[ ↓ skip to navigation ↓ ]
Yorkshire Terrier standing over metal bowl of dry dog kibble

Όλες οι διατροφικές ανάγκες
του σκύλου σας ικανοποιούνται
με VetEssentials

Η Hill’s™ VetEssentials είναι μια τροφή για σκύλους με πολλαπλά οφέλη που ικανοποιεί τις 5 πιο βασικές ανάγκες υγείας των σκύλων σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής τους.

Οι μοναδικές τεχνολογίες της VetEssentials

Η Hill’s για πάνω από 70 χρόνια βοηθά τα κατοικίδια να είναι υγιή εφ' όρου ζωής. Η ποιότητα, η γεύση και οι διατροφικές καινοτομίες για την καλύτερη υγεία των κατοικιδίων είναι οι μεγαλύτερές μας προτεραιότητες. Με τη σκέψη μας σε ό,τι είναι καλύτερο για το κατοικίδιό σας, στη Hill’s έχουμε αναπτύξει τις παρακάτω μοναδικές τεχνολογίες:

για πιο υγιή ζωή!

Ακολουθείτε υγιείς συνήθειες για να διατηρήσετε τον εαυτό σας υγιή - βεβαιωθείτε ότι κάνετε το ίδιο και για το σκύλο σας! Δείτε παρακάτω μερικές υγιείς συνήθειες για να κάνετε το σκύλο σας να αισθάνεται υπέροχα, κάθε μέρα…

Στοματική φροντίδα

Στοματική φροντίδα

Η Hill’s™ VetEssentials, με τη μοναδική τεχνολογία κροκετών της Hill’s, δρά ομοίως με οδοντόβουρτσα, διατηρώντας τα δόντια και τα ούλα υγιή με κάθε γεύμα!

Δείτε περισσότερα

Παιχνίδι

Παιχνίδι

Ο ποιοτικός χρόνος παιχνιδιού διατηρεί τα κατοικίδια σε νεανική διάθεση, ενεργητικά και ευχαριστημένα! Το παιχνίδι επίσης βοηθά να διατηρείται ισχυρή η σχέση σας με το κατοικίδιό σας. Προγραμματίστε λίγο χρόνο χαράς με το κατοικίδιό σας καθημερινά.

Δείτε περισσότερα

Βέλτιστη
διατροφή

Βέλτιστη διατροφή

Η χορήγηση της κατάλληλης τροφής σε κάθε ηλικιακό στάδιο ζωής συντελεί στο να διατηρείται ο σκύλος σας σε κορυφαία φόρμα σε όλα τα στάδια της ζωής του, βοηθώντας τον να έχει μια υγιή και μεγάλης διάρκειας ζωή.

Δείτε περισσότερα

Φροντίδα του δέρματος

Φροντίδα του δέρματος

Η τακτική περιποίηση και το βούρτσισμα, μαζί με την τροφή που έχει παραχθεί με τα κατάλληλα επίπεδα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, διατηρεί το δέρμα και το τρίχωμα των σκύλων καθαρό και λαμπερό!

Δείτε περισσότερα

Έλεγχος
του βάρους

Έλεγχος του βάρους

Η διατήρηση των σκύλων στο ιδανικό τους βάρος τους βοηθά να είναι γενικά πιο υγιείς – είναι εύκολο να διατηρείτε τους σκύλους σε καλή φόρμα με τακτική άσκηση σε συνδυασμό με την επαναστατική σύνθεση διαχείρισης βάρους που θα βρείτε στη Hill’s™ VetEssentials!

Δείτε περισσότερα

Άσκηση

Άσκηση

Η καθημερινή άσκηση δεν είναι σπουδαία μόνο για το κάψιμο των θερμίδων και για τη διατήρηση της δύναμης στους μύες και στις αρθρώσεις, αλλά επίσης βοηθά τους σκύλους να ξοδέψουν την επιπλέον ενέργειά τους, κάτι που μπορεί να τους κρατήσει πιο συγκεντρωμένους κατά την εκπαίδευση και πιο ήρεμους στο σπίτι!

Δείτε περισσότερα

Διατροφή για σκύλους σε όλα τα ηλικιακά στάδια της ζωής

Γνωρίζατε ότι οι διατροφικές ανάγκες ενός σκύλου αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής του;

Μέγεθος φυλής

 • Μικρό - έως 10 κιλά
 • Μεσαίο - έως 25 κιλά
 • Μεγάλο - άνω των 25 κιλών

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Υγρή
Εύρεση

ΚΟΥΤΑΒΙ

μικρότερο του 1 έτους

Κουτάβι

Τα κουτάβια περνούν μεγάλες αλλαγές κατά τη φάση της ανάπτυξής τους - το μεγάλωμα θέλει πολλή δουλειά! Με ένα μεγάλο κόσμο που περιμένει να ανακαλυφθεί, τα κουτάβια χρειάζονται μεγάλες ποσότητας ενέργειας και πρωτεΐνης για να δημιουργήσουν νέα κύτταρα, μαζί με ισορροπημένα επίπεδα ανόργανων συστατικών για να διευκολυνθεί η υγιής ανάπτυξη. Οι κατάλληλες ποσότητες ωμέγα-3 λιπαρών οξέων DHA και EPA έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης, ενώ η πλούσια ποσότητα αντιοξειδωτικών υποστηρίζει την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα τρυφερά μικρά τους στομαχάκια χρειάζονται εύπεπτη τροφή που είναι αρκετά γευστική για να ενθαρρύνει τον απογαλακτισμό.

