Όλες οι διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας εκπληρώνονται με τη VetEssentials

 

Δείτε όλα τα προϊόντα για σκύλους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδικά σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις πιο βασικές ανάγκες υγείας των σκύλων σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής τους

Κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία με δράση "τύπου οδοντόβουρτσας" που βοηθά στη μείωση της πλάκας και της πέτρας ώστε τα δόντια να διατηρούνται υγιή και η αναπνοή φρέσκια

Το μοναδικό μείγμα συστατικών και η χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, βοηθούν τη στειρωμένη γάτα σας να αποφύγει την πρόσληψη βάρους που συνηθίζεται να ακολουθεί έπειτα από επέμβαση στείρωσης

Κουτάβι

Με ένα μεγάλο κόσμο που περιμένουν να ανακαλύψουν, τα κουτάβια χρειάζονται υψηλές ποσότητες ενέργειας και πρωτεΐνης για να αναπτύξουν νέα κύτταρα, μαζί με ισορροπημένα επίπεδα ανόργανων συστατικών για να υποστηριχθεί η υγιής τους ανάπτυξη.

Ενήλικος

Οι ανάγκες των ενήλικων σκύλων μπορούν να περιγραφούν με μία λέξη: "Συντήρηση". Η διατήρηση εξαιρετικής υγείας σε όλη την ενήλικη ζωή μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά με τη σωστή ισορροπία ανόργανων συστατικών, ενεργειακού περιεχομένου και πρεβιοτικών φυτικών ινών, οι σκύλοι μπορούν να διατηρήσουν τα όργανα και τους μύες τους σε καλή υγεία σε όλη τους την ενήλικη ζωή, προοιωνίζοντας καλή υγεία και για το μέλλον.


Στειρωμένος

Οι στειρωμένοι σκύλοι χρειάζονται λιγότερες θερμίδες για τη διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους, και μπορεί να προσλάβουν βάρος ευκολότερα από τους μη στειρωμένους. 

Ώριμος ενήλικος

 Οι ώριμοι ενήλικοι σκύλοι χρειάζονται επακριβώς την κατάλληλη ισορροπία διατροφής για να διατηρούνται υγιείς στα χρυσά χρόνια τους.

 

Φροντίζοντας το σκύλο σας

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Κέντρο φροντίδας κατοικιδίων

 • Σκύλος | Φυλή - Hill's Pet

  Ανακαλύψτε την προσωπικότητα & τα χαρακτηριστικά των ρατσών σκύλων καθώς και ποια μπορεί να είναι η καλύτερη για εσάς. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να ανακαλύψετε περισσότερα.
 • Συμπεριφορά & Εμφάνιση | Hill's Pet

  Μάθετε για την ψυχολογία πίσω από τις παράξενες συμπεριφορές του σκύλου σας καθώς και τι σημαίνουν οι εκφράσεις του. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να ανακαλύψετε περισσότερα
 • Φροντίδα Υγείας | Hill's Pet

  Μάθετε γιατί μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ο σκύλος σας και πώς η διατροφή μπορεί να είναι το κλειδί της πρόληψης. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να ανακαλύψετε περισσότερα.
 • Νέοι ιδιοκτήτες κατοικιδίων: Σκύλοι | Hill's Pet

  Αναζητήστε τι υλικά πρέπει να αγοράσετε και πώς πρέπει να προετοιμαστείτε εάν φέρνετε έναν υιοθετημένο σκύλο στο σπίτι σας για πρώτη φορά. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Διατροφή & τάισμα: Σκύλοι | Hill's Pet

  Μάθετε πια συστατικά είναι σημαντικά για τις τροφές σκύλων καθώς και επιλέξτε την καλύτερη τροφή για τον σκύλο σας. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.
 • Παιχνίδι & Άσκηση | Hill's Pet

  Μάθετε διασκεδαστικούς τρόπους ώστε να διατηρήσετε τον σκύλο σας υγιή & δραστήριο με παιχνίδια και άλλους τύπους άσκησης. Διερευνήστε τη βιβλιοθήκη με άρθρα ώστε να μάθετε περισσότερα.