Alt Text
Alt Text
Alt Text

Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Hill's Science Plan

Τροφή για Μικρόσωμους & Μίνι Ενήλικους Σκύλους

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
200g

Η Hill's Science Plan Μους για Μικρόσωμους & Μίνι Ενήλικους σκύλους με Κοτόπουλο είναι μια πλήρης ζωοτροφή για ενήλικους σκύλους μικρόσωμης φυλής ηλικίας 1–6 ετών. Είναι μια υγρή τροφή διαμορφωμένη ειδικά για τις μοναδικές ανάγκες του Μικρόσωμου & Μίνι σκύλου σας που βρίσκεται στην ακμή της ζωής του.

ΑΝΑΓΚΗ / ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

Μικρόσωμος & Μίνι Ενήλικος σκύλος 1–6

ΓΕΥΣΗ

με Κοτόπουλο

ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΥΛΗΣ

Μικρόσωμo

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ενήλικο

Hill's

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

Satisfaction guarantee

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας

Η Hill's SCIENCE PLAN Μους για Μικρόσωμους & Μίνι Ενήλικους σκύλους με Κοτόπουλο είναι μια πλήρης ζωοτροφή για ενήλικους μικρόσωμους σκύλους ηλικίας 1–6 ετών. Είναι μια διατροφή διαμορφωμένη ειδικά για τις μοναδικές ανάγκες των Μικρόσωμων & Μίνι σκύλων σας όσο βρίσκονται στην ακμή της ζωής τους.

Πώς βοηθά:

  • Απαλή υφή μους με τον σωστό συνδυασμό πρωτεΐνης, λιπαρών και υδατανθράκων για να τους δίνει την ενέργεια που χρειάζονται
  • Ισχυρό μίγμα αντιοξειδωτικών για υποστήριξη του ανοσοποιητικού τους συστήματος
  • Εύπεπτα συστατικά για υγιή πέψη

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Διατροφή με υπέροχη γεύση για μεγάλης διάρκειας, ευτυχισμένη ζωή. Κανένας δεν μπορεί να σας χαιρετίσει με μεγαλύτερη χαρά από το σκύλο σας, με κούνημα της ουράς και γλείψιμο στο πρόσωπο. Επειδή κάθε στιγμή που περνάτε μαζί είναι ξεχωριστή, εμείς πασχίζουμε για να σας προσφέρουμε περισσότερες τέτοιες στιγμές. Με ευεργετικά συστατικά και τις σωστές θρεπτικές ουσίες, η HILL'S SCIENCE PLAN παρασκευάζεται με ακρίβεια για να προσφέρει στο σκύλο σας τη διατροφή που χρειάζεται για μακροχρόνια υγεία και ευτυχία. Παράγουμε την τροφή μας για κατοικίδια με τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά. Αυτά τα συστατικά πρέπει να πληρούν τις αυστηρές μας απαιτήσεις ως προς την καθαρότητα και περιεκτικότητά τους σε θρεπτικές ουσίες, οι οποίες μάλιστα ξεπερνούν τα πρότυπα της βιομηχανίας. Μπορείτε να συμβάλετε και εσείς για να βελτιωθεί η ζωή των κατοικιδίων στα καταφύγια ζώων. Με κάθε αγορά SCIENCE PLAN βοηθάτε να τρέφονται πάνω από 100.000 αδέσποτα κατοικίδια, κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Μάθετε περισσότερα στο hillsfoodshelterlove.com.

Hill's SCIENCE PLAN Μους για Μικρόσωμους & Μίνι Ενήλικους σκύλους με Βοδινό

Συστήνεται για:

Ενήλικοι σκύλοι ηλικίας 1-6 ετών που ζυγίζουν έως 10 kg σε πλήρη ανάπτυξη.

Δεν συστήνεται για:

Κουτάβια, έγκυες ή θηλάζουσες σκύλες. Κατά την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό, θα πρέπει να αλλάξετε την τροφή σε θηλυκούς σκύλους σε μους Hill's SCIENCE PLAN Puppy & Mother.

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 13 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κρέατα και υποπροϊόντα ζώων (κοτόπουλο 8%), σιτηρά, ανόργανα συστατικά, έλαια και λίπη, υποπροϊόντα φυτικής προελεύσεως.

Συντήρηση ενηλίκων

Βάρος σκύλου - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 200 g Κονσέρβες
1 3/4
2 1 1/4
5 2 1/4
7 3
10 4

Συντήρηση ενηλίκων

Βάρος σκύλου - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 200 g Κονσέρβες Ποσότητα ανά ημέρα - γραμμάρια
1 0.5 + 10 g
2 0.5 + 30 g
5 1 + 60 g
7 1 + 85 g
10 1 + 125 g / kg

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: - Προσαρμόζετε τις ποσότητες σίτισης όπως χρειάζεται για διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους. Συμβουλευτείτε τον/την κτηνίατρό σας για τυχόν απορίες. - Χορηγείτε για πρώτη φορά αυτήν την τροφή; Αναμίξτε αυξανόμενες ποσότητες της νέας τροφής με μειούμενες ποσότητες της παλιάς τροφής για διάστημα 7 ημερών. - Πάντα έχετε διαθέσιμο φρέσκο νερό! - Οι διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σας μπορεί να αλλάζουν καθώς μεγαλώνει σε ηλικία. Ρωτάτε τον/την κτηνίατρό σας σε κάθε κλινικό έλεγχο του κατοικιδίου σας.

Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

159,6 kcal/κονσέρβα (200 g)

Θρεπτική ουσία Ως έχει2
%
Υγρασία 80 %
Πρωτεΐνη 5.6 %
Λίπος 3.2 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 9.5 %
Ακατέργαστες Ίνες 0.4 %
Τέφρα 1.3 %
Ασβέστιο 0.21 %
Φωσφόρος 0.14 %
Κάλιο 0.17 %
Νάτριο 0.07 %
Μαγνήσιο 0.016 %
Βιταμίνη Α 16399 IU/kg
Βιταμίνη C 40 ppm
Βιταμίνη D 268 IU/kg
Βιταμίνη Ε 150 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.08 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 0.85 %
Βήτα-Καροτένιο 0.29 ppm

Παραπομπές

1Οι θρεπτικές ουσίες στο προϊόν μετά την απομάκρυνση της υγρασίας. Χρησιμοποιείται για άμεσες συγκρίσεις θρεπτικών προφίλ με διαφορετικό περιεχόμενο σε υγρασία.

Science Diet®

Precisely balanced nutrition that can change pets’ lives. Because when they’re healthier, they’re happier.

Find Out More