ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ

Το μικροβίωμα του εντέρου του κατοικιδίου σας παίζει σημαντικό ρόλο στην εξισορρόπηση όχι μόνο της υγείας του πεπτικού, αλλά και της λειτουργίας ολόκληρου του οργανισμού.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ

Όπως και στους ανθρώπους, αυτό το δίκτυο μικροοργανισμών επηρεάζει την πέψη, την υγεία του ανοσοποιητικού, τη λειτουργία των οργάνων του κατοικιδίου και άλλα. Αυτοί οι οργανισμοί θα πρέπει να ακολουθούν σωστή διατροφή.

ΕΠΕΙΔΗ...

ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Τα σωστά πρεβιοτικά μπορούν να επηρεάσουν τη συνολική υγεία του. Όπως στην περίπτωση του γκαζόν ή του κήπου σας, εάν θέλετε να είναι όμορφος και περιποιημένος, πρέπει να διασφαλίζετε ότι δίνετε στα φυτά τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για να ευδοκιμούν στο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν. Τα πρεβιοτικά είναι το λίπασμα που ταΐζει και θρέφει τα βακτήρια του εντέρου, ενώ μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας.

Μετά από εκτεταμένη έρευνα, οι ειδικοί της Hill’s αποφάσισαν ότι η ενίσχυση της δραστηριότητας των επιθυμητών βακτηρίων μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη για την πεπτική υγεία, χωρίς την προσθήκη νέων βακτηρίων που δεν ανήκουν στον ξενιστή.

Τομείς στους οποίους μπορεί να βοηθήσει το μικροβίωμα

Πέψη

Πέψη

Ποιότητα κοπράνων

Ποιότητα κοπράνων

Υγεία του ανοσοποιητικού

Υγεία του ανοσοποιητικού

Ενέργεια

Ενέργεια

Συνολική λειτουργία των οργάνων

Συνολική λειτουργία των οργάνων

Η HILL’S ΚΑΤΕΧΕΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ

Μετά από δέκα και πλέον χρόνια έρευνας στον τομέα της υγείας του μικροβιώματος, οι κτηνίατροι και οι διατροφολόγοι της Hill’s παρασκεύασαν μια διατροφή με ειδική σύνθεση που θέτει την υγεία του μικροβιώματος στο επίκεντρο της φροντίδας του πεπτικού συστήματος.

activbiome+ technology badge

ΕΤΣΙ...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ACTIVBIOME+

Η τεχνολογία ActivBiome+ είναι ένα επαναστατικό μείγμα πρεβιοτικών που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε την πεπτική υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας. Τώρα εντάσσεται σε διάφορα προϊόντα της Hill’s.

Δείτε την γκάμα των προϊόντων μας που περιέχουν ActivBiome+