Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Hill's VET ESSENTIALS

MULTI-BENEFIT Ενήλικα Μικρόσωμη & Μίνι φυλή Ξηρή Τροφή για Σκύλους

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
2kg

Η Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT ξηρή τροφή για σκύλους με Αρνί & Ρύζι (για Ενήλικους σκύλους 1-6 ετών Μικρόσωμης & Μίνι φυλής <10 kg) είναι μια τροφή με πολλαπλά οφέλη, που διατίθεται αποκλειστικά από κτηνιάτρους και προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα βασικά οφέλη που στοχεύουν ειδικά στην υποστήριξη της υγιούς πέψης και της ευεξίας. Με σύνθεση που περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη για άπαχη μυική μάζα και ισορροπημένα ανόργανα συστατικά για υγιή ζωτικά όργανα. Διατροφή με υπέροχη γεύση, για ένα καλύτερο σήμερα, και πολλά περισσότερα αύριο.

ΓΕΥΣΗ

με Αρνί και Ρύζι

ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΥΛΗΣ

Μικρόσωμo

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ενήλικο

Hill's

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

Satisfaction guarantee

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας

Η Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Ενήλικα ξηρή τροφή για σκύλους με Αρνί & Ρύζι για τον σκύλος σας Μικρόσωμης ή Μίνι φυλής είναι μια πλήρης διατροφή με πολλαπλά οφέλη, που διατίθεται αποκλειστικά από τον/την κτηνίατρό σας και προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα βασικά οφέλη που στοχεύουν ειδικά στην υγιή πέψη και την ευεξία, καθώς και στη μη λιπώδη μυική μάζα και τα υγιή ζωτικά όργανα. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Χωρίς συνθετικές χρωστικές. Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης. Με μια ακαταμάχητη γεύση που ο σκύλος σας θα λατρέψει. Για ένα καλύτερο σήμερα - και πολλά περισσότερα αύριο.

Πώς βοηθά:

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ:

Υγεία Πεπτικού: Προάγει την υγιή πέψη και την ευεξία με ένα βέλτιστο μίγμα ινωδών ουσιών

Υποστήριξη Μυών: Υποστηρίζει του μυς και τα οστά του σκύλου σας με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη

Υποστήριξη Ζωτικών Οργάνων: Βοηθά στην υποστήριξη της υγείας των ζωτικών οργάνων με ελεγχόμενα επίπεδα ανόργανων συστατικών

Υγεία Δέρματος & Τριχώματος: Προάγει την υγεία του δέρματος και του τριχώματος για ακόμα πιο απαλές αγκαλιές, με θρεπτικά ωμέγα-6 λιπαρά & βιταμίνη E

Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος: Υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα με ισχυρά και κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Στη Hill's μελετούμε τη βιολογία των κατοικιδίων για να κατανοήσουμε ποιες επιπτώσεις έχει η διατροφή στην υγεία τους.

Κάθε διατροφή Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT έχει σύνθεση μοναδικά διαμορφωμένη για να βοηθά προδραστικά στην υποστήριξη του υγιούς μέλλοντος του κατοικιδίου σας και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του/της κτηνιάτρου σας. Η διατροφή υψηλής ποιότητας, μαζί με τακτική άσκηση και κτηνιατρικούς ελέγχους, μεγιστοποιεί το δυναμικό του κατοικιδίου σας για μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή.


Παρασκευάζεται στην Ευρώπη με συστατικά παγκόσμιας προέλευσης που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Χωρίς συνθετικές χρωστικές. Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης.

Παρασκευάζουμε τις τροφές μας για κατοικίδια με τα καλύτερης ποιότητας συστατικά. Αυτά τα συστατικά πρέπει να πληρούν τις αυστηρές μας απαιτήσεις καθαρότητας και περιεκτικότητας θρεπτικών ουσιών.

Μπορείτε να συμβάλετε και σεις στη βελτίωση της ζωής των κατοικιδίων στα καταφύγια ζώων. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε βοηθήσει 12 εκατομμύρια κατοικίδια από καταφύγια ζώων σε όλο τον κόσμο να βρουν το μόνιμο σπίτι τους - και ο αριθμός αυξάνεται. Μάθετε περισσότερα στο www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης: Είμαστε βέβαιοι ότι το κατοικίδιό σας θα απολαύσει τις τροφές Hill's VET ESSENTIALS. Είμαστε τόσο βέβαιοι, που προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.*

Οι διατροφές Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία ξηρών τροφών για τις μοναδικές ανάγκες του σκύλου σας, καθώς και σε τροφές κονσέρβας για την τέλεια απόλαυση.

