νεό ξεκίνημα
με κάθε συσκευασία.ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας

Κλινική διατροφή για μια καλύτερη ζωή για την αντιμετώπιση περιστάσεων που επηρεάζουν τη ζωή

Πάσχει ο σκύλος σας από συγκεκριμένη νόσο; Έχει συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες; Η σειρά κλινικής διατροφής Prescription Diet της Hill's με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοικιδίων συνιστάται από τους κτηνιάτρους.

Φωτογραφία συσκευασίας φροντίδα του ουροποιητικού

ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Όταν ο σκύλος σας αντιμετωπίζει προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα, η αναστάτωση που προκαλείται επηρεάζει και τους δύο σας. Μια συζήτηση με τον κτηνίατρό σας είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, όπως επίσης και η σωστή διατροφή. Η Hill's προσφέρει μια ποικιλία τροφών για τη φροντίδα του ουροποιητικού συστήματος, όπως η σειρά Prescription Diet c/d Multicare, η οποία αποτελείται από τροφές που βοηθούν στη διαχείριση και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης των πιο κοινών λίθων στην ουροδόχο κύστη.

Φωτογραφία συσκευασίας διαχείριση βάρους

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Πάνω από το 55% των κατοικιδίων είναι υπέρβαρα. Ακόμα και μερικά επιπλέον κιλά μπορούν να τους προκαλέσουν θέματα υγείας. Τα καλά νέα είναι ότι η διατροφή μπορεί να βοηθήσει. Η Hill’s προσφέρει λύσεις όταν πρόκειται για ζητήματα διαχείρισης βάρους, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Prescription Diet Metabolic, η οποία βοηθά τους σκύλους να χάσουν βάρος με φυσικό τρόπο μέσω της ενεργοποίησης του μεταβολισμού του, ενώ τους κρατά χορτάτους και δραστήριους.

Φωτογραφία συσκευασίας φροντίδα των νεφρών

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ

Τα ζητήματα υγείας νεφρικής φύσεως απαιτούν φροντίδα για όλη τους τη ζωή, ωστόσο μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με τη βοήθεια της κατάλληλης διατροφής. Η διατροφική σειρά Prescription Diet ειδικά σχεδιασμένη για ζώα με νεφρικά προβλήματα μπορεί να τα βοηθήσει να ισορροπήσουν τα υγρά και τα μεταλλικά στοιχεία στο σώμα του σκύλου σας, ενώ τον βοηθά να διατηρήσει την όρεξη και τη μυϊκή του μάζα.

Φωτογραφία συσκευασίας φροντίδα του πεπτικού

ΠΕΠΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Όταν ο σκύλος σας αντιμετωπίζει πεπτικά ζητήματα, αυτό είναι ενοχλητικό για όλους. Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας ποια τροφή της σειράς Prescription Diet είναι η καταλληλότερη για να βελτιώσει τη πεπτική λειτουργία και να μειώσει τις πεπτικές διαταραχές του σκύλου σας.

Φωτογραφία συσκευασίας ευαισθησίες του δέρματος

ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που κάνουν τον σκύλο σας να ξύνεται- περιβαλλοντικά ερεθίσματα και τροφικές αλλεργίες. Η κατάλληλη διατροφή μπορεί να τον βοηθήσει στη διαχείριση του κνησμού και να βελτιώσει το δέρμα και το τρίχωμά του.

Φωτογραφία συσκευασίας άλλες παθήσεις

ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Στους σκύλους με συνηθισμένα-και μη συνηθισμένα- ζητήματα, η σειρά διατροφής Prescription Diet- κλινικά ελεγμένης, τους βοηθά να ζήσουν τη καλύτερη ζωή τους.

#ask-your-vet (anchor only visible for authoring)

κτηνίατρος εξετάζει σκύλο

Ζητήστε τη σύσταση του κτηνιάτρου σας

Η επιλογή τροφής για το κατοικίδιό σας δεν χρειάζεται να γίνει αποκλειστικά από εσάς. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Prescription Diet μπορεί να βοηθήσει τον σκύλο σας. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Κατεβάστε τη λίστα ερωτήσεων για τον κτηνίατρο.

Λήψη λίστας     Αναζήτηση κτηνιάτρου

Αναζήτηση προϊόντος

Επιλέξτε μια πάθηση για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη που προσφέρουν οι θεραπευτικές τροφές μας για σκύλους.

προϊόν φροντίδας του πεπτικού

star star star star star 4.7 (203)

Χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν - και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Χορηγούσα στον σκύλο μου i/d για ένα στομαχικό πρόβλημα, όμως κάθε φορά που προσπαθούσα να την αντικαταστήσω με μια μη συνταγογραφούμενη τροφή, αρρώσταινε ξανά. Η πιο απλή λύση ήταν να διατηρήσουμε την i/d δίαιτα μόνιμα. Το λέω αυτό σε όλους τους πελάτες μας με κατοικίδια που υποφέρουν από χρόνια πεπτικά προβλήματα. Οι τροφές i/d είναι ιδανικές τόσο για βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη χρήση.

- sue5368, Paramus, Νιου Τζέρσεϊ, ΗΠΑ

science plan για σκύλους

Αναζητάτε καθημερινές τροφές;

Χαρίστε στον σκύλος σας την υγιέστερη και καλύτερη δυνατή ζωή με τη σειρά Hill's Science Plan - μια βιολογική τροφή με υπέροχη γεύση για σκύλους σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής.

Σχετικά με τη σειρά Science Plan

PNC Κέντρο για τη Διατροφή των Κατοικίδιων Ζώων της Hill's

Με την έγκριση των συνεργατών μας

Από την ανάλυση των συστατικών μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο και τη γεύση, οι 900 και πλέον σκύλοι και γάτες που φιλοξενούνται στο παγκόσμιο Κέντρο διατροφής κατοικίδιων ζώων (PNC) συμβάλλουν στην ανάπτυξη τροφών που βασίζονται στην επιστήμη, οι οποίες μεταμορφώνουν τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

Σχετικά με το κέντρο PNC

Vet Essentials

Διατροφή με πολλαπλά οφέλη


Βοηθά προληπτικά στην υποστήριξη της υγείας του κατοικιδίου σας με επαγγελματικού επιπέδου διατροφή με πολλαπλά οφέλη. Σχεδιασμένη με εξειδικευμένα συστατικά και τις μοναδικές τεχνολογίες της Hill's για να κάνει κάθε γεύμα Vet Essentials μια διατροφική υπερδύναμη. Διατίθεται αποκλειστικά στον κτηνίατρό σας.

Σχετικά με τη σειρά Vet Essentials