προσφέροντας στον
καλύτερό σας φίλο
ό,τι καλύτερο για μια ευτυχισμένη ζωήΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Προοπτικές της Hill’s

προσφέροντας στον
καλύτερό σας φίλο
ό,τι καλύτερο για μια ευτυχισμένη ζωήΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Οι προοπτικές της Hill’s

#our-pet-foods (anchor only visible for authoring)

Τροφές που βασίζονται στην επιστήμη και λατρεύουν τα κατοικίδια

Είτε πρόκειται για άρρωστα είτε για υγιή κατοικίδια ζώα, κάθε ηλικίας, μεγέθους και αναγκών - η Hill's συμβάλλει στην ενίσχυση της ενέργειας και της ζωντάνιας τους. Γιατί όταν η επιστήμη πρωτοστατεί στις τροφές των κατοικίδιων ζώων, οι ζωές τους μεταμορφώνονται για πάντα.

Η κλινική διατροφή που βοηθά τους κτηνιάτρους να μεταμορφώσουν τη ζωή των κατοικίδιων ζώων

Αν το κατοικίδιο ζώο σας έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ή απαιτεί ειδικά σχεδιασμένες συνταγές, η σειρά Prescription Diet της Hill's προσφέρει τροφές με κλινικά αποδεδειγμένη δράση που μεταμορφώνει τη ζωή τους.

Καθημερινή διατροφή για υγιή κατοικίδια, για κάθε στάδιο ζωής τους

Τα κατοικίδια ζώα έχουν ιδιαίτερες ανάγκες ανάλογα με τη φυλή, την ηλικία και τις ιδιαιτερότητές τους. Η σειρά Science Plan της Hill's σας βοηθά να τους παρέχετε τροφή που υποστηρίζει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ζωές τους.

Προηγμένη διατροφή αποκλειστικά μέσω του κτηνιάτρου σας, για να βοηθήσετε το κατοικίδιό σας να απολαμβάνει στο έπακρο κάθε μέρα.

Κάθε τροφή της σειράς Vet Essentials από τη Hill's διαθέτει 5 βασικά οφέλη που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας. Οι πλήρως ισορροπημένες συνθέσεις μας βοηθούν στη διατήρηση της συνολικής υγείας του κατοικίδιου ζώου σας σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα οφέλη των τροφών της Hill's

σκύλος που περπατάει με μια σακούλα κροκέτες στο στόμα του

Μάθετε που μπορείτε να προμηθευτείτε τις τροφές μας στην περιοχή σας

σκύλος που περπατάει με μια σακούλα κροκέτες στο στόμα του

Συμβουλές, εργαλεία και άλλα στα εισερχόμενά σας

#why-hills (anchor only visible for authoring)

Εμπιστευόμαστε την επιστήμη για να μεταμορφώσουμε ζωές

Πέρα από τις θρεπτικές τροφές για κατοικίδια ζώα, η επιστήμη καθορίζει τη δράση της Hill's καθώς εμπνέει τις προσπάθειές μας με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και των κατοικιδίων τους. Μάθετε πώς υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας για πρόοδο.

αγόρι που παίζει με σκύλο πάνω στο γρασίδι

Μεταμορφώνοντας τη ζωή των κατοικιδίων μέσα από τη διατροφή τους

Η επιλογή της κατάλληλης τροφής είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευεξία του κατοικίδιου ζώου σας. Μέσω μιας ομάδας κτηνιάτρων, διατροφολόγων και επιστημόνων τροφίμων, αναπτύσσουμε τροφές που βασίζονται στις ανάγκες των κατοικίδιων ζώων.

Διαβάστε περισσότερα

εργαζόμενος σε καταφύγιο ζώων κρατώντας μια γάτα

Διατροφή και νέο σπίτι για κάθε κατοικίδιο που το έχει ανάγκη

Κάθε χρόνο παρέχουμε τροφή σε εκατοντάδες καταφύγια σε όλο τον κόσμο με σκοπό να προσφέρουμε στα ζώα τη δεύτερη ευκαιρία που τους αξίζει.

Το πρόγραμμά μας για τα καταφύγια

σκύλος που τρέχει στο γρασίδι με ένα παιχνίδι στο στόμα

Για τις μελλοντικές γενιές κατοικίδιων ζώων

Διαθέτουμε εγκαταστάσεις παρασκευής με μηδενική παραγωγή αποβλήτων, χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμες συσκευασίες και αναζητούμε πάντα νέους τρόπους για να βελτιώσουμε τις μεθόδους μας για το καλό του πλανήτη.

Η πολιτική μας για τη βιωσιμότητα

Υπάλληλος της Hill's Pet Nutrition που παίζει με γάτες

Φιλοξενούμε τους #1 δοκιμαστές γεύσης

Φροντίζουμε 900 και πλέον σκύλους και γάτες στο παγκόσμιο κέντρο διατροφής κατοικίδιων ζώων (PNC), ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τη φυσιολογία των κατοικίδιων ζώων με σκοπό τη βελτιστοποίηση των συστατικών που χρησιμοποιούμε και των γεύσεων που δημιουργούμε.

Σχετικά με το κέντρο PNC