[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Πάθος για την μέριμνα
των ζώων

Όλα τα κατοικίδια τα οποία φρόντισε η Hill's Pet Nutrition θα ζήσουν σε ένα αγαπητό, ασφαλές, παιχνιδιάρικο και καθαρό περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε μόνο μη επεμβατικές, ανθρώπινες μεθόδους έρευνας απαραίτητες για την ανάπτυξη διατροφικής τεχνολογίας, έτσι ώστε οι σκύλοι και οι γάτες να ζουν μακροβιότερες και υγιέστερες ζωές. Οι επαναστατικές μας πρόοδοι στην διατροφή των κατοικίδιων είναι απαράμιλλες στη βιομηχανία ζωοτροφών και έχουμε οικοδομήσει την επιχείρησή μας και την φήμη μας στην πρακτική με τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.

Κάθε μέρα αποδεικνύουμε ότι η ποιοτική επιστημονική τεχνολογία και η παρηγορητική φροντίδα των ζώων πάνε χέρι-χέρι για τη βελτίωση της υγιούς ζωής των ζώων. Για τον λόγο αυτό, η Hill's υποστηρίζει μόνο (και εξασκεί) την υπεύθυνη φροντίδα και ανθρώπινη αντιμετώπιση των σκύλων και των γατών. Όλες οι μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί ή υποστηριχθεί από την Hill's -- είτε στο Hill's Pet Nutrition Center ή εξωτερικά, σε σπίτια καταναλωτών, σε κτηνιατρικές σχολές ή οπουδήποτε αλλού -- πρέπει να συμμορφώνονται με τις ακόλουθες αυστηρές πολιτικές της Hill's, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη φροντίδα των ζώωνΔεν συμμετέχουμε σε μελέτες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των σκύλων και των γατών. Όλες οι μελέτες που έχουν υποστηριχθεί από την Hill's έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν και να βελτιώνουν την υγεία των ζώων. Καμία μελέτη που απαιτεί ευθανασία δεν θα πραγματοποιείται σε σκύλους ή σε γάτες.Όταν μελετάμε πως ένα θρεπτικό συστατικό απορροφάται, διανέμεται, αποθηκεύεται, χρησιμοποιείται και αποβάλεται από το σώμα ενός σκύλου ή μιας γάτας, χρησιμοποιούμε μόνο ερευνητικές μεθόδους που έρχονται σε κτηνιατρική αντιστοιχία με την ανθρώπινη διατροφή ή τις ιατρικές μελέτες. Η Hill's δεν υποστηρίζει ή πραγματοποιεί μελέτες που προκαλούν πόνο ή βλάπτουν τους σκύλους και τις γάτες. Αυτό βασίζεται στην πεποίθησή μας ότι ό,τι είναι επίπονο στους ανθρώπους είναι εξίσου επίπονο και στους σκύλους και στις γάτες.


Διεξάγουμε μελέτες μόνο αν έχουμε αδιάσειστα στοιχεία ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία και την ευημερία των ζώων συντροφιάς. Οι μελέτες αυτές συχνά καταλήγουν σε επαναστατικά διατροφικά ευρήματα, βελτιώνοντας τις ζωές εκατομμυρίων σκύλων και γάτων.


Προσπαθούμε διαρκώς να βρούμε τρόπους για να μειώσουμε την εξάρτηση στην ζωική έρευνα. Ένας σημαντικός αριθμός σκύλων και γάτων που συμμετέχουν στις διατροφικές μας μελέτες παίρνουν μέρος σε δοκιμές που πραγματοποιούνται σε σπίτι. Οι κτηνίατροί μας και οι διατροφολόγοι μας είναι εξειδικευμένοι στην ανάπτυξη μοντέλων προσομοίωσης των ζωικών συστημάτων. Για παράδειγμα, για τις δοκιμές σχετικά με την στοματική φροντίδα έχουμε πρωτοπορήσει με την χρήση ενός "τεχνητού στόματος", το οποίο υπολογίζει την αποτελεσματικότητα των νέωων τεχνολογιών. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η εξέλιξη και η χρήση μιας μαθηματικής φόρμουλας, βασισμένης στο διατροφικό προφιλ της τροφής, η οποία προβλέπει με απόλυτη ακρίβεια το pH των ούρων των γάτων χωρίς καμία δοκιμή σε ζώο.


Για να βεβαιώσουμε τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ότι οι θεραπευτικές τροφές μας είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές, υποστηρίζουμε μελέτες που χρησιμοποιούν κατοικίδια με νόσους ή παθήσεις που προέρχονται από φυσικά αίτια. Δεν συμμετέχουμε σε μελέτες στις οποίες χρησιμοποιούνται χειρουργικές ή μη μέθοδοι για την πρόκληση ή την δημιουργία παθολογικών συνθηκών.


Το Hill's Pet Nutrition Center και οποιαδήποτε εξωτερική εγκατάσταση υποστηρίζει η Hill's πρέπει να να ικανοποιεί ή να ξεπερνά όλα τα βιομηχανικά ρυθμιστικά πρότυπα για την φροντίδα των ζώων. Για όλες τις μελέτες που έχουν διεξαχθεί σε εξωτερικές εγκαταστάσεις, έχουμε ορίσει και να χρηματοδοτήσει "υποστηρικτές κατοικίδιων" υπεύθυνους για τη διασφάλιση της παρηγορητικής φροντίδας κάθε κατοικίδιου ζώου, η οποία έχει τα βασικά συστατικά της παροχής άσκησης και του κοινωνικά εμπλουτισμένου περιβάλλοντος.


Υποστηρίζουμε και παροτρύνουμε με ενθουσιασμό την υιοθεσία σκύλων και γάτων που έχουν συμμετάσχει σε μελέτες. Προτρέπουμε ιδιαίτερα τους νέους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να πραγματοποιούν έρευνα και μελέτη σχετικά με την φροντίδα του νέου κατοικίδιου πριν το φέρουν στο σπίτι.Δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των μελετών μας για την προώθηση της γνώσης της διατροφικής υγείας και για να συμβάλλουμε στην αποφυγή των περιττών επαναλήψεων μελετών σε σκύλους και γάτες.


Hill's χρησιμοποιεί δεδομένα μόνο από μελέτες ζώων που είναι στην διάθεση του κοινού (έχουν ήδη δημοσιευθεί) ή που έχουν πραγματοποιηθεί υπό την Παγκόσμια Πολιτική Μέριμνας Ζώων.

Bookmark and Share
[ ↑ skip to content ↑ ]