λογότυπο αποστολής για πάντα φίλο

Αλλάζουμε τις ζωές των κατοικιδίων στα καταφύγια

 

Αποστολή Φίλοι για Πάντα

Μαζί, αλλάζουμε ζωές κάθε Απρίλιο. Προσφέρουμε τροφή και υποστήριξη σε χιλιάδες κατοικίδια καταφυγίων σε όλη την Ευρώπη, ενώ εκείνα προετοιμάζονται για να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Πρόσφατα, δωρίσαμε 200.000 γεύματα σε σκύλους και γάτες καταφυγίων. Ωστόσο, η δουλειά μας δεν τελειώνει εδώ! Διαβάστε παρακάτω και μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε τα καταφύγια όλο το χρόνο.

 

Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση.
Βοηθήστε μας στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τα κατοικίδια στα καταφύγια καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Το έργο μας δεν σταματά εδώ. Στη Hill's, πιστεύουμε ότι όλα τα κατοικίδια ζώα αξίζουν μια ζωή γεμάτη αγάπη - το πρόγραμμά μας Τροφή, Στέγη & Αγάπη έχει βοηθήσει πάνω από 14 εκατομμύρια κατοικίδια ζώα να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Συνεργαζόμενοι με καταφύγια σε όλη την Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουμε διαθέσει τροφές αξίας άνω των 277 εκατ. ευρώ για να βοηθήσουμε τα κατοικίδια να προετοιμαστούν για υιοθεσία.

Εικονίδιο υιοθεσίας

Υιοθετήστε ένα νέο καλύτερο φίλο

Σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο; Θαυμάσια! Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις συμβουλές μας για την υιοθεσία προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι και να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία της υιοθεσίας.

Οι συμβουλές μας για την υιοθεσία κατοικιδίου

Άνδρας χαϊδεύει μια γάτα
εικονίδιο αναδοχής

Αναδοχή

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι να αναλάβετε τη δέσμευση της υιοθεσίας ενός ζώου από καταφύγιο; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο της αναδοχής - βοηθά τα καταφύγια να εξοικονομήσουν χώρο, ενώ παράλληλα δίνει στα κατοικίδια την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν.

Διαβάστε περισσότερα για την αναδοχή

Εικονίδιο δωρεάς

Δωρεές

Οι δωρεές αποτελούν εξαιρετικό μέσο για την υποστήριξη των καταφυγίων. Ρίξτε μια ματιά στα «Αγαπημένα» μας για να δείτε ποια είδη χρειάζονται συνήθως τα καταφύγια.

 

  • Κουβέρτες ή πετσέτες
  • Τροφή/λιχουδιές για σκύλους ή γάτες
  • Χρησιμοποιημένα παιχνίδια γα μάσημα σε καλή κατάσταση
  • Λουριά ή ιμάντες
  • Κρεβάτια για κατοικίδια
  • Προμήθειες γραφείου
  • Απολυμαντικό για τα χέρια
  • Σακούλες απορριμμάτων
  • Χρηματικές δωρεές
Κορίτσι χαϊδεύει ένα σκύλο
εικονίδιο αναδοχής

Εθελοντισμός

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βοηθήσετε κατοικίδια ζώα σε ανάγκη είναι η εθελοντική εργασία σε ένα τοπικό καταφύγιο. Ακολουθούν μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε:

Βγάλτε βόλτα έναν σκύλο

Βοηθάτε στην κοινωνικοποίηση των σκύλων του καταφυγίου, ενώ παράλληλα φροντίζετε να παίρνουν καθαρό αέρα και να ασκούνται καθημερινά.

Βγάλτε μερικές φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πραγματική προσωπικότητα ενός κατοικίδιου ζώου ενισχύουν σημαντικά τις πιθανότητες υιοθεσίας του.

Βοήθεια με τον καθαρισμό του ιματισμού

Τα καταφύγια χρειάζονται πάντα καθαρά κρεβάτια, σεντόνια και πετσέτες.

Γίνετε μέλος της ομάδας διάσωσης ζώων

Οι εθελοντές διάσωσης εργάζονται για τη διάσωση κατοικίδιων ζώων που έχουν εκτοπιστεί λόγω κρίσης ή φυσικής καταστροφής.

Κάθε καταφύγιο έχει τις δικές του ανάγκες. Γι' αυτό φροντίστε να τηλεφωνήσετε εκ των προτέρων ώστε να μάθετε τι ακριβώς χρειάζονται.

 

Γίνετε ο καλύτερος κηδεμόνας κατοικιδίου που υπάρχει

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις, συμβουλές, ιστορίες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα κατοικίδια ζώα απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Εγγραφείτε σήμερα

 

 

Βρείτε τη σωστή τροφή για το νέο σας φίλο

Κάθε κατοικίδιο έχει τις δικές του μοναδικές διατροφικές ανάγκες, ανάλογα με την ηλικία, το μέγεθος, τις ανάγκες της υγείας του και πολλά άλλα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τροφή που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του καλύτερου σας φίλου.

 

 

Όροι & Προϋποθέσεις

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο
για να διαβάσετε τους πλήρεις Όρους & Προϋποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα