ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ;

ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑ.

Στις μέρες μας χαρακτηρίζονται υπέρβαροι 56% των σκύλων & 60% των γατών, αλλά μόνο περίπου 10% των κηδεμόνων τους συνειδητοποιούν ότι τα κατοικίδιά τους είναι υπέρβαρα.

ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ

Όπως και στους ανθρώπους, η πρόσληψη βάρους στα κατοικίδια μπορεί να γίνει βαθμιαία, κάτι που δυσκολεύει την αναγνώριση ενός σκύλου ή μιας γάτας που το βάρος τους είναι πια επικίνδυνο για την υγεία τους. Χάρη σε εντατική έρευνα πάνω στη βιολογία του σκύλου και της γάτας, η Hill’s έχει αναλύσει τους κύριους λόγους που υπάρχει αυτό το "κενό αναγνώρισης" ενός υπέρβαρου ζώου.

Πολύ αδύνατος ΣΚΥΛΟΣ

Πολύ αδύνατος

Υγιές βάρος ΣΚΥΛΟΣ

Υγιές βάρος

Υπέρβαρος ΣΚΥΛΟΣ

Υπέρβαρος

Πολύ αδύνατη ΓΑΤΑ

Πολύ αδύνατη

Υγιές βάρος ΓΑΤΑ

Υγιές βάρος

Υπέρβαρη ΓΑΤΑ

Υπέρβαρη

ΕΠΕΙΔΗ...

ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ", ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗΜΕΝΑ.

Αν το κατοικίδιό σας είναι υπέρβαρο, διατρέχει τους ίδιους κινδύνους υγείας όπως και οι άνθρωποι. Διαβήτης, αρθρίτιδα, καρκίνος, υψηλή αρτηριακή πίεση και κόπωση θα μπορούσαν όλα να σχετίζονται με το πλεονάζον βάρος στα κατοικίδια.

ΠΟΛΛΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΌ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Ενώ όλοι ωφελούνται από μια υγιεινή δίαιτα και άσκηση, είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι τα κατοικίδιά μας έχουν πολύ διαφορετική βιολογία σε σύγκριση με τον άνθρωπο. Κάνετε στον εαυτό σας τις παρακάτω ερωτήσεις:

Μήπως το κατοικίδιό σας κουράζεται εύκολα;

Αν το κατοικίδιό σας κουράζεται σε ένα μεγάλο περίπατο ή μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού, πιθανόν να έχει χαμηλά επίπεδα ενέργειας.

Προσφέρετε στο κατοικίδιό σας λιχουδιές από ανθρώπινες τροφές;

Ένα κατοικίδιο δεν πρέπει να προσλαμβάνει πάνω από το 10% των ημερήσιων αναγκών του σε θερμίδες από λιχουδιές ή τροφές που δεν είναι η κανονική του τροφή σκύλου ή γάτας αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.

Ανθρώπινες θερμίδες

ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ

1

Τηρείτε τον οδηγό συνιστώμενης χορήγησης τροφής που θα βρείτε στη συσκευασία της τροφής του κατοικιδίου σας

Κάθε τροφή κατοικιδίων προσφέρει έναν οδηγό χορήγησης τροφής για την ποσότητα τροφής ανά ημέρα βάσει του βάρους του κατοικιδίου σας. Αν υποπτεύεστε ότι το κατοικίδιό σας μπορεί να είναι υπέρβαρο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για να προσδιορίσετε την κατάλληλη ποσότητα τροφής.

2

Βοηθήστε το κατοικίδιό σας να ασκείται περισσότερο

Ακόμα και λίγη άσκηση μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά για το κατοικίδιό σας και θα μπορούσε να κάνει και τη μεταξύ σας σχέση ακόμα πιο υγιή. Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση για το πώς να ξεκινήσετε, δείτε μερικές ιδέες άσκησης για σκύλους και ιδέες άσκησης για γάτες.

3

Χορηγείτε στο κατοικίδιό σας τροφή με σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη που βοηθά να επιτύχει ένα υγιές βάρος

Με τη χρήση σύγχρονης έρευνας στον τομέα των τροφών, η Hill’s έχει αναπτύξει τροφές που συνεργάζονται με τον μεταβολισμό των κατοικιδίων για να τα βοηθούν να καίνε πιο αποτελεσματικά το λίπος.

Η HILL’S ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Με πάνω από μια δεκαετία ερευνών στον τρόπο που η διατροφή επηρεάζει των λειτουργία των κυττάρων, μπορέσαμε να αναπτύξουμε ένα ειδικό μείγμα φυτικών ινών από φρούτα και λαχανικά που ενεργοποιεί τη φυσική ικανότητα του σώματος να καίει το πλεονάζον λίπος.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ:

Science Plan Perfect Weight

Η τροφή Hill’s Science Plan Perfect Weight παρέχει λαχταριστή, πρωτοποριακή διατροφή διαχείρισης βάρους με κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία για:

  • Ασφαλή & αποτελεσματική απώλεια βάρους με ορατά αποτελέσματα εντός 10 εβδομάδων
  • Διατήρηση υγιούς βάρους & μεγάλης διάρκειας υποστήριξη βάρους
  • Υποστήριξη μη λιπώδους μυικής μάζας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ:

Prescription Diet Metabolic

H Hill’s Prescription Diet Metabolic αποτελεί μια επιλογή που συνιστάται από κτηνιάτρους για κατοικίδια που χρειάζονται λίγη παραπάνω υποστήριξη. Το συνεργιστικό μείγμα συστατικών συνεργάζεται με φυσικό τρόπο με το μεταβολισμό ενός κατοικιδίου ώστε το ζώο να καίει το λίπος αντί να το αποθηκεύει.

  • 88% των κατοικιδίων έχασαν βάρος στο σπίτι σε 2 μήνες
  • Βοηθά να αποφευχθεί η επαναπρόσληψη βάρους μετά την απώλεια βάρους
  • Βοηθά το κατοικίδιό σας να αισθάνεται χορτασμένο και ικανοποιημένο ανάμεσα στα γεύματα
  • Υποστηρίζει ζωτικότητα και ολιστική υγεία

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