[ ↓ skip to navigation ↓ ]
Brown and black cat licking lips over a bowl of cat food

Όλα τα θρεπτικά
συστατικά που
χρειάζεται μια γάτα εμπεριέχονται στη VetEssentials

Η Hill’s™ VetEssentials είναι μια τροφή για γάτες με πολλαπλά οφέλη, που ικανοποιεί τις 5 πιο βασικές ανάγκες υγείας των γατών σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής τους.

Οι μοναδικές τεχνολογίες της VetEssentials

Η Hill’s για πάνω από 70 χρόνια βοηθά τα κατοικίδια να είναι υγιή εφ' όρου ζωής. Η ποιότητα, η γεύση και οι διατροφικές καινοτομίες για την καλύτερη υγεία των κατοικιδίων είναι οι μεγαλύτερές μας προτεραιότητες. Με τη σκέψη μας σε ό,τι είναι καλύτερο για το κατοικίδιό σας, στη Hill’s έχουμε αναπτύξει τις παρακάτω μοναδικές τεχνολογίες:

για πιο υγιή ζωή!

Ακολουθείτε υγιείς συνήθειες για να διατηρήσετε τον εαυτό σας υγιή - βεβαιωθείτε ότι κάνετε το ίδιο και για τη γάτα σας! Δείτε παρακάτω μερικές υγιείς συνήθειες για να κάνετε τη γάτα σας να αισθάνεται υπέροχα, κάθε μέρα…

Στοματική φροντίδα

Στοματική φροντίδα

Η κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία κροκετών της Hill’s διατηρεί τα δόντια των γατών καθαρά καθώς τρώνε, χάρη στη δράση της "τύπου οδοντόβουρτσας".

Δείτε περισσότερα

Παιχνίδι

Παιχνίδι

Διατηρείτε τις γάτες σε νεανική διάθεση, ενεργητικές και ευχαριστημένες βάζοντας στο καθημερινό πρόγραμμά τους λίγο ποιοτικό χρόνο παιχνιδιού! Το ενεργητικό παιχνίδι επίσης βοηθά να διατηρείται δυνατός ο δεσμός μεταξύ γάτας και ιδιοκτήτη.

Δείτε περισσότερα

Βέλτιστη
διατροφή

Βέλτιστη διατροφή

Η διατροφή είναι το κλειδί για μια υγιή και μεγάλης διάρκειας ζωή της γάτας σας. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνει την κατάλληλη τροφή σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής της ώστε να μπορεί να παραμένει στα καλύτερά της.

Δείτε περισσότερα

Φροντίδα του δέρματος

Φροντίδα του δέρματος

Μια τροφή με κατάλληλες ποσότητες ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, μαζί με την τακτική περιποίηση, θα βοηθήσει το δέρμα και το τρίχωμα της γάτα σας να παραμείνουν όμορφα - με υγιή εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη!

Δείτε περισσότερα

Έλεγχος
του βάρους

Έλεγχος του βάρους

Υγιές βάρος σημαίνει πιο υγιής γάτα - συνδυάστε τακτική άσκηση με τα αποδεδειγμένα επίπεδα της L-καρνιτίνης ή τη σύνθεση διαχείρισης βάρους που θα βρείτε στις τροφές Hill’s™ VetEssentials για γάτες!

Δείτε περισσότερα

Άσκηση

Άσκηση

Η τακτική άσκηση της γάτας σας βοηθά να καίγονται οι πρόσθετες θερμίδες και να διατηρούνται οι αρθρώσεις και οι μύες της υγιείς. Αφιερώνετε χρόνο για να βοηθάτε τη γάτα σας να ασκείται κάθε μέρα και να καταναλώνει την πλεονάζουσα ενέργεια ώστε να παραμένει σε φόρμα.

Δείτε περισσότερα

Διατροφή για γάτες σε κάθε ηλικιακό στάδιο ζωής

Γνωρίζατε ότι οι διατροφικές ανάγκες μιας γάτας αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής της;

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Κονσέρβα
 • Φακελάκι
Εύρεση

ΓΑΤΑΚΙ

μικρότερο του 1 έτους

Γατάκι

Τα γατάκια αντιμετωπίζουν τεράστιες αλλαγές κατά τη φάση της ανάπτυξής τους - το μεγάλωμα θέλει πολύ δουλειά! Τα γατάκια χρειάζονται μεγάλες ποσότητας ενέργειας και πρωτεΐνης για να δημιουργήσουν νέα κύτταρα, μαζί με ισορροπημένα επίπεδα ανόργανων συστατικών για να διασφαλιστεί η υγιής ανάπτυξη. Οι κατάλληλες ποσότητες ωμέγα-3 λιπαρών οξέων DHA και EPA έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης, ενώ η πλούσια ποσότητα αντιοξειδωτικών υποστηρίζει την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα γατάκια χρειάζονται εύπεπτη τροφή, ήπια για τα στομαχάκια τους και αρκετά απολαυστική για να τους παρέχει μια υπέροχη πρώτη εμπειρία στέρεης τροφής.

