Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Prescription Diet k/d™ Canine Stew με Κοτόπουλο & πρόσθετα Λαχανικά

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας

Φροντίδα Νεφρών

Ο ρόλος των νεφρών είναι να φιλτράρει τα παραπροϊόντα του μεταβολισμού και τις τοξίνες από το αίμα, και να διατηρεί τη φυσιολογική ισορροπία υγρών και ανόργανων συστατικών μέσα στο σώμα. Καθώς τα κατοικίδια μεγαλώνουν, μπορεί να συμβούν αλλοιώσεις στους νεφρικούς ιστούς. Σκύλοι με νεφρική νόσο μπορεί επίσης να εμφανίσουν απώλεια της όρεξης και μείωση της πρόσληψης θερμίδων, που μπορεί να οδηγήσει κάποια στιγμή σε απώλεια μυών.

Οι κτηνίατροι και οι διατροφολόγοι της Hill’s™ ανέπτυξαν την Prescription Diet™ k/d™ κλινική διατροφή για την υποστήριξη της υγείας των νεφρών του σκύλου σας. Στην πραγματικότητα, η διατροφή με Prescription Diet™ k/d™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει και επιμηκύνει τη ποιότητα ζωής.

Η ακαταμάχητη τροφή Prescription Diet™ Stew σας διευκολύνει να δεθείτε με τα κατοικίδιά σας με τα προσεκτικά μαγειρεμένα, μεγέθους μπουκιάς, κομμάτια με κοτόπουλο και πρόσθετα λαχανικά.

Πώς λειτουργεί:

 • Στοχευμένα επίπεδα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών
 • Ελεγχόμενα επίπεδα φωσφόρου
 • Χαμηλά επίπεδα νατρίου
 • Μίγμα που υποστηρίζει τους μη λιπώδεις μύες

 

Πώς βοηθά:

 • Υποστηρίζει τη λειτουργία των νεφρών και της καρδιάς
 • Υποστηρίζει τη ζωτικότητα και την ενέργεια
 • Υποστηρίζει την όρεξη και την απόλαυση του γεύματος
 • Υποστηρίζει την ιδανική σωματική κατάσταση.

 

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Η τροφή για σκύλους Hill's™ Prescription Diet™ k/d™ είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή κατοικιδίων που παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας. Παρακαλώ, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι τροφές Prescription Diet™ μπορούν να βοηθήσουν το σκύλο σας να συνεχίσει να απολαμβάνει μια χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια ζωή.

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 11 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

Με Κοτόπουλο & πρόσθετα Λαχανικά : Κοτόπουλο (5%), άλευρο ρυζιού, ζωϊκό λίπος, χοιρινό συκώτι, άμυλο ρυζιού, δεξτρόζη, ανόργανα συστατικά, σουκρόζη, ρύζι, πρωτεΐνη αυγού, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, λιναρόσπορος, αποξηραμένα καρότα, ιχθυέλαιο, κυτταρίνη, υδρόλυμα, αποξηραμένα μπιζέλια, αποξηραμένα καρότα, μαγιά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ολικά λαχανικά (1%).

Οδηγός ημερήσιας χορήγησης

Σωματικό Βάρος (kg) Κονσέρβες 354g
2.5 2/3
5 1
10 1 4/5
20 3
30 4
40 5
50 + 1 ανά 10 kg

Οδηγός ημερήσιας χορήγησης

Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης
Σωματικό Βάρος (kg) Κονσέρβες 354g Ξηρή g
2.5 1/2 + 10
5 1/2 + 50
10 1 + 70
20 1 + 180
30 2 + 185
40 2 + 275
50 + 2 + 7 ανά kg

Η Prescription Diet™ k/d™ Canine Μαγειρεμένο Γεύμα είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή κατοικιδίων για την υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας σε περιστατικά χρόνιας ή προσωρινής νεφρικής ανεπάρκειας σε ενήλικες σκύλους. Αυτή η διαιτητική τροφή κατοικιδίων έχει μειωμένα επίπεδα φωσφόρου και περιορισμένα επίπεδα πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας.

Προσαρμόστε την χορηγούμενη ποσότητα όπως απαιτείται για να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε τον κτηνίατρό σας. Για καλύτερα αποτελέσματα: 

 • Να καλύψετε και να βάλετε στο ψυγείο τη μη χορηγηθείσα ποσότητα.
 • Να συστήνεται έντονα στους πελάτες σας να χορηγούν αποκλειστικά την Prescription Diet™ ξηρή τροφή, κονσέρβα και Hill's™ λιχουδιές.
 • Σταδιακή μετάβαση του κατοικιδίου σας στη νέα τροφή σε μια περίοδο 7 ημερών.
 • Αποφύγετε τη μετάβαση στη νέα τροφή σε περιόδους αδιαθεσίας ή νοσηλείας.
 • Μπορεί να εμφανιστεί μια απέχθεια στη τροφή, που θα προκαλέσει μειωμένη αποδοχή της τροφής όταν το κατοικίδιο αισθανθεί καλύτερα.
 • Για να αυξήσετε τη συμμόρφωση με τη διατροφη : Προσφέρετε διαφορετικές ποικιλίες γεύσεων και υφών της Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™ όπως η Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™ κονσέρβα ή, η Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™ ξηρή τροφη.

Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

358 kcal / 354gr ανά κονσέρβα

Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 16.0
Λίπος 24.0
Ακατέργαστες Ίνες 3.5
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 52.2
Ασβέστιο 0.75
Φωσφόρος 0.27
Νάτριο 0.15
Κάλιο 1.00
Μαγνήσιο 0.141
DHA 0.328
EPA 0.362
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 1.64
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.76

Παραπομπές

1Οι θρεπτικές ουσίες στο προϊόν μετά την απομάκρυνση της υγρασίας. Χρησιμοποιείται για άμεσες συγκρίσεις θρεπτικών προφίλ με διαφορετικό περιεχόμενο σε υγρασία.

Prescription Diet®

Πρωτοποριακή διατροφή που μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές των κατοικιδίων και να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων και τους κτηνιάτρους που φροντίζουν για αυτά.

Μάθετε περισσότερα