Prescription Diet k/d™ Canine Stew με Κοτόπουλο & πρόσθετα Λαχανικά

Φροντίδα Νεφρών

Ο ρόλος των νεφρών είναι να φιλτράρει τα παραπροϊόντα του μεταβολισμού και τις τοξίνες από το αίμα, και να διατηρεί τη φυσιολογική ισορροπία υγρών και ανόργανων συστατικών μέσα στο σώμα. Καθώς τα κατοικίδια μεγαλώνουν, μπορεί να συμβούν αλλοιώσεις στους νεφρικούς ιστούς. Σκύλοι με νεφρική νόσο μπορεί επίσης να εμφανίσουν απώλεια της όρεξης και μείωση της πρόσληψης θερμίδων, που μπορεί να οδηγήσει κάποια στιγμή σε απώλεια μυών.

Οι κτηνίατροι και οι διατροφολόγοι της Hill’s™ ανέπτυξαν την Prescription Diet™ k/d™ κλινική διατροφή για την υποστήριξη της υγείας των νεφρών του σκύλου σας. Στην πραγματικότητα, η διατροφή με Prescription Diet™ k/d™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει και επιμηκύνει τη ποιότητα ζωής.

Η ακαταμάχητη τροφή Prescription Diet™ Stew σας διευκολύνει να δεθείτε με τα κατοικίδιά σας με τα προσεκτικά μαγειρεμένα, μεγέθους μπουκιάς, κομμάτια με κοτόπουλο και πρόσθετα λαχανικά.

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες προϊόντος

 • Βασικά πλεονεκτήματα

  Πως δουλεύει:

  • Στοχευμένα επίπεδα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών
  • Ελεγχόμενα επίπεδα φωσφόρου
  • Χαμηλά επίπεδα νατρίου
  • Μίγμα που υποστηρίζει τους μη λιπώδεις μύες

   


  Πώς Βοηθά:

  • Υποστηρίζει τη λειτουργία των νεφρών και της καρδιάς
  • Υποστηρίζει τη ζωτικότητα και την ενέργεια
  • Υποστηρίζει την όρεξη και την απόλαυση του γεύματος
  • Υποστηρίζει την ιδανική σωματική κατάσταση.

   


  100% Εγγύηση Ικανοποίησης.  Είμαστε τόσο σίγουροι ότι το κατοικίδιό σας θα απολαύσει τις τροφές Hill's Prescription Diet, ώστε προσφέρουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης ή τα χρήματά σας πίσω.*

  Πρόσθετες πληροφορίες:

  Η τροφή για σκύλους Hill's™ Prescription Diet™ k/d™ είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή κατοικιδίων που παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας. Παρακαλώ, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι τροφές Prescription Diet™ μπορούν να βοηθήσουν το σκύλο σας να συνεχίσει να απολαμβάνει μια χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια ζωή.


 • Οδηγός χορήγησης τροφής

  Πώς να προσαρμόσετε τη χορηγούμενη ποσότητα τροφής ώστε να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος.

  Προσαρμόστε την χορηγούμενη ποσότητα όπως απαιτείται για να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε τον κτηνίατρό σας. Για καλύτερα αποτελέσματα: 

  • Να καλύψετε και να βάλετε στο ψυγείο τη μη χορηγηθείσα ποσότητα.
  • Να συστήνεται έντονα στους πελάτες σας να χορηγούν αποκλειστικά την Prescription Diet™ ξηρή τροφή, κονσέρβα και Hill's™ λιχουδιές.
  • Σταδιακή μετάβαση του κατοικιδίου σας στη νέα τροφή σε μια περίοδο 7 ημερών.
  • Αποφύγετε τη μετάβαση στη νέα τροφή σε περιόδους αδιαθεσίας ή νοσηλείας.
  • Μπορεί να εμφανιστεί μια απέχθεια στη τροφή, που θα προκαλέσει μειωμένη αποδοχή της τροφής όταν το κατοικίδιο αισθανθεί καλύτερα.
  • Για να αυξήσετε τη συμμόρφωση με τη διατροφη : Προσφέρετε διαφορετικές ποικιλίες γεύσεων και υφών της Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™ όπως η Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™ κονσέρβα ή, η Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™ ξηρή τροφη.

  Οδηγός ημερήσιας χορήγησης

  Σωματικό Βάρος (kg) Κονσέρβες 354g
  2.5 2/3
  5 1
  10 1 4/5
  20 3
  30 4
  40 5
  50 + 1 ανά 10 kg

  Οδηγός ημερήσιας χορήγησης

  Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης
  Σωματικό Βάρος (kg) Κονσέρβες 354g Ξηρή g
  2.5 1/2 + 10
  5 1/2 + 50
  10 1 + 70
  20 1 + 180
  30 2 + 185
  40 2 + 275
  50 + 2 + 7 ανά kg

  Η Prescription Diet™ k/d™ Canine Μαγειρεμένο Γεύμα είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή κατοικιδίων για την υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας σε περιστατικά χρόνιας ή προσωρινής νεφρικής ανεπάρκειας σε ενήλικες σκύλους. Αυτή η διαιτητική τροφή κατοικιδίων έχει μειωμένα επίπεδα φωσφόρου και περιορισμένα επίπεδα πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας.

 • Συστατικά

  Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά

  Με Κοτόπουλο & πρόσθετα Λαχανικά : Κοτόπουλο (5%), άλευρο ρυζιού, ζωϊκό λίπος, χοιρινό συκώτι, άμυλο ρυζιού, δεξτρόζη, ανόργανα συστατικά, σουκρόζη, ρύζι, πρωτεΐνη αυγού, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, λιναρόσπορος, αποξηραμένα καρότα, ιχθυέλαιο, κυτταρίνη, υδρόλυμα, αποξηραμένα μπιζέλια, αποξηραμένα καρότα, μαγιά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ολικά λαχανικά (1%).

 • Mέση θρεπτική & θερμιδική αξία

  358 kcal / 354gr ανά κονσέρβα

  Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
  %
  Πρωτεΐνη 16.0
  Λίπος 24.0
  Ακατέργαστες Ίνες 3.5
  Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 52.2
  Ασβέστιο 0.75
  Φωσφόρος 0.27
  Νάτριο 0.15
  Κάλιο 1.00
  Μαγνήσιο 0.141
  DHA 0.328
  EPA 0.362
  Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 1.64
  Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.76

  Παραπομπές

  1Οι θρεπτικές ουσίες στο προϊόν μετά την απομάκρυνση της υγρασίας. Χρησιμοποιείται για άμεσες συγκρίσεις θρεπτικών προφίλ με διαφορετικό περιεχόμενο σε υγρασία.

Prescription Diet®

Πρωτοποριακή διατροφή που μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές των κατοικιδίων και να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων και τους κτηνιάτρους που φροντίζουν για αυτά.

Μάθετε περισσότερα