Η Προσήλωση της Hill's στην ευζωία των ζώων

Η Προσήλωση της Hill's στην ευζωία των ζώων

Όλα τα κατοικίδια που φροντίζει η Hill’s Pet Nutrition θα ζουν σε ένα περιβάλλον με αγάπη, ασφάλεια, παιχνίδι και καθαριότητα. Χρησιμοποιούμε μόνο μη επεμβατικές, μη βάναυσες μεθόδους έρευνας, που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη διατροφικής τεχνολογίας ώστε οι σκύλοι και οι γάτες να ζουν μια μεγαλύτερη και πιο ευτυχισμένη ζωή. Οι καινοτομίες μας στη διατροφή των κατοικιδίων δεν έχουν όμοιές τους στον κλάδο και έχουμε χτίσει την εταιρεία και τη φήμη μας εφαρμόζοντας πάντοτε τα υψηλότερα εθνικά πρότυπα.

Κάθε μέρα αποδεικνύουμε ότι η ποιοτική επιστημονική τεχνολογία και η συμπονετική φροντίδα των ζώων συμβαδίζουν, για τη βελτίωση της υγιούς ζωής των κατοικιδίων. Για το λόγο αυτό η Hill’s υποστηρίζει [και ασκεί] μόνο υπεύθυνη, προσεκτική και μη βάναυση μεταχείριση σκύλων και γατών. Όλες οι μελέτες που διεξάγονται ή υποστηρίζονται από τη Hill’s -- είτε στο Κέντρο Hill’s Pet Nutrition είτε εξωτερικά στα σπίτια των καταναλωτών, σχολές κτηνιατρικής ή αλλού -- πρέπει να συμμορφώνονται με τις ακόλουθες αυστηρές πολιτικές για να διασφαλίζεται εξαιρετική φροντίδα των ζώων

  • Δεν λαμβάνουμε μέρος σε μελέτες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σκύλων και γατών. Όλες οι μελέτες που υποστηρίζονται από τη Hill's σχεδιάζονται για τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας των ζώων. Δεν θα διεξαχθεί σε σκύλους και γάτες καμία μελέτη που απαιτεί ευθανασία.
  •  Όταν μελετούμε πώς μια θρεπτική ουσία απορροφάται, κατανέμεται, αποθηκεύεται, χρησιμοποιείται και ελευθερώνεται από το σώμα ενός σκύλου ή μιας γάτας, χρησιμοποιούμε μόνο μεθόδους έρευνας που είναι το κτηνιατρικό ισοδύναμο των ανθρώπινων διατροφικών ή ιατρικών μελετών. Η Hill’s δεν υποστηρίζει ή διενεργεί μελέτες που προκαλούν πόνο ή βλάβη σε σκύλους ή γάτες. Αυτό βασίζεται στην πεποίθηση πως ό,τι είναι επώδυνο για τους ανθρώπους είναι επώδυνο και για τους σκύλους και τις γάτες.
  • Μπορούμε να διενεργούμε μελέτες μόνον αν έχουμε ακαταμάχητα στοιχεία ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων συντροφιάς. Αυτές οι μελέτες συχνά καταλήγουν σε πρωτοποριακά ευρήματα σχετικά με τη διατροφή, βελτιώνοντας τις ζωές εκατομμυρίων σκύλων και γατών.
  • Συνεχώς πασχίζουμε να βρίσκουμε τρόπους να μειώνουμε την εξάρτηση από την έρευνα με ζώα. Ένας σημαντικός αριθμός από σκύλους και γάτες που λαμβάνουν μέρος στις μελέτες μας σίτισης, συμμετέχουν σε δοκιμές στο σπίτι των ιδιοκτητών. Οι κτηνίατροι και οι διατροφολόγοι μας είναι εκπαιδευμένοι στην ανάπτυξη μοντέλων προσομοίωσης των συστημάτων των ζώων. Για παράδειγμα, για δοκιμές φροντίδας στοματικής υγείας έχουμε πρωτοπορήσει χρησιμοποιώντας ένα "τεχνητό στόμα" το οποίο μετρά την αποτελεσματικότητα των νέων τεχνολογιών. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η ανάπτυξη και η χρήση ενός μαθηματικού τύπου, βάσει του προφίλ θρεπτικών ουσιών της τροφής, ο οποίος προσδιορίζει με ακρίβεια το pH των ούρων σε γάτες, χωρίς να χρειάζονται δοκιμές με ζώα.
  • Για να διαβεβαιώσουμε τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων ότι οι θεραπευτικές μας τροφές είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές, υποστηρίζουμε μελέτες που χρησιμοποιούν κατοικίδια με ασθένειες ή προβλήματα που προκύπτουν φυσιολογικά. Δεν συμμετέχουμε σε μελέτες στις οποίες χρησιμοποιούνται χειρουργικές ή μη χειρουργικές μέθοδοι για τη δημιουργία ή προσομοίωση των συνθηκών ασθενειών.
  • Το Hill’s Pet Nutrition Center και οποιαδήποτε άλλη εξωτερική εγκατάσταση υποστηρίζει η Hill’s πρέπει να πληροί ή να ξεπερνά όλους τους ρυθμιστικούς κανονισμούς του κλάδου σχετικά με τη φροντίδα των ζώων. Για όλες τις μελέτες που διεξάγονται σε εξωτερικές εγκαταστάσεις, εμείς ορίζουμε και χρηματοδοτούμε "υποστηρικτές των κατοικιδίων" οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για να διασφαλίζουν τη φροντίδα κάθε κατοικιδίου ξεχωριστά, συμπεριλαμβάνοντας την άσκηση και την κοινωνικοποίησή του.
  • Υποστηρίζουμε με ενθουσιασμό και ενθαρρύνουμε την υιοθεσία σκύλων και γατών που είχαν συμμετάσχει σε μελέτες. Παροτρύνουμε ενεργά τους νέους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να ερευνούν και να μελετούν τον τρόπο που πρέπει να φροντίζουν για ένα νέο κατοικίδιο πριν το φέρουν στο σπίτι τους.
  • Δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των ερευνών μας για να δώσουμε ώθηση στη γνώση της φροντίδας της υγείας μέσω της διατροφής και για να βοηθήσουμε στην πρόληψη της άσκοπης επανάληψης μελετών με σκύλους και γάτες.
  • Η Hill’s χρησιμοποιεί μόνο δεδομένα από μελέτες με ζώα που είναι σε κοινή γνώση (έχουν ήδη δημοσιευτεί) ή που διενεργήθηκαν με βάση αυτή την Παγκόσμια Πολιτική Προστασίας των Ζώων.