νεό ξεκίνημα
με κάθε συσκευασία. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας

Κλινική διατροφή για μια καλύτερη ζωή για την αντιμετώπιση περιστάσεων που επηρεάζουν τη ζωή

Πάσχει ο σκύλος σας από συγκεκριμένη νόσο; Έχει συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες; Η σειρά κλινικής διατροφής Prescription Diet της Hill's με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοικιδίων συνιστάται από τους κτηνιάτρους.

Packshot Urinary Care

ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Όταν ο σκύλος σας αντιμετωπίζει προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα, η αναστάτωση που προκαλείται επηρεάζει και τους δύο σας. Μια συζήτηση με τον κτηνίατρό σας είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, όπως επίσης και η σωστή διατροφή. Η Hill's προσφέρει μια ποικιλία τροφών για τη φροντίδα του ουροποιητικού συστήματος, όπως η σειρά Prescription Diet c/d Multicare, η οποία αποτελείται από τροφές που βοηθούν στη διαχείριση και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης των πιο κοινών λίθων στην ουροδόχο κύστη.

Packshot Weight Management

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Πάνω από το 55% των κατοικίδιων ζώων είναι υπέρβαρα ενώ ακόμη και μερικά παραπανίσια κιλά μπορούν να προκαλέσουν θέματα υγείας. Τα καλά νέα είναι ότι η διατροφή μπορεί να βοηθήσει. Η Hill's διαθέτει μια ευρεία γκάμα τροφών για τη διαχείρηση του βάρους, όπως η Prescription Diet Metabolic, η οποία βοηθά τους σκύλους να χάσουν βάρος με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό τους ενώ ταυτόχρονα τους κρατά χορτάτους και ικανοποιημένους.

Packshot Kidney Care

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ

Οι νεφρικές παθήσεις απαιτούν δια βίου φροντίδα. Ωστόσο, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη σωστή διατροφή. Οι τροφές Prescription Diet για τους νεφρούς συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών και των ανόργανων στοιχείων στον οργανισμό του σκύλου σας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν επαρκή πρόσληψη τροφής και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Packshot Digestive Care

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ

Όταν ο σκύλος σας αντιμετωπίζει πεπτικές διαταραχές, η κατάσταση είναι δυσάρεστη για όλους. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για να μάθετε ποιες τροφές Prescription Diet για τη φροντίδα του πεπτικού συστήματος θα συμβάλουν στη βελτίωση της πέψης του σκύλου σας και στην αντιμετώπιση των πεπτικών διαταραχών.

Packshot Skin Sensitivities

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Δύο είναι οι βασικότερες αιτίες κνησμού στον σκύλο - περιβαλλοντικά ερεθίσματα ή τροφικές ευαισθησίες. Η σωστή διατροφή συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κνησμού και στη βελτίωση του δέρματος και του τριχώματος.

Packshot Other Conditions

ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Για σκύλους με συνήθεις- και μη - παθήσεις, η Prescription Diet προσφέρει διατροφή με επιστημονικά τεκμηριωμένα οφέλη με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

#ask-your-vet (anchor only visible for authoring)

veterinarian examining dog

Ζητήστε τη σύσταση του κτηνιάτρου σας

Η επιλογή τροφής για το κατοικίδιό σας δεν χρειάζεται να γίνει αποκλειστικά από εσάς. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Prescription Diet μπορεί να βοηθήσει τον σκύλο σας. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Κατεβάστε τη λίστα ερωτήσεων για τον κτηνίατρο.

Λήψη λίστας    Αναζήτηση κτηνιάτρου

Αναζήτηση προϊόντος

Επιλέξτε μια πάθηση για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη που προσφέρουν οι θεραπευτικές τροφές μας για σκύλους.

Product Science Diet

starstarstarstarstar 4.7 (203)

Χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν - και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Χορηγούσα στον σκύλο μου i/d για ένα στομαχικό πρόβλημα, όμως κάθε φορά που προσπαθούσα να την αντικαταστήσω με μια μη συνταγογραφούμενη τροφή, αρρώσταινε ξανά. Η πιο απλή λύση ήταν να διατηρήσουμε την i/d δίαιτα μόνιμα. Το λέω αυτό σε όλους τους πελάτες μας με κατοικίδια που υποφέρουν από χρόνια πεπτικά προβλήματα. Οι τροφές i/d είναι ιδανικές τόσο για βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη χρήση.

- sue5368, Paramus, Νιου Τζέρσεϊ, ΗΠΑ

Science Plan Dog

Αναζητάτε καθημερινές τροφές;

Χαρίστε στον σκύλος σας την υγιέστερη και καλύτερη δυνατή ζωή με τη σειρά Hill's Science Plan - μια βιολογική τροφή με υπέροχη γεύση για σκύλους σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής.

Σχετικά με τη σειρά Science Plan

pet nutrition center (PNC)

Με την έγκριση των συνεργατών μας

Από την ανάλυση των συστατικών μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο και τη γεύση, οι 900 και πλέον σκύλοι και γάτες που φιλοξενούνται στο παγκόσμιο Κέντρο διατροφής κατοικίδιων ζώων (PNC) συμβάλλουν στην ανάπτυξη τροφών που βασίζονται στην επιστήμη, οι οποίες μεταμορφώνουν τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

Σχετικά με το κέντρο PNC

Vet Essentials Dog

Vet Essentials

Κάθε τροφή Vet Essentials προσφέρει 5 βασικά οφέλη που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κατοικίδιού σας. Οι πλήρως ισορροπημένες συνθέσεις μας προσφέρουν μοναδικά οφέλη για τη διατήρηση της καλής υγείας του κατοικιδίου σας σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Σχετικά με τη σειρά Vet Essentials