Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Hill's VET ESSENTIALS

MULTI-BENEFIT Ξηρή τροφή για Ενήλικες Γάτες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
1.5kg

Η Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Ενήλικα 1-6 ξηρή τροφή για γάτες με Κοτόπουλο είναι μια τροφή με πολλαπλά οφέλη, που διατίθεται αποκλειστικά από κτηνιάτρους και προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα βασικά οφέλη που στοχεύουν ειδικά στην υποστήριξη της υγιούς πέψης και της ευεξίας. Με σύνθεση διαμορφωμένη με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη για μη λιπώδη μυική μάζα και ελεγχόμενα επίπεδα μαγνησίου, φωσφόρου και ασβεστίου για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα. Διατροφή με υπέροχη γεύση, για ένα καλύτερο σήμερα, και πολλά περισσότερα αύριο.

ΓΕΥΣΗ

με Κοτόπουλο

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ενήλικο

Hill's

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

Satisfaction guarantee

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας

Η Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Ενήλικα τροφή για γάτες με Κοτόπουλο διατίθεται αποκλειστικά από τον/την κτηνίατρό σας και προσφέρει πλήρη διατροφή με πολλαπλά οφέλη και κλινικά αποδεδειγμένα βασικά οφέλη για τη γάτα σας, περιλαμβανομένων ειδικών ινωδών ουσιών για υποστήριξη της υγιούς πέψης & την αποφυγή τριχομπαλών. Με μια ακαταμάχητη γεύση που η γάτα σας θα λατρέψει. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Χωρίς συνθετικές χρωστικές. Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης. Για ένα καλύτερο σήμερα - και πολλά περισσότερα αύριο.

Πώς βοηθά:

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ:

Υγεία Πεπτικού: Υποστηρίζει την υγιή πέψη με το βελτιστοποιημένο μας μίγμα ινωδών ουσιών που προάγει σφιχτά κόπρανα και βοηθά στην αποφυγή δημιουργίας τριχομπαλών

Υποστήριξη Μυών: Υποστηρίζει του μυς της γάτας σας με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη

Υγεία Ουροποιητικού: Υποστηρίζει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος με ελεγχόμενα επίπεδα μαγνησίου, φωσφόρου και ασβεστίου

Υγεία Δέρματος & Τριχώματος: Προάγει την υγεία του δέρματος και του τριχώματος για ακόμα πιο απαλές αγκαλιές, με θρεπτικά ωμέγα-6 λιπαρά & βιταμίνη E

Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος: Υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα με ισχυρά και κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Στη Hill's μελετούμε τη βιολογία των κατοικιδίων για να κατανοήσουμε ποιες επιπτώσεις έχει η διατροφή στην υγεία τους.

Κάθε διατροφή Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT έχει σύνθεση μοναδικά διαμορφωμένη για να βοηθά προδραστικά στην υποστήριξη του υγιούς μέλλοντος του κατοικιδίου σας και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του/της κτηνιάτρου σας. Η διατροφή υψηλής ποιότητας, μαζί με τακτική άσκηση και κτηνιατρικούς ελέγχους, μεγιστοποιεί το δυναμικό του κατοικιδίου σας για μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή.


Παρασκευάζεται στην Ευρώπη με συστατικά παγκόσμιας προέλευσης που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Χωρίς συνθετικές χρωστικές. Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης.

Παρασκευάζουμε τις τροφές μας για κατοικίδια με τα καλύτερης ποιότητας συστατικά. Αυτά τα συστατικά πρέπει να πληρούν τις αυστηρές μας απαιτήσεις καθαρότητας και περιεκτικότητας θρεπτικών ουσιών.

Μπορείτε να συμβάλετε και σεις στη βελτίωση της ζωής των κατοικιδίων στα καταφύγια ζώων. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε βοηθήσει 12 εκατομμύρια κατοικίδια από καταφύγια ζώων σε όλο τον κόσμο να βρουν το μόνιμο σπίτι τους - και ο αριθμός αυξάνεται. Μάθετε περισσότερα στο www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης: Είμαστε βέβαιοι ότι το κατοικίδιό σας θα απολαύσει τις τροφές Hill's VET ESSENTIALS. Είμαστε τόσο βέβαιοι, που προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.*

Οι διατροφές Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία υγρών ή ξηρών τροφών για τις μοναδικές ανάγκες της γάτας σας, με λαχταριστές γεύσεις που η γάτα σας θα λατρέψει.

