Prescription Diet k/d™ Feline Stew με Κοτόπουλο & πρόσθετα Λαχανικά

Φροντίδα Νεφρών

Ο ρόλος των νεφρών είναι να φιλτράρει τα παραπροϊόντα του μεταβολισμού και τις τοξίνες από το αίμα, και να διατηρεί τη φυσιολογική ισορροπία υγρών και ανόργανων συστατικών μέσα στο σώμα. Καθώς τα κατοικίδια μεγαλώνουν, μπορεί να συμβούν αλλοιώσεις στους νεφρικούς ιστούς. Αυτή η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη και θα οδηγήσει σε περαιτέρω απώλεια νεφρικής λειτουργίας. Γάτες με νεφρική νόσο μπορεί επίσης να εμφανίσουν απώλεια της όρεξης και μείωση της πρόσληψης θερμίδων, που μπορεί να οδηγήσει κάποια στιγμή σε απώλεια μυών.

Οι κτηνίατροι και οι διατροφολόγοι της Hill’s™ ανέπτυξαν την κλινική διατροφή Prescription Diet™ k/d™ για την υποστήριξη της υγείας των νεφρών της γάτας σας. Στην πραγματικότητα, η διατροφή με k/d™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει και επιμηκύνει τη ποιότητα ζωής.

Η ακαταμάχητη τροφή Prescription Diet™ Stew σας διευκολύνει να δεθείτε με τα κατοικίδιά σας με τα προσεκτικά μαγειρεμένα, μεγέθους μπουκιάς, κομμάτια με κοτόπουλο και πρόσθετα λαχανικά.

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες προϊόντος

 • Βασικά πλεονεκτήματα

  Πως δουλεύει:

  • Στοχευμένα επίπεδα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών
  • Ελεγχόμενα επίπεδα φωσφόρου
  • Χαμηλά επίπεδα νατρίου
  • Μίγμα που υποστηρίζει τους μη λιπώδεις μύες

   


  Πώς Βοηθά:

  • Υποστηρίζει τη λειτουργία των νεφρών και της καρδιάς
  • Υποστηρίζει τη ζωτικότητα και την ενέργεια
  • Υποστηρίζει την όρεξη και την απόλαυση του γεύματος
  • Υποστηρίζει την ιδανική σωματική κατάσταση

   


  100% Εγγύηση Ικανοποίησης.  Είμαστε τόσο σίγουροι ότι το κατοικίδιό σας θα απολαύσει τις τροφές Hill's Prescription Diet, ώστε προσφέρουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης ή τα χρήματά σας πίσω.*

  Πρόσθετες πληροφορίες:

  Η τροφή για γάτες Hill's™ Prescription Diet™ k/d™ είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή κατοικιδίων που παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας. Παρακαλώ, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι τροφές Prescription Diet™ μπορούν να βοηθήσουν τη γάτα σας να συνεχίσει να απολαμβάνει μια χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια ζωή.


 • Οδηγός χορήγησης τροφής

  Πώς να προσαρμόσετε τη χορηγούμενη ποσότητα τροφής ώστε να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος.

  Προσαρμόστε τη χορηγούμενη ποσότητα όπως απαιτείται για να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε τον κτηνίατρό σας.

  Για καλύτερα αποτελέσματα: 

  • Να καλύψετε και να βάλετε στο ψυγείο τη μη χορηγηθείσα ποσότητα.
  • Σταδιακή μετάβαση του κατοικιδίου σας στη νέα τροφή σε μια περίοδο 7 ημερών ή ακολουθήστε τη σύσταση του κτηνίατρου σας.
  • Χορηγήστε αποκλειστικά τη συνιστώμενη Prescription Diet™ ξηρή τροφή και κονσέρβα.
  • Να έχετε συνέχεια διαθέσιμο φρέσκο νερό.
  • Η κατάσταση του κατοικιδίου σας πρέπει να ελέγχεται από τον κτηνίατρό σας.

  Οδηγός ημερήσιας χορήγησης

  Σωματικό Βάρος (kg) Κονσέρβες 82 g
  2 2
  3 2 3/4
  4 3 1/2
  5 4
  6 + 3/4 ανά kg

  Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης

  Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης
  Σωματικό Βάρος (kg) Κονσέρβες 82g Ξηρή g
  2 1 15
  3 1 30
  4 1 40
  5 1 50
  6 + 1 10 ανά kg

  Η Prescription Diet™ k/d™ Feline Μαγειρεμένο Γεύμα είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή κατοικιδίων για την υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας σε περιστατικά χρόνιας ή προσωρινής νεφρικής ανεπάρκειας σε ενήλικες γάτες. Αυτή η διαιτητική τροφή κατοικιδίων έχει μειωμένα επίπεδα φωσφόρου και περιορισμένα επίπεδα πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας.

 • Συστατικά

  Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά

  με Κοτόπουλο & πρόσθετα Λαχανικά : Κοτόπουλο (12%), χοιρινό συκώτι, άμυλο ρυζιού, άλευρο ρυζιού, ζωϊκό λίπος, πρωτεΐνη μπιζελιού, αποξηραμένα καρότα, ρύζι, υδρόλυμα, ανόργανα συστατικά, ιχθυέλαιο, καθαρή πρωτεΐνη σόγιας, αποξηραμένο σπανάκι, έλαιο σόγιας, κυταρρίνη, ταυρίνη, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ολικά λαχανικά (1%).

 • Mέση θρεπτική & θερμιδική αξία

  69.1 kcal / 2.9 oz (82 g) κονσέρβα

  Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
  %
  Πρωτεΐνη 30.0
  Λίπος 24.0
  Ακατέργαστες Ίνες 1.3
  Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 39.6
  Ασβέστιο 0.87
  Φωσφόρος 0.49
  Νάτριο 0.24
  Κάλιο 1.10
  Μαγνήσιο 0.058
  Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 1.04
  Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.61

  Παραπομπές

  1Οι θρεπτικές ουσίες στο προϊόν μετά την απομάκρυνση της υγρασίας. Χρησιμοποιείται για άμεσες συγκρίσεις θρεπτικών προφίλ με διαφορετικό περιεχόμενο σε υγρασία.

Prescription Diet

Πρωτοποριακή διατροφή που μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές των κατοικιδίων και να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων και τους κτηνιάτρους που φροντίζουν για αυτά.

Μάθετε περισσότερα