ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ
ΖΩΕΣ
ΜΑΖΙ

Η ζωή είναι πολύ πιο απολαυστική όταν ο σκύλος σας είναι υγιής. Γι’ αυτό, συνεργαζόμαστε με τον κτηνίατρό σας για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις που βασίζονται στη διατροφή και βοηθούν να ανακτήσετε μια κανονική, έντονη ζωή με το κατοικίδιό σας.

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ

Όποια προβλήματα υγείας και να αντιμετωπίζει ο σκύλος σας, η συνεργασία μας με τους κτηνιάτρους μας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να βρούμε μια λύση. Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας πώς η Prescription Diet™ μπορεί να βοηθήσει το σκύλο σας.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Όταν συνδυάσετε την επιστημονική μας προσέγγιση στη διατροφή με την εμπειρία περισσοτέρων από 220 κτηνιάτρων και διατροφολόγων κατόχων Ph.D. από όλο τον κόσμο, είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε κάτι περισσότερο από απλά μια εταιρεία παρασκευής τροφών για κατοικίδια. Αγαπάμε τα ζώα και εργαζόμαστε με επιμέλεια για να κάνουμε διαφορά στις ζωές τους.

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΕΥΣΗ

Η καλύτερη διατροφή στον κόσμο δεν θα κάνει διαφορά αν ο σκύλος σας δεν λατρεύει να την τρώει. Δελεάστε τον με τα νόστιμα συστατικά, τα λαχταριστά αρώματα και τα μοναδικά σχήματα και υφές που οι σκύλοι απλά δεν μπορούν να τους αντισταθούν.

Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο εφησυχασμός είναι ανεκτίμητος. Αυτός είναι ο λόγος που όλα τα προϊόντα Prescription Diet™ βασίζονται μόνο στα καλύτερα συστατικά που προέρχονται από τις πλέον αξιόπιστες πηγές. Τα εργοστάσια παραγωγής επιθεωρούνται τακτικά από την ομάδα Ποιότητας της Hill’s και πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ξεκίνησε με ένα σκύλο Seeing Eye, τον καλύτερο φίλο του και έναν κτηνίατρο με όραμα. Έτσι ο Dr. Mark Morris δημιούργησε διαιτητική διατροφή πάνω από 75 χρόνια πριν. Κάθε μέρα από τότε συνεχίζουμε να την τελειοποιούμε. Συνεχίζουμε αυτή την προσήλωση στην καινοτομία με πρωτοποριακά προϊόντα όπως η Hill's Prescription Diet b/d, Hill's™ Prescription Diet Metabolic κ.α.

Διαχείριση Βάρους

96% των σκύλων έχασαν βάρος σε 2 μόλις μήνες, στο σπίτι.

 

Φροντίδα Πεπτικού

Περιέχει τη βέλτιστη ισορροπία θρεπτικών συστατικών για υγιή πέψη.

Ευαισθησίες Δέρματος & Τροφικές

Υδρολυμένη πρωτεΐνη και μία μόνο πηγή υδατανθράκων για την ελαχιστοποίηση των ανεπιθύμητων αντιδράσεων σε τροφές.

Φροντίδα Ουροποιητικού

Κλινικά αποδεδειγμένα υποστηρίζει το όξινο pH των ούρων για να αποθαρρύνει το σχηματισμό κρυστάλλων στρουβίτη.

Φροντίδα Νεφρών

Κλινικά δοκιμασμένη διατροφή για βελτίωση και επιμήκυνση της ποιότητας ζωής.

Φροντίζοντας το σκύλο σας

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Κέντρο φροντίδας κατοικιδίων

 
 • Φροντίδα Υγείας | Hill's Pet

  Μάθετε γιατί μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ο σκύλος σας και πώς η διατροφή μπορεί να είναι το κλειδί της πρόληψης. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να ανακαλύψετε περισσότερα.
 • Συμπεριφορά & Εμφάνιση | Hill's Pet

  Μάθετε για την ψυχολογία πίσω από τις παράξενες συμπεριφορές του σκύλου σας καθώς και τι σημαίνουν οι εκφράσεις του. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να ανακαλύψετε περισσότερα
 • Παιχνίδι & Άσκηση | Hill's Pet

  Μάθετε διασκεδαστικούς τρόπους ώστε να διατηρήσετε τον σκύλο σας υγιή & δραστήριο με παιχνίδια και άλλους τύπους άσκησης. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Διατροφή & τάισμα: Σκύλοι | Hill's Pet

  Μάθετε πια συστατικά είναι σημαντικά για τις τροφές σκύλων καθώς και επιλέξτε την καλύτερη τροφή για τον σκύλο σας. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Τυπική Φροντίδα | Hill's Pet

  Ανακαλύψτε ουσιαστικές πληροφορίες για τη βασική φροντίδα για σκύλους, όπως το χτένισμα και το ταξίδι με τον σκύλο σας. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Νέοι ιδιοκτήτες κατοικιδίων: Σκύλοι | Hill's Pet

  Αναζητήστε τι υλικά πρέπει να αγοράσετε και πώς πρέπει να προετοιμαστείτε εάν φέρνετε έναν υιοθετημένο σκύλο στο σπίτι σας για πρώτη φορά. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.