[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Βοηθήστε τη γάτα σας
να διατηρήσει την ευκινησία της
μετά τη στείρωση1

Οι στειρωμένες
γάτες αξίζουν
εξειδικευμένη διατροφή

 • Υψηλά επίπεδα L -καρνιτίνης, που κλινικά αποδεδειγμένα βοηθούν στη διατήρηση της καλής σωματικής κατάστασης και ενεργητικότητας των γατών
 • Ελεγχόμενα επίπεδα ανόργανων συστατικών και pH για την υποστήριξη της λειτουργίας των νεφρών και τη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος, ειδικά σε μεγαλύτερης ηλικίας γάτες
 • Σε απολαυστικές γεύσεις και ποικιλία που λαχταρούν οι γάτες

Τα ΝΕΑ φακελάκια Science Plan™ Sterilised Cat
Tender Chunks in Gravy
διατίθενται σε 2 νέες γεύσεις

Δεν είναι μυστικό ότι οι γάτες αγαπούν την ποικιλία. Γι' αυτό η Hill's τώρα προσφέρει τα φακελάκια Science Plan™ Tender Chunks in Gravy (τρυφερές μπουκιές σε σάλτσα) για στειρωμένες γάτες σε 4 απολαυστικές γεύσεις.

 • Πλήρης τροφή που συντελεί στη διατήρηση της καλής σωματικής κατάστασης και υγείας στις στειρωμένες γάτες, μέσω διατήρησης του βάρους του κατοικίδιου και της υγείας του ουροποιητικού συστήματος σε ενήλικες γάτες
 • Μια υπέροχη ποικιλία γεύσεων που προσφέρει ανώτερα διατροφικά οφέλη
 • Η τροφή στα φακελάκια βοηθάει τις γάτες να παραμείνουν ενυδατωμένες, συντελώντας στην αποτροπή προβλημάτων υγείας όπως είναι οι λίθοι του ουροποιητικού συστήματος
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ για στειρωμένες γάτες

Ειδικές ανάγκες

Πολλοί υπεύθυνοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων στειρώνουν τις γάτες τους για να αποφύγουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και για να συντελέσουν στον έλεγχο του συνολικού πληθυσμού των γατών, πέραν άλλων απαιτήσεων για τη συμπεριφορά και την υγεία των κατοικιδίων.

Ωστόσο, μετά τη στείρωση οι γάτες διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για δύο ειδικά προβλήματα υγείας. Τα καλά νέα είναι ότι η εξειδικευμένη διατροφή για στειρωμένες γάτες προσφέρει μια λύση που συντελεί στη μείωση αυτών των κινδύνων.

Μια μοναδική σύνθεση
για στειρωμένες γάτες

L-καρνιτίνη

Καίει το λίπος και παράγει μυική μάζα

Η L-Καρνιτίνη που χρησιμοποιείται ευρέως στη διατροφή του ανθρώπου ως συμπλήρωμα προάγει τη χρήση του λίπους ως πηγής ενέργειας. Λειτουργεί διευκολύνοντας τη μεταφορά των αποθεμάτων λίπους στα κύτταρα όπου κατόπιν χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας. Με τον τρόπο αυτόν προστατεύει τα μυικά αποθέματα στο σώμα διατηρώντας έτσι μια μειωμένου λίπους σωματική μάζα.

Το κλινικά δοκιμασμένο επίπεδο L-Καρνιτίνης για αποτελεσματική απώλεια βάρους και διατήρηση μειωμένου σωματικού λίπους σε γάτες είναι 500mg/kg1,2. Και αυτό είναι που θα βρείτε στην καινούρια τροφή Hill´s™ Science Plan™ Sterilised Cat!

Μειώνει τον κίνδυνο λίθων της ουροδόχου κύστης

Ο στρουβίτης είναι ο κύριος λίθος ουροδόχου κύστης που εμφανίζεται σε νεαρές γάτες. Αποτελείται από φώσφορο, μαγνήσιο και αμμωνία και συνήθως εμφανίζεται σε αλκαλικά ούρα. Τα μόρια σχηματίζονται ως αποτέλεσμα ηλεκτροστατικών δυνάμεων έλξης αυτών των διαφορετικών ιόντων υψηλής χημικής συγγένειας. Αρκετά μόρια ενώνονται, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός (μικροσκοπικού) κρυστάλλου στρουβίτη ενώ πολλοί κρύσταλλοι ενώνονται για τη δημιουργία ενός (μικροσκοπικού) λίθου. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να μειωθεί η ποσότητα αυτών των ανόργανων συστατικών που καταλήγει στα ούρα, μέσω της μείωσης της πρόσληψής τους.

Η αλλαγή του pH των ούρων βοηθά στην αποτροπή αυτών των λίθων, επειδή ένα χαμηλότερο pH μειώνει την έλξη μεταξύ των ιόντων και έχει ως αποτέλεσμα την μικρότερη τάση ένωσης των ιόντων αυτών για σχηματισμό κρυστάλλων και λίθων στρουβίτη.

Ακριβής Διατροφή
Για κάθε μέρα, σε κάθε φάση της ζωής

Εγγραφείτε σήμερα

Δοκιμάστε την τροφή που οι κτηνίατροι δίνουν στα κατοικίδιά τους και μείνετε πληροφορημένοι σχετικά με τα νέα και τη φροντίδα των γατών, με το μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο. Αρχίστε σήμερα κιόλας να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του εγγεγραμμένου χρήστη προϊόντων Hill's.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Που θα αγοράσετε τη Science Plan™

Οι τροφές για γάτες Hill’s™ Science Plan™ είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, στην κτηνιατρική κλινική σας, ήτε σε κάποιο κατάστημα με κατοικίδια κοντά σας. Εντοπίστε κάποιο κατάστημα κοντά σας ή αρχίστε να αγοράζετε διαδικτυακά για γρήγορη και άνετη παράδοση στο σπίτι σας.

 1. Ως στειρωμένες γάτες ορίζονται οι γάτες στις οποίες έχει γίνει επέμβαση από κτηνίατρο για την αποτροπή της αναπαραγωγής (η επέμβαση ονομάζεται επίσημα στείρωση).
 2. Scarlett JM, Donoghue S. Obesity in cats: Prevalence and Prognosis. Vet Clin Nutr. 1996; 3 (4): 128-132.
 3. Έρευνα της Hill's, προερχόμενη από κτηνιάτρους στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία και στη Γερμανία.
 4. Rijnberk A. Clinical Endocrinology of Dogs and Cats, Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, the Netherlands, 1996; σελ. 139-140 και 153-156.
 5. Flynn MF, Hardie EM, Armstrong PJ. Effect of ovariohysterectomy on maintenance energy requirements in cats JAVMA 1996; 209 (9): 1572-1581.
 6. Fettman MJ, Stanton CA, Bank LL, Hamar DW. Effects of neutering on body weight, metabolic rate and glucose tolerance of domestic cats. Res. Vet. Sci. 1997; 62: 131-136.
 7. Lekcharoensuk C, Lulich JP, Osborne CA. et al. Association between patient-related factors and risk fact of calcium oxalate and magnesium ammonium phosphate urolithiasis. JAVMA 2000; 217 (4): 520-525.
[ ↑ skip to content ↑ ]