Συστήνεται για:

Ενήλικες γάτες ηλικίας 1-6 ετών για βοήθεια υποστήριξης της δια βίου υγείας. Κατάλληλη και για γάτες που χρειάζονται λιγότερες θερμίδες (δηλ. γάτες λιγότερο δραστήριες, στειρωμένες ή γενικά με τάση για παχυσαρκία).

Δεν συστήνεται για:

Γατάκια

Έγκυες ή θηλάζουσες γάτες. Κατά την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό, πρέπει να αλλάζει η τροφή στις γάτες σε Hill’ s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Γατάκια.

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 13 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Άλευρα κοτόπουλου και γαλοπούλας (κοτόπουλο 19%, συνολικά πουλερικά 30%), αραβόσιτος, ζωικά λίπη, κυτταρίνη, άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, θραύσματα ρυζιού, ανόργανα συστατικά, υδρολυμένες πρωτεΐνες, φυτικό έλαιο.

Ενήλικη γάτα 1-6 ετών Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης

Ενήλικη γάτα 1-6 ετών
Σωματικό Βάρος (kg) Φακελάκια (85g) Ξηρή g
2 1 20
3 1 35
4 1 45
5 1 55
6 1 70
7 + 1 11 / kg

Ενήλικη γάτα 1-6 ετών

Ενήλικη γάτα 1-6 ετών
Σωματικό Βάρος (kg) Ξηρή g
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7 + 14 / kg

Στειρωμένες γάτες από τη λειτουργία πάνω απο 6 έτη Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης

Στειρωμένες γάτες από τη λειτουργία πάνω απο 6 έτη
Σωματικό Βάρος (kg) Φακελάκια (85g) Ξηρή g
2 1 15
3 1 30
4 1 40
5 1 50
6 1 60
7 + 1 10 / kg

Στειρωμένες γάτες από τη λειτουργία πάνω απο 6 έτη

Στειρωμένες γάτες από τη λειτουργία πάνω απο 6 έτη
Σωματικό Βάρος (kg) Ξηρή g
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7 + 13 / kg

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προσαρμόστε τις ποσότητες τροφής όπως χρειάζεται, για να διατηρείτε το κατοικίδιό σας σε βέλτιστο βάρος. Αν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε τον/την κτηνίατρό σας.

Πρώτη φορά χορηγείτε αυτή την τροφή; Αναμίξτε αυξανόμενες ποσότητες της νέας τροφής του κατοικιδίου σας με μειούμενες ποσότητες της παλιάς τροφής, για διάστημα 7 ημερών.

Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό!

Οι διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων σας μπορεί να αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν σε ηλικία. Ρωτάτε τον κτηνίατρο σε κάθε κλινικό έλεγχο του κατοικιδίου σας.

Για να αποτρέψετε ασφυξία, κρατάτε τη συσκευασία μακριά από κατοικίδια και παιδιά.


Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

3735 kcal/kg (374 kcal/100g)

Θρεπτική ουσία Ως έχει2
%
Υγρασία 8 %
Πρωτεΐνη 31.1 %
Λίπος 19.3 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 28.6 %
Ακατέργαστες Ίνες 7.4 %
Τέφρα 5.5 %
Ασβέστιο 0.89 %
Φωσφόρος 0.67 %
Κάλιο 0.77 %
Νάτριο 0.36 %
Μαγνήσιο 0.066 %
Ταυρίνη 0.19 %
Βιταμίνη Α 6905 IU/kg
Βιταμίνη C 100 ppm
Βιταμίνη D 569 IU/kg
Βιταμίνη Ε 827 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.29 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.42 %
Βήτα-Καροτένιο 2.19 ppm

Παραπομπές

1Οι παρατιθέμενες αναλυτικές τιμές μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τις τιμές που εμφανίζονται στη συσκευασία. Και οι δύο τιμές ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

VetEssentials

Ειδικά σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις πιο βασικές ανάγκες υγείας της γάτας σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής της.

Μάθετε περισσότερα