Μέγεθος φυλής

 • Μικρό - έως 10 κιλά
 • Μεσαίο - έως 25 κιλά
 • Μεγάλο - άνω των 25 κιλών

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Υγρή
Εύρεση

ΕΝΗΛΙΚΟΣ

1-6 ετών

ΕΝΗΛΙΚΟΣ

Οι ανάγκες των ενήλικων σκύλων μπορούν να συνοψιστούν σε μία λέξη: "Συντήρηση". Η διατήρηση εξαιρετικής υγείας σε όλη την ενήλικη ζωή μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά με τη σωστή ισορροπία ανόργανων συστατικών, ενεργειακού περιεχομένου και εύπεπτων πρεβιοτικών φυτικών ινών, οι σκύλοι μπορούν να διατηρήσουν τα όργανα και τους μύες τους σε καλή υγεία καθόλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής τους, προοιωνίζοντας καλή υγεία για το μέλλον. Η διασφάλιση της καλής υγείας στην ενήλικη ζωή είναι σημαντική για την πρόληψη των ασθενειών.

Μέγεθος φυλής

 • Μικρό - έως 10 κιλά
 • Μεσαίο - έως 25 κιλά
 • Μεγάλο - άνω των 25 κιλών

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Υγρή
Εύρεση

ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ

1+ ετών

Στειρωμένος σκύλος

Οι στειρωμένοι σκύλοι χρειάζονται λιγότερες θερμίδες για τη διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους, και μπορεί να προσλάβουν βάρος ευκολότερα από τους μη στειρωμένους. Με την πάροδο του χρόνου, το πλεονάζον σωματικό βάρος μπορεί να συμβάλει σε άλλες παθήσεις, όπως είναι τα προβλήματα κινητικότητας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ζωτικής σημασίας να διατηρούνται οι σκύλοι σε φόρμα και υγιές βάρος στα χρόνια που ακολουθούν τη στείρωση. Διατηρήστε το ιδανικό βάρος και παρέχετε τους δομικούς λίθους των υγιών αρθρώσεων – γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη – για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Οι πρεβιοτικές ίνες βοηθούν στο να διατηρείται το πεπτικό σύστημα των σκύλων σε φόρμα, ενώ τα αποτελεσματικά επίπεδα αντιοξειδωτικών ενισχύουν τις φυσικές άμυνες για εξαιρετική υγεία μακροπρόθεσμα!

Μέγεθος φυλής

 • Μικρό - έως 10 κιλά
 • Μεσαίο - έως 25 κιλά
 • Μεγάλο - άνω των 25 κιλών

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Υγρή
Εύρεση

ΩΡΙΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΣ

7+ ετών

Ώριμος ενήλικος

Οι ώριμοι ενήλικοι σκύλοι χρειάζονται τη σωστή ισορροπία διατροφής ακριβώς για να διατηρούνται υγιείς στα χρυσά χρόνια τους. Να παραμένουν ενεργητικοί και σε φόρμα - και νέοι στη διάθεση! – αυτό απαιτεί υγιή οστά και όργανα, ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, υγιή δόντια και άλλα. Το να αισθάνονται ωραία σημαίνει να αισθάνονται νεότεροι και να αποφεύγουν προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες.

Εξειδικευμένη διατροφή για στειρωμένους σκύλους

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα οφέλη
της σύνθεσης της ΝΕΑΣ
Hill’s™ VetEssentials

Διατίθεται σε μεγέθη Adult Mini, Medium και Large Breed (για μικρόσωμες, μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμες φυλές).

Ανακαλύψτε περισσότερα

Εγγραφείτε σήμερα

Δοκιμάστε την τροφή που χορηγούν οι κτηνίατροι στα δικά τους κατοικίδια και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα στην κτηνιατρική και τη φροντίδα σκύλων με το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μας. Αρχίστε να απολαμβάνετε τα οφέλη που προσφέρει η εγγραφή ως χρήστη της Hill's σήμερα.

Εγγραφείτε τώρα

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πού να αγοράσετε
Hill’s™ VetEssentials

Η VetEssentials διατίθεται αποκλειστικά από την κτηνιατρική σας κλινική.

Βρείτε τον πλησιέστερό σας κτηνίατρο

[ ↑ skip to content ↑ ]