[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Πρακτικές συμβουλές

Πρακτικές συμβουλές για συνηθισμένα προβλήματα σκύλων

Πώς οι σκύλοι δείχνουν λατρεία στους ιδιοκτήτες τους μετά από μακρόχρονη απουσία

Αν ποτέ πήγατε ταξίδι χωρίς το σκύλο σας, το πιο συναρπαστικό κομμάτι της επιστροφής είναι να δείτε πόσο χαρούμενος είναι που γυρίσατε. Ωστόσο, η αντίδραση ενός σκύλου όταν συναντά πάλι τον ιδιοκτήτη του μπορεί μερικές φορές να είναι απρόβλεπτη.

Μάθετε Περισσότερα

Γνωρίσματα και Προσωπικότητες σκύλων για τις επτά κατηγορίες φυλών

Πιθανότατα θα προσέξετε πολύ τα χαρακτηριστικά που έχουν ορισμένες φυλές αν ψάχνετε για νέο κατοικίδιο.

Μάθετε Περισσότερα

Ήρωες σκύλοι: Ο Μπεν σώζει παιδάκι από σπίτι που καίγεται

Όλοι βλέπουν το σκυλάκι τους σαν μικρό ήρωα, αλλά γα την Κολίν, ο Μπεν θα είναι πάντα ο μεγάλος ήρωας της οικογένειας. Ο Μπεν είναι ο αγαπημένος σκύλος των Ράουσενμπεργκ και αποτελεί το συνώνυμο της βοήθειας προς τους ανθρώπους όταν εκείνοι τη χρειάζονται απόλυτα.

Μάθετε Περισσότερα

Πώς να κατασκευάσετε το δικό σας σταθμό φαγητού σκύλου

Είστε έτοιμοι για τη μετάβαση από τα μπολ στο δάπεδο σε μια περιοχή φαγητού για το κατοικίδιό σας που θα είναι μοναδική στο είδος της ; Αυτές οι ιδέες για να φτιάξετε μόνος/η σας ένα σταθμό φαγητού σκύλου θα σας βοηθήσουν να βρείτε υλικά που θα ταιριάζουν στο στυλ του σπιτιού σας και θα σας διδάξουν πώς να δημιουργήσετε μια περιοχή που είναι τόσο μοναδική όσο και ο σκύλος σας.

Μάθετε Περισσότερα

Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα παιχνίδια για το σκύλο σας

Ένα από τα καλύτερα πράγματα του να είστε ιδιοκτήτες ενός σκύλου είναι το παιχνίδι μαζί του. Το να επιλέγετε τα κατάλληλα παιχνίδια για το σκύλο σας αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της σχέσης σας μαζί του.

Μάθετε Περισσότερα

Δώστε στο σκύλο σας αγάπη αυτή την εορταστική περίοδο!

Οι γιορτές είναι η τέλεια ευκαιρία για να δώσετε περισσότερη αγάπη στο σκύλο-σύντροφό σας - δείτε παρακάτω τις συμβουλές μας για το πώς θα κάνετε τις γιορτές πιο χαρούμενες για το σκύλο σας!

Μάθετε Περισσότερα

Βοηθώντας ανθρώπους με σκύλους συντροφιάς

Οι σκύλοι έχουν τη φήμη των καλών συντρόφων και όχι χωρίς λόγο. Αυτή η ικανότητα να συνδέονται με τους ανθρώπους είναι ένας λόγος που πολλοί σκύλοι χρησιμοποιούνται στη Υποβοηθούμενη από Σκύλους Θεραπεία (ΑΑΤ).

Μάθετε Περισσότερα

Αεροπορικό ταξίδι με το σκύλο σας

Το κλειδί για να πετάξετε με τον σκύλο σας είναι η προετοιμασία. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις απαιτήσεις καραντίνας της χώρας προορισμού.

Μάθετε Περισσότερα

Πώς να κάνω τον σκύλο μου να σταματήσει να γαβγίζει;

Ο έλεγχος του ηχητικού επιπέδου του σκύλου σας είναι ένα σημαντικό μέρος του να είσαι ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης. Έτσι κι αλλιώς, το υπερβολικό γάβγισμα μπορεί να γίνει ενοχλητικό και όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους γείτονές σας.

Μάθετε Περισσότερα

Πως να περιποιηθείτε και να κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας

Μπορεί σε εσάς να είναι πιο ευχάριστο να κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας απ' ότι σ' εκείνον – ειδικά αν τριγυρνούσε σε κάτι δυσάρεστο έξω από το σπίτι. Αλλά για να κάνετε την ζωή και των δυο σας πιο εύκολη, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε έτσι ώστε η εμπειρία αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Διαλέξτε το καλύτερο μέρος για να πλύνετε τον σκύλο σας.

Μάθετε Περισσότερα

Ταξιδεύοντας με τον σκύλο σας

Το ταξίδι με τον σκύλο σας μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό αν κάνετε τις κατάλληλες διαρρυθμίσεις. Παρόλα αυτά, ο φτωχός μακροχρόνιος σχεδιασμός μπορεί να κάνει το ταξίδι εξαιρετικά πιεστικό και για εσάς και για το κατοικίδιό σας.

Μάθετε Περισσότερα

"Χαμογελάστε!" Πώς να βγάλετε την τέλεια φωτογραφία του σκύλου σας

Κάθε σκύλος είναι μοναδικός και στα μάτια του κάθε "γονιού κατοικίδιου" είναι το πιο όμορφο ζώο που έχει ποτέ περπατήσει στη γη. Κι έτσι θα έπρεπε να είναι. Αλλά πως αποτυπώνετε αυτό το συναίσθημα, την προσωπικότητα, αυτό το "κάτι ξεχωριστό" που έχει ο σκύλος σας σε μια φωτογραφία που θα έχετε πάντα σαν θησαυρό; Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι η άφιξη των οικονομικά προσιτών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών το έχει κάνει ευκολότερο από ποτέ.

Μάθετε Περισσότερα

Αδιαθεσία και Διάρροια: είναι Έκτακτη Ανάγκη Σκύλου ή Γάτας;

Το πρώτο βήμα, αν το κατοικίδιό σας είναι άρρωστο ή έχει διάρροια, είναι να σταματήσετε να το ταΐζετε και να του δίνετε μόνο μικρές γουλιές νερού λίγο και συχνά... Αν το κατοικίδιό σας συνεχίζει να κάνει εμετό, συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο. Η αυτοπεριοριζόμενη διάρροια θα πρέπει φυσιολογικά να ηρεμήσει σε 2-3 ημέρες.

Μάθετε Περισσότερα

[ ↑ skip to content ↑ ]