νεό ξεκίνημα
με κάθε συσκευασία. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας

Κλινική διατροφή για μια καλύτερη ζωή για την αντιμετώπιση περιστάσεων που επηρεάζουν τη ζωή

Πάσχει η γάτας σας από συγκεκριμένη νόσο; Έχει συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες; Η σειρά κλινικής διατροφής Prescription Diet της Hill's με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοικιδίων συνιστάται από τους κτηνιάτρους.

Packshot Urinary Care

ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Όταν η γάτα σας αντιμετωπίζει προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα, η αναστάτωση που προκαλείται επηρεάζει και τους δύο σας. Μια συζήτηση με τον κτηνίατρό σας είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, όπως επίσης και η σωστή επιλογή τροφής. Η Hill's διαθέτει μια ευρεία γκάμα τροφών για τη φροντίδα του ουροποιητικού, όπως η Prescription Diet c/d Multicare, η οποία συμβάλλει στη μείωση των συχνών συμπτωμάτων του ουροποιητικού και στη διάλυση των λίθων στρουβίτη σε μόλις 7 ημέρες (μέσος όρος 27 ημέρες).

Packshot Weight Management

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Πάνω από το 55% των κατοικίδιων ζώων είναι υπέρβαρα ενώ ακόμη και μερικά παραπανίσια κιλά μπορούν να προκαλέσουν θέματα υγείας. Τα καλά νέα είναι ότι η διατροφή μπορεί να βοηθήσει. Η Hill's διαθέτει μια ευρεία γκάμα τροφών για τη διαχείριση του βάρους, όπως η Prescription Diet Metabolic, η οποία βοηθά τις γάτες να χάσουν βάρος με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό τους ενώ ταυτόχρονα τις κρατάει χορτάτες και ικανοποιημένες.

Packshot Kidney Care

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ

Η Hill's προσφέρει μια σειρά τροφών για τη φροντίδα των νεφρών, όπως η Prescription Diet k/d, η οποία βοηθά στην προστασία της ζωτικής νεφρικής λειτουργίας ενώ υποστηρίζει τη φυσική ικανότητα της γάτας σας να αναπτύσσει και να διατηρεί μυϊκή μάζα. Και, ως διατροφή με κλινικά αποδεδειγμένη δράση, βελτιώνει την ποιότητα ζωής και ενισχύει τη σχέση σας με τη γάτα σας.

Packshot Digestive Care

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ

Όταν η γάτα σας αντιμετωπίζει πεπτικές διαταραχές, η κατάσταση είναι δυσάρεστη για όλους. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για να σας υποδείξει την κατάλληλη τροφή Prescription Diet για τη φροντίδα του πεπτικού της γάτας σας.

Packshot Skin Sensitivities

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η ώρα του γεύματος είναι μια στιγμή σύνδεσης με τη γάτα σας. Ωστόσο, για εκείνες που παρουσιάζουν τροφικές ευαισθησίες, οι τροφές μπορεί να προκαλούν προβλήματα με το δέρμα ή το πεπτικό σύστημα. Ζητήστε από τον κτηνίατρό σας να σας υποδείξει την κατάλληλη τροφή Prescription Diet για τη γάτα σας.

Packshot Other Conditions

ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Για γάτες με συχνές- και μη - παθήσεις, η Prescription Diet προσφέρει διατροφή με επιστημονικά τεκμηριωμένα οφέλη με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

#ask-your-vet (anchor only visible for authoring)

veterinarian examining cat

Ζητήστε τη σύσταση του κτηνιάτρου σας

Η επιλογή τροφής για το κατοικίδιό σας δεν χρειάζεται να γίνει αποκλειστικά από εσάς. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Prescription Diet μπορεί να βοηθήσει τη γάτα σας. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Κατεβάστε τη λίστα ερωτήσεων για τον κτηνίατρο.

Λήψη λίστας    Αναζήτηση κτηνιάτρου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Επιλέξτε μια πάθηση για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη που προσφέρουν οι θεραπευτικές τροφές μας για γάτες.

Product Prescription Diet

starstarstarstarstar 4.6 (160)

Καλή τροφή για ηλικιωμένες γατούλες

Ο κτηνίατρός μου συνέστησε και συνταγογράφησε αυτή την τροφή για δύο από τις ηλικιωμένες γάτες μας, άνω των 14 ετών, και πρέπει να πω ότι τους άρεσε πολύ. Αυτό σημαίνει πολλά αν αναλογιστούμε το πόσο ιδιότροπες είναι αυτές οι ηλικιωμένες γατούλες! Αισθάνομαι καλύτερα που τις ταΐζω τροφές που τους κάνουν καλό.

– poomy, bradenton, fl

Διαβάστε όλες τις κριτικές

photo of cats playing with pet nutrition center worker

Αναζητάτε καθημερινές τροφές;

Χαρίστε στη γάτα σας την υγιέστερη και καλύτερη δυνατή ζωή με τη σειρά Hill's Science Plan - τροφές που βασίζονται στην επιστήμη με υπέροχη γεύση για γάτες σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής.

Σχετικά με τη σειρά Science Plan

pet nutrition center (PNC)

Με την έγκριση των συνεργατών μας

Από την ανάλυση των συστατικών μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο και τη γεύση, οι 900 και πλέον σκύλοι και γάτες που φιλοξενούνται στο παγκόσμιο Κέντρο διατροφής κατοικίδιων ζώων (PNC) συμβάλλουν στην ανάπτυξη τροφών που βασίζονται στην επιστήμη, οι οποίες μεταμορφώνουν τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

Σχετικά με το κέντρο PNC

Vet Essentials

Vet Essentials

Κάθε τροφή Vet Essentials προσφέρει 5 βασικά οφέλη που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κατοικίδιού σας. Οι πλήρως ισορροπημένες συνθέσεις μας προσφέρουν μοναδικά οφέλη για τη διατήρηση της καλής υγείας του κατοικιδίου σας σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Σχετικά με τη σειρά Vet Essentials