Συστήνεται για:

Ενήλικοι σκύλοι Μικρόσωμης & Μίνι φυλής (<10 kg) ηλικίας 1-6 ετών για βοήθεια υποστήριξης της δια βίου υγείας. Κατάλληλη και για σκύλους που χρειάζονται λιγότερες θερμίδες (δηλ. σκύλους λιγότερο δραστήριους, στειρωμένους ή γενικά με τάση για παχυσαρκία).

Δεν συστήνεται για:

Κουτάβια ηλικίας κάτω του 1 έτους

Έγκυες ή θηλάζουσες σκύλες. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, θα πρέπει να αλλάξετε την τροφή στους σκύλους σε μια σύνθεση VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Κουτάβια (και όχι στη VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Κουτάβια Μεγαλόσωμη φυλή).

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 13 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Αραβόσιτος, σίτος, άλευρο αρνιού (9%), θραύσματα ρυζιού (8%), άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, σογιάλευρο, ζωικά λίπη, υδρολυμένες πρωτεΐνες, φυτικό έλαιο, λιναρόσπορος, ανόργανα συστατικά.

Ενήλικη σκυλιά 1-6 ετών Οδηγός ημερήσιας χορήγησης

Ενήλικη σκυλιά 1-6 ετών
Σωματικό Βάρος (kg) Ξηρή g
2 50
3 70
4 85
5 100
7.5 135
10 170

Ενήλικη σκυλιά 1-6 ετών Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης

Ενήλικη σκυλιά 1-6 ετών
Σωματικό Βάρος (kg) Κονσέρβες 363g Ξηρή g
2 1/2 10
3 1/2 30
4 1/2 45
5 1 20
7.5 1 60
10 1 90

Στειρωμένα σκυλιά μέχρι τα 6 έτη Οδηγός ημερήσιας χορήγησης Οδηγός ημερήσιας χορήγησης

Στειρωμένα σκυλιά μέχρι τα 6 έτη Οδηγός ημερήσιας χορήγησης
Σωματικό Βάρος (kg) Ξηρή g
2 45
3 60
4 75
5 90
7.5 120
10 150

Στειρωμένα σκυλιά μέχρι τα 6 έτη Οδηγός ημερήσιας χορήγησης Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης

Στειρωμένα σκυλιά μέχρι τα 6 έτη Οδηγός ημερήσιας χορήγησης
Σωματικό Βάρος (kg) Κονσέρβες 363g Ξηρή g
2 1/2 5
3 1/2 20
4 1/2 35
5 1 10
7.5 1 40
10 1 70

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προσαρμόστε τις ποσότητες τροφής όπως χρειάζεται, για να διατηρείτε το κατοικίδιό σας σε βέλτιστο βάρος. Αν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε τον/την κτηνίατρό σας.

Πρώτη φορά χορηγείτε αυτή την τροφή; Αναμίξτε αυξανόμενες ποσότητες της νέας τροφής του κατοικιδίου σας με μειούμενες ποσότητες της παλιάς τροφής, για διάστημα 7 ημερών.

Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό!

Οι διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων σας μπορεί να αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν σε ηλικία. Ρωτάτε τον κτηνίατρο σε κάθε κλινικό έλεγχο του κατοικιδίου σας.

Για να αποτρέψετε ασφυξία, κρατάτε τη συσκευασία μακριά από κατοικίδια και παιδιά.


Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

3705 kcal/kg (371 kcal/100g)

Θρεπτική ουσία Ως έχει2
%
Υγρασία 8 %
Πρωτεΐνη 21.5 %
Λίπος 14.2 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 49.8 %
Ακατέργαστες Ίνες 1.6 %
Τέφρα 4.9 %
Ασβέστιο 0.79 %
Φωσφόρος 0.64 %
Κάλιο 0.64 %
Νάτριο 0.28 %
Μαγνήσιο 0.109 %
Βιταμίνη Α 8484 IU/kg
Βιταμίνη C 92 ppm
Βιταμίνη D 704 IU/kg
Βιταμίνη Ε 669 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.51 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.58 %
Βήτα-Καροτένιο 0.74 ppm

Παραπομπές

1Οι παρατιθέμενες αναλυτικές τιμές μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τις τιμές που εμφανίζονται στη συσκευασία. Και οι δύο τιμές ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

VetEssentials

Ειδικά σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις πιο βασικές ανάγκες υγείας των σκύλων σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής τους

Μάθετε περισσότερα