Κέντρο διατροφής κατοικίδιων ζώων (PNC) συμβάλλουν στην ανάπτυξη τροφών που βασίζονται στην επιστήμη, οι οποίες μεταμορφώνουν τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

Σχετικά με το κέντρο PNC

Vet Essentials

Διατροφή με πολλαπλά οφέλη

Βοηθά προληπτικά στην υποστήριξη της υγείας του κατοικιδίου σας με επαγγελματικού επιπέδου διατροφή με πολλαπλά οφέλη. Σχεδιασμένη με εξειδικευμένα συστατικά και τις μοναδικές τεχνολογίες της Hill's για να κάνει κάθε γεύμα Vet Essentials μια διατροφική υπερδύναμη. Διατίθεται αποκλειστικά στον κτηνίατρό σας.

Σχετικά με τα Vet Essentials