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Κονσέρβα
 • Φακελάκι
Εύρεση

ΝΕΑΡΗ ΕΝΗΛΙΚΗ

1-6 ετών

Νεαρή ενήλικη

Οι ανάγκες που έχουν οι νεαρές ενήλικες γάτες μπορούν να συνοψιστούν πολύ εύκολα: Συντήρηση! Η διατήρηση της υγείας των γατών στα ενήλικα χρόνια τους μπορεί να χρειάζεται κάποια φροντίδα και προσοχή, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο! Η πρόσληψη της κατάλληλης ισορροπίας ανόργανων συστατικών, ενέργειας και εύπεπτων φυτικών ινών βοηθά να παραμένουν οι γάτες σε καλή φόρμα και επίσης να διατηρείται η υγιής λειτουργία των οργάνων τους σε όλη την ενήλικη ζωή τους ως τα χρόνια της ωριμότητας. Η διασφάλιση της καλής υγείας στο παρόν είναι το κλειδί για καλύτερη υγεία στο μέλλον!

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Κονσέρβα
 • Φακελάκι
Εύρεση

ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ

1-6 ετών

Νεαρές ενήλικες στειρωμένες γάτες

Οι στειρωμένες γάτες δεν χρειάζονται τόσες πολλές θερμίδες για να διατηρούν το ιδανικό τους βάρος, επομένως διατρέχουν τον κίνδυνο να προσλαμβάνουν βάρος ευκολότερα. Με την πάροδο του χρόνου, το υπερβολικό βάρος κάνει τις στειρωμένες γάτες επιρρεπείς σε άλλα σχετικά προβλήματα υγείας, ώστε να είναι επιτακτική η ανάγκη να διατηρούνται οι γάτες σε ιδανικό βάρος και σε φόρμα μετά τη στείρωση. Η εύπεπτη τροφή με το κατάλληλο περιεχόμενο σε φυτικές ίνες διατηρεί την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος στις γάτες, και τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών βοηθούν στην ενίσχυση των φυσικών αμυνών, για μια μεγάλης διάρκειας, υγιή ζωή.

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Κονσέρβα
 • Φακελάκι
Εύρεση

ΩΡΙΜΗ ΕΝΗΛΙΚΗ

7+ ετών

ΩΡΙΜΗ ΕΝΗΛΙΚΗ

Οι ώριμες ενήλικες γάτες έχουν πολύ συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες. Να διατηρούν υγιές σώμα – και υγιή διάθεση! - απαιτούνται υγιή όργανα και οστά, ανθεκτικό ανοσοποιητικό σύστημα, γερά δόντια και πολλά περισσότερα. Το να βοηθά κανείς τις μεγαλύτερης ηλικίας γάτες να διατηρούν τη νεανική τους διάθεση σημαίνει να τις βοηθά να αποφεύγουν αυτά τα προβλήματα υγείας που συχνά συνοδεύουν τις μεγάλες ηλικίες.

Μορφή της τροφής

 • Όλα
 • Ξηρή
 • Κονσέρβα
 • Φακελάκι
Εύρεση

ΩΡΙΜΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ

7+ ετών

Ώριμες ενήλικες στειρωμένες γάτες

Οι στειρωμένες γάτες δεν χρειάζονται τόσες πολλές θερμίδες για να διατηρούν το ιδανικό τους βάρος, επομένως διατρέχουν τον κίνδυνο να προσλαμβάνουν βάρος ευκολότερα. Με την πάροδο του χρόνου, το υπερβολικό βάρος κάνει τις στειρωμένες γάτες επιρρεπείς σε άλλα σχετικά προβλήματα υγείας, ώστε να είναι επιτακτική η ανάγκη να διατηρούνται οι γάτες σε καλό βάρος και σε φόρμα μετά τη στείρωση. Η εύπεπτη τροφή με το κατάλληλο περιεχόμενο σε φυτικές ίνες διατηρεί την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος στις γάτες, και τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών βοηθούν στην ενίσχυση των φυσικών αμυνών, για μια μεγάλης διάρκειας, υγιή ζωή.

Εξειδικευμένη διατροφή για στειρωμένες γάτες

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα οφέλη
της σύνθεσης της ΝΕΑΣ
Hill’s™ VetEssentials NeuteredCat™

Διατίθεται σε 2 απολαυστικές γεύσεις
για ενήλικες και ώριμες γάτες

Ανακαλύψτε περισσότερα

Εγγραφείτε σήμερα

Δοκιμάστε την τροφή που οι κτηνίατροι δίνουν στα κατοικίδια τους και ενημερωθείτε για τα νέα και τη φροντίδα της γάτας σας με το μηνιαίο ενημερωτικό μας σημείωμα. Αρχίστε σήμερα κιόλας να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του εγγεγραμμένου χρήστη προϊόντων Hill's.

Εγγραφείτε τώρα

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πού να αγοράσετε
Hill’s™ VetEssentials

Η VetEssentials διατίθεται αποκλειστικά από την κτηνιατρική σας κλινική.

Βρείτε τον πλησιέστερό σας κτηνίατρο

[ ↑ skip to content ↑ ]