[ ↓ skip to navigation ↓ ]
ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Σειρά προϊόντων Hill's Prescription Diet για τη διαχείριση αλλεργιών και δερματοπαθειών σε σκύλους.

Τι νέο υπάρχει στις τροφές Hill's™ Prescription Diet™ για ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

 • ΝΕΟ Derm Defense™ με σύμπλεγμα Histaguard™ για σκύλους με περιβαλλοντικές αλλεργίες!
 • Νέο & Βελτιωμένο z/d™ για σκύλους με αλλεργίες σε τροφές, τώρα και σε κροκέτες με σχήμα που οι σκύλοι δεν μπορούν να αντισταθούν.

ΝΕΟ Prescription Diet™

με

Σύμπλεγμα HistaGuard

Η Πρώτη & Μοναδική κλινική διατροφή της Hill's με σύνθεση σχεδιασμένη να συμβάλλει στη μείωση των αντιδράσεων σε αλλεργιογόνα του περιβάλλοντος:

 • Διακόπτοντας την εσωτερική
  αλλεργική απόκριση
 • Δημιουργώντας ένα φραγμό κατά μελλοντικών
  αλλεργικών αντιδράσεων

Τι είναι οι
περιβαλλοντικές αλλεργίες;

Η αλλεργία όταν δεν προκαλείται από ψύλλους ή από την τροφή, συχνά προέρχεται από το περιβάλλον. Οι κοινές αιτίες περιβαλλοντικής αλλεργίας σε σκύλους περιλαμβάνουν γύρη, σπόρια μυκήτων και ακάρεα σκόνης. Αυτά τα αλλεργιογόνα μεταφέρονται με τον αέρα και μπορεί να εμφανίζονται όλο το χρόνο, εκτός από τη γύρη που συναντάται συχνότερα την άνοιξη. Το δέρμα του σκύλου είναι ένας σημαντικός φραγμός για τα αλλεργιογόνα, κάτι που κάνει τη φροντίδα του δέρματος πολύ σημαντική προτεραιότητα.

Πώς μπορώ να ξέρω αν ο σκύλος μου έχει
περιβαλλοντική αλλεργία;

Οι αλλεργίες συνήθως εμφανίζονται ανάμεσα στις ηλικίες των 3 μηνών και των 6 ετών. Μπορεί να εμφανιστεί φλεγμονή σε διάφορα μέρη του σώματος του σκύλου, όπως στα μάτια, τα αυτιά, τα πέλματα, τη βάση της ουράς κλπ. Αν διαπιστώσετε ότι ο σκύλος μασά ή γλύφει υπερβολικά αυτές τις περιοχές, πηγαίνετέ τον για εξέταση σε κτηνίατρο.

Πώς μπορώ να βοηθήσω τον αλλεργικό σκύλο μου;

Οι περιβαλλοντικές αλλεργίες τις περισσότερες φορές είναι χρόνιες, κάτι που σημαίνει ότι χρήζουν διαχείρισης εφ' όρου ζωής. Το μπάνιο με σαμπουάν κατά του κνησμού μπορεί να βοηθήσει στην καταπράυνση του δέρματος. Ωστόσο η αντικατάσταση της τροφής του με ειδική τροφή μπορεί να συμβάλει στη μείωση των αλλεργικών αντιδράσεων και να βοηθήσει στην καταπράυνση του δέρματος καταπολεμώντας το πρόβλημα στη βάση του.

Ποιες είναι οι αιτίες
του μη υγιούς δέρματος;

 • Τροφικές αλλεργίες

  Μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα αντίδρασης σε ορισμένα είδη πρωτεϊνών στην τροφή του σκύλου σας.

 • Περιβαλλοντικές αλλεργίες

  Ο σκύλος σας μπορεί να είναι αλλεργικός σε παράγοντες στο περιβάλλον του όπως γύρη, μούχλα κλπ. Αυτές οι αλλεργίες ονομάζονται "περιβαλλοντικές" και πολλές φορές οφείλονται σε αλλεργιογόνα που ο σκύλος εισπνέει, οπότε καλούνται αλλεργίες "από εισπνοή". Ορισμένα υλικά όπως τα πλαστικά μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες "από επαφή".

 • Αλλεργία από παράσιτα και ψύλλους

  Ψύλλοι, ψείρες και ακάρεα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος. Τα δαγκώματα ή τσιμπήματα των παρασίτων μπορεί να προκαλούν ερεθισμό, κάνοντας τους σκύλους να δαγκώνουν και να ξύνουν το δέρμα τους, προκαλώντας του βλάβες. Ορισμένοι σκύλοι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι ή "υπερευαίσθητοι" στην ιατρική ορολογία και ακόμα και ένα δάγκωμα ψύλλου μπορεί να τους προκαλέσει μεγάλη ενόχληση!

 • Λοιμώξεις

  Οι λοιμώξεις από βακτηρίδια και μύκητες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο δέρμα.

Τρόποι υποστήριξης της υγείας του δέρματος

 • Φαρμακευτική αγωγή: μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση δερματικών μολύνσεων ή πολύ έντονης φαγούρας
 • Διατροφή: μπορεί να υποστηρίξει τη γρήγορη καταπράυνση του ευαίσθητου δέρματος. Μπορεί επίσης να φθάσει στη ρίζα του προβλήματος βοηθώντας στην ταυτοποίηση της αιτίας (όπως μιας αλλεργίας σε τροφή). Η τροφή που περιέχει άφθονα απαραίτητα λιπαρά οξέα επίσης συντελεί στην υγεία του δέρματος και σε ένα γυαλιστερό τρίχωμα
 • Πρόσθετα: μπορούν να βοηθήσουν το σκύλο σας να προσλάβει ορισμένα από τα λιπαρά οξέα ή άλλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για καλύτερη ίαση
 • Ο κτηνίατρός σας μπορεί να σας συστήσει ένα συνδυασμό και των τριών

Σειρά προϊόντων Hill’s
για τις αλλεργίες και τη φροντίδα του δέρματος

Άμυνα 24 ώρες την ημέρα/7 ημέρες την εβδομάδα:
Derm Defense™ με
σύμπλεγμα HistaGuard™

Διαβάστε περισσότερα

Εκτενώς υδρολυμένη
διατροφή:
Η σειρά z/d™

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή με
καινοτόμο πρωτεΐνη:
Η σειρά d/d™

Διαβάστε περισσότερα

Υποαλλεργικές
λιχουδιές

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε σήμερα

Δοκιμάστε την τροφή που χορηγούν οι κτηνίατροι στα δικά τους κατοικίδια και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα στην κτηνιατρική και τη φροντίδα σκύλων με το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μας. Αρχίστε να απολαμβάνετε τα οφέλη που προσφέρει η εγγραφή ως χρήστη της Hill's σήμερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πού μπορείτε να αγοράσετε
προϊόντα της Hill’s για τις αλλεργίες σε τροφές και τη φροντίδα του δέρματος

Οι τροφές για κατοικίδια Hill’s™ Prescription Diet™ είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, στην κτηνιατρική κλινική σας, σε κάποιο κατάστημα με κατοικίδια κοντά σας. Εντοπίστε κάποια κλινική ή κατάστημα κοντά σας ή αρχίστε να αγοράζετε διαδικτυακά για γρήγορη και άνετη παράδοση στο σπίτι σας.

[ ↑ skip to content ↑ ]