Alt Text
Alt Text
Alt Text

Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Hill's Science Plan

Sterilised Cat Ξηρή Τροφή για Ενήλικες Γάτες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
300g, 1.5kg, 3kg, 10kg, 15kg

ΓΕΥΣΗ

με Τόνο

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ενήλικο, Γατάκι

Hill's

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

Satisfaction guarantee

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας

Η HILL'S SCIENCE PLAN Sterilized Cat ξηρή τροφή για Ενήλικες Γάτες έχει μια μοναδική σύνθεση για Διαχείριση Βάρους ώστε να βοηθά να διατηρούνται λεπτές οι στειρωμένες γάτες. Παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας, εύπεπτα συστατικά. Με προστιθέμενη L-καρνιτίνη που κλινικά αποδεδειγμένα βοηθά τις γάτες να παραμένουν λεπτές και δραστήριες/li> Ελεγχόμενα επίπεδα ανόργανων συστατικών για υγιές ουροποιητικό σύστημα Χαμηλά περιεχόμενα λιπαρά και υψηλά επίπεδα L-λυσίνης, για να υποστηρίζει τη διατήρηση της ζωτικότητας

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Διατροφή με υπέροχη γεύση για μεγάλης διάρκειας, ευτυχισμένη ζωή. Με απαλά γουργουρίσματα και ακόμη απαλότερα τριψίματα της μουσούδας της, η γάτα σας και εσείς έχετε τον δικό σας, αποκλειστικό κώδικα επικοινωνίας. Επειδή κάθε στιγμή που περνάτε μαζί είναι ξεχωριστή, εμείς μοχθούμε για να σας δίνουμε περισσότερες τέτοιες στιγμές. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και τις σωστές θρεπτικές ουσίες, η HILL'S SCIENCE PLAN παρασκευάζεται με ακρίβεια για να προσφέρει στη γάτα σας τη διατροφή που χρειάζεται για δια βίου υγεία και ευτυχία. Παρασκευάζουμε την τροφή μας για γάτες με ανώτατης ποιότητας συστατικά. Αυτά τα συστατικά πρέπει να πληρούν τις αυστηρές μας απαιτήσεις καθαρότητας και περιεκτικότητας θρεπτικών ουσιών, που ξεπερνούν τα πρότυπα του κλάδου.Μπορείτε να συμβάλετε και σεις για να βελτιωθεί η ζωή των κατοικιδίων στα καταφύγια ζώων. Με κάθε αγορά HILL'S SCIENCE PLAN βοηθάτε να τρέφονται πάνω από 100.000 αδέσποτα κατοικίδια, κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο.Μάθετε περισσότερα στο hillsfoodshelterlove.com

Η HILL'S SCIENCE PLAN τροφή κατοικιδίων είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία παραλλαγών υγρής ή ξηρής τροφής, για τις μοναδικές ανάγκες της γάτας σας, με πολλές λαχταριστές γεύσεις που η γάτα σας θα λατρέψει.

Συστήνεται για:

Ενήλικες στειρωμένες γάτες ηλικίας 1 - 6 ετών.

Δεν συστήνεται για:

Γατάκια

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 13 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Θραύσματα ρυζιού, σίτος, αραβόσιτος, άλευρο κοτόπουλου και γαλοπούλας, άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, πρωτεΐνη μπιζελιών, ζωικά λίπη, άλευρο τόνου (5%), ανόργανα συστατικά, υδρολυμένες πρωτεΐνες, λιναρόσπορος, φυτικό έλαιο.

Sterlized Ενήλικη Γάτα μεγαλύτερη του 1 έτους

Βάρος γάτας - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - γραμμάρια
2 30
3 45
4 55
5 65
6 75
7+ 11 / kg

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Προσαρμόστε τις ποσότητες τροφής όπως χρειάζεται, για να διατηρείτε το κατοικίδιό σας σε βέλτιστο βάρος. Αν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε τον/την κτηνίατρό σας. Πρώτη φορά χορηγείτε αυτή την τροφή; Αναμίξτε αυξανόμενες ποσότητες της νέας τροφής του κατοικιδίου σας με μειούμενες ποσότητες της παλιάς τροφής, για διάστημα 7 ημερών. Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό! Οι διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων σας μπορεί να αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν σε ηλικία. Ρωτάτε τον κτηνίατρο σε κάθε κλινικό έλεγχο του κατοικιδίου σας. Για να αποτρέψετε ασφυξία, κρατάτε τη συσκευασία μακριά από κατοικίδια και παιδιά.

Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

3579 kcal/kg (358 kcal/100g)

Θρεπτική ουσία Ως έχει2
%
Υγρασία 6 %
Πρωτεΐνη 31.6 %
Λίπος 11.6 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 44.2 %
Ακατέργαστες Ίνες 1.1 %
Τέφρα 6 %
Ασβέστιο 0.81 %
Φωσφόρος 0.74 %
Κάλιο 0.82 %
Νάτριο 0.45 %
Μαγνήσιο 0.088 %
Ταυρίνη 0.25 %
Βιταμίνη Α 6610 IU/kg
Βιταμίνη C 104 ppm
Βιταμίνη D 600 IU/kg
Βιταμίνη Ε 566 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.44 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 2.7 %
Βήτα-Καροτένιο 1.68 ppm
Καρνιτίνη 531.2 ppm

Παραπομπές

1Οι θρεπτικές ουσίες στο προϊόν μετά την απομάκρυνση της υγρασίας. Χρησιμοποιείται για άμεσες συγκρίσεις θρεπτικών προφίλ με διαφορετικό περιεχόμενο σε υγρασία.

Science Plan

Απόλυτα ισορροπημένη διατροφή που μπορεί να αλλάξει τις ζωές των κατοικιδίων. Επειδή όταν είναι πιο υγιή είναι και πιο ευτυχισμένα.

Μάθετε περισσότερα