θα χαρεί να σας συμβουλέψει σχετικά με το ποια βούρτσα είναι καταλληλότερη για το γατάκι σας. Ξεκινήστε με το να συνηθίσει το γατάκι σας την τοποθέτηση του δακτύλου σας στο στόμα του, καλοπιάνοντας ήπια ώστε να ανοίξει το στόμα και τρίβοντας τα δόντια του. calloutImage: calloutTitle: Φροντίζοντας τα καινούργια δόντια της γατούλας σας condition: contentGuid: DC67192EFF26465E9555F78223DBDAE4 contentPath: /el-gr/hillspet/el-gr/cat-kitten/caring-for-your-kittens-new-teeth.html contentType: filename: caring-for-your-kittens-new-teeth.html isFeatured: isNews: isHotTopic: lastEditor: content translation module user lastPublicationDate: 2/10/2016 7:14:10 AM lifestage: kitten locale: el-gr metaDescription: Puppy, kitten and pet dieting, cat nutrition and dog nutrition information from Hill's Pet pageUrl: /el-gr/cat-kitten/caring-for-your-kittens-new-teeth.html productFamily: productForm: profession: promoLogo: publicationType: publicationSubtype: publicationAuthor: researchPublicationDate: searchDescription: Puppy, kitten and pet dieting, cat nutrition and dog nutrition information from Hill's Pet section: site: hillspet species: cat subcondition: productReviewsId: --> Φροντίζοντας τα καινούργια δόντια της γατούλας σας
[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Φροντίζοντας τα καινούργια δόντια της γατούλας σας

Φροντίζοντας τα νέα δόντια της γατούλας σας

Το βούρτσισμα των δοντιών της γάτας σας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύετε. Αν ξεκινήσετε νωρίς και χρησιμοποιείτε μια ειδική γατίσια οδοντόκρεμα που της αρέσει, η γάτα σας θα ανυπομονεί για αυτήν. Μην δελεαστείτε να χρησιμοποιήσετε ανθρώπινη οδοντόβουρτσα γιατί δεν είναι κατάλληλες και μπορεί να τραυματίσουν τα ούλα του κατοικιδίου σας. Ο κτηνίατρός σας θα χαρεί να σας συμβουλέψει σχετικά με το ποια βούρτσα είναι καταλληλότερη για το γατάκι σας.

Ξεκινήστε με το να συνηθίσει το γατάκι σας την τοποθέτηση του δακτύλου σας στο στόμα του, καλοπιάνοντας ήπια ώστε να ανοίξει το στόμα και τρίβοντας τα δόντια του. Στη συνέχεια κάντε το να συνηθίσει την οδοντόβουρτσα: βάλτε τόνο ή χυμό από την κονσέρβα τόνου στην οδοντόβουρτσα για να το δελεάσετε. Μόλις ευχαριστηθεί με αυτό, ξεκινήστε τη χρήση της γατίσιας οδοντόκρεμας.

Αν και οι δύο βρείτε ότι το βούρτσισμα των δοντιών είναι δύσκολο, ζητήστε τη βοήθεια του κτηνιάτρου σας. Οι περισσότεροι πρακτικοί προσφέρουν οδοντιατρικούς ελέγχους και θα χαρούν να σας δείξουν πως να βουρτσίζετε τα δόντια της γάτας σας.

Όταν το γατάκι σας εξελιχθεί σε ενήλικη γάτα, υπάρχουν ειδικές τροφές που θα την βοηθήσουν να διατηρήσει τα δόντια της υγιή, όπως η Hill"s™ Science Plan™ Oral Care.

 


[ ↑ skip to content ↑